FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hoomer

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:54

CUj 225 hiljada godisnje za Kosevo, pa da je tako bankrotirali bi jos 2004 ili 2005 ja mislim.
A sve i da je tako, a nije, opet ti to na isto dodje i da imamo svoj stadion.Ovako ga opcina, tj centar za sport i rekreaciju odrzava, tj travnjak, svlacionice i ostale potrebne stvari, taman kolko je potrebno za licencu za Europu.Mi tu marku ne dadnemo.
Ja stvarno neznam a i čudim se kako neznate (ne svi) neke stvari u vezi svog kluba :? koliki je godisnju budzet kluba ?? pa na budzet kluba stavi cifru od 225.000 maraka i vidjet ces da u toku godine to i nisu neke pare ali vama ociti svakako jesu, vi to sve plaćete jarane neki znaju neki neznaju to, hajde daj ti meni svoje auto da ga vozam mjesec dana, trošim gorivo i na kraju da ti nista ne platim onako jaranski ?? nema nigdje dzabe nista čovječe ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:56

pacovi_tu_ima je napisao/la:homere poznato je to da sarajevo plaća naknadu centru za sport i rekreacije. ali da plaća tu cifru koju si ti naveo, nije istina. još jednom ponavljam to je notorna laž koju si od nekog čuo, ili si sam izmislio. nema druge.

fudbalski klub sarajevo bio bez stadiona ili ne, on igra na koševu od početka nastanka i igrat će na njemu i dalje svidilo se to nekome ili ne. p.s. stadion nosi ime najveće fudbalske legende grada i kluba asima ferhatovića haseta. pametnom dosta.
Cifra od 225.000 maraka se odnosi na ime duga zbog kojeg su vas umalo otjerali sa "vašeg" stadiona, nije bitna cifra odnosno poenta je u tome da plaćate stadion sto i sam kažes, ako nesto godinama plaćas da bi koristio to onda nije tvoje ;) to je sva poenta :D
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 17 feb 2012, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 15:57

pacovi_tu_ima je napisao/la:
Hoomer je napisao/la: mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka
notorna laž koju može izmisliti samo dimitrijević.
moj Hoomere oni nemaju te pare ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:58

bordobijeli je napisao/la:joj ovi strumfovi na nasoj temi bas su mi gotivni likovi ,uvijek od njih mozes nesto pametno procitat.posebno hoomer i aladin 1 ,zbog njih razmisljam da pocnem navijat za zelju
Ako počnes navijati za najtrofejniji i najveci bh. klub onda smo i jedan i drugi ispunili svoj zadatak i cilj :D :mrgreen: ;)

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 16:05

Hoomer je napisao/la: mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka
Hoomer je napisao/la: Cifra od 225.000 maraka se odnosi na ime duga zbog kojeg su vas umalo otjerali sa "vašeg" stadiona
ne znaš više ni ti sam šta bi prije bubno. prvo se godišnje plaća 225.000 km kao kirija, sad odjednom ta cifra je dug? prijatelju nisi mi jasan nikako :roll:

da stavimo tačku na ovu diskusiju. fk sarajevo nema svoj stadion, što nimalo ne umanjuje veličinu kluba kao jednog od giganata bivše jugoslavije, i sadašnje bosne i hercegovine. mnogi evropski klubovi koji su ime u svijetu fudbala također nemaju svoj stadion. jel im možda ta činjenica umanjuje veličinu kluba? naravno da ne.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 feb 2012, 16:07

Hoomer je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:joj ovi strumfovi na nasoj temi bas su mi gotivni likovi ,uvijek od njih mozes nesto pametno procitat.posebno hoomer i aladin 1 ,zbog njih razmisljam da pocnem navijat za zelju
Ako počnes navijati za najtrofejniji i najveci bh. klub onda smo i jedan i drugi ispunili svoj zadatak i cilj :D :mrgreen: ;)
ja vec navijam za najveci BIH klub

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 16:09

da stavimo tačku na ovu diskusiju. fk sarajevo nema svoj stadion, što nimalo ne umanjuje veličinu kluba kao jednog od giganata bivše jugoslavije, i sadašnje bosne i hercegovine. mnogi evropski klubovi koji su ime u svijetu fudbala također nemaju svoj stadion. jel im možda ta činjenica umanjuje veličinu kluba? naravno da ne.
:lol: :lol: imamo stadion/ nemamo stadion/ imamo stadion /nemamo stadion i na kraju ga ipak nemate :mrgreen: nasli ste se na tankom ledu i na kraju ipak izustili ono sto jeste i sto je istina samo sam to htio čuti :mrgreen: i nista vise, dakle stadion Koševo nije vas stadion čak godisnje placate naknadu da bi ga koristili to je sve ;) e sad za ove pametnjakoviće uporedite priču u vezi stadiona Koševo i Grbavice čije je sta, pozdravljam :D :lol: 8-)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 feb 2012, 17:05

@TeraNova
Uopste necu da ulazim u rasprave i da vodim glupe diskusije oko s.direktora samo hocu da te nesto pitam kada je Kosevo vas stadion zasto onda Zeljo ili Olimpik neplacaju naknadu za koristenje vama kada ga koriste,mi na Kosevu mozemo igrati kad god hocemo a vi to nemozete uskratiti nikada.I drugo bolje je imati i cumez u vlasnistvu nego nista jer i cumez mozez idavati i na njemu nesto zaraditi za razliku od vas.Ovaj post nema nikakve veze sa odnosom Zelje i Sarajeva jer ja cu uvjek vise voljeti da pored mog Zelje moje komsije ptedstavljaju nasu BiH u Evropi neko neki drugi klub zato sto sam dijete ovoga grada i zato sto nema nista prece od komsije a to se najbolje vidjelo u ratu.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 17:26

dino lj je napisao/la:@TeraNova
Uopste necu da ulazim u rasprave i da vodim glupe diskusije oko s.direktora samo hocu da te nesto pitam kada je Kosevo vas stadion zasto onda Zeljo ili Olimpik neplacaju naknadu za koristenje vama kada ga koriste,mi na Kosevu mozemo igrati kad god hocemo a vi to nemozete uskratiti nikada.I drugo bolje je imati i cumez u vlasnistvu nego nista jer i cumez mozez idavati i na njemu nesto zaraditi za razliku od vas.Ovaj post nema nikakve veze sa odnosom Zelje i Sarajeva jer ja cu uvjek vise voljeti da pored mog Zelje moje komsije ptedstavljaju nasu BiH u Evropi neko neki drugi klub zato sto sam dijete ovoga grada i zato sto nema nista prece od komsije a to se najbolje vidjelo u ratu.Pozdrav.
Prijatelju ima nesto sto se zove koncesija ;) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 feb 2012, 17:28

Ovaj portal i ovi strumfovi imam osjecaj kad bi Dino prn.o oni bi objavili i komentarisali,pametovali i jos pojedini pricaju o nekim kompleksima :lol: :lol: , sta se brinete za nas ja propali ja nez ti sta nas problem, ima te vi svoje probleme popravite taj cumez pardon Mercedes arenu a nas ostavite snacemo se nekako bez stadiona il sa;)

A sad nesto vezano za pripreme, ipak kolko god ovo lose vrijeme bilo mnogi vec uveliko igraju prijateljske a mi kolko vec 2-3 samo odigrali iskreno to je pravo malo , mislim da ovo je dobro da idu ponovo i treba sto vise dogovorit prijateljskih,druga stvar raja koja je bila protiv travnika prenjela mi je dosta dobre utiske i kad skontam nama je iz prvih 11 otisao samo pixi a doveli smo 3 provjerena igraca koji mogu biti itekako pojacanja(al koja treba da dokazu) e sad to samo treba uigrat i po ovom sto vidim zrinjski je dosta oslabljen a olimpic nikad siguran stoga evropa ne bi trebala doci u pitanje s tim da od ovih prvih 5-6 ekipa imamo relativno najtezi raspored,a vezano za sportskog direktora svi znamo da se u klubu pokusava sto vise racionalizirat mjesta jer finasnsijska situacija nije bas najbolja i toga smo svi svjesni i nez sad sta je tu problem da se neke mahalske price vode :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 feb 2012, 17:34

Zmajjj je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanje :? a do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica :mrgreen:
Ponavlja Jović staru svoju priču čojk hoće da bude trener-menadžer uspio je iz Zrinskom "ko fol" ukinut funkciju sp. direktora i maknut Džidića koji mu je sa Bakom stvorio Zrinski kojeg je Jović dovođenjem svojih igrača doveo do skoro ispadanja iz lige ali sreća pa su ga na vrijeme maknuli, istu priču je uspio "prodat" nama u Gradačcu (kako će on Zvijezdu dovest do Evrope) uspio je svojom pričom i kod nas ukinut funkciju direktora i maknut Cvitkušića jer mu je on smetao kod dovođenja igrača, pobjego je iz Zvijezde kad je dobio prvu ponudu jer mu je Zvijezda bila rezervna opcija, sad mu i kod vas smeta Hadžialagić... a iza toga stoji Jović.
Prvo u svijetu postoji mnogo slučajeva gdje treneri sportski direktor i to kod veoma uspjenih klubova, a ti zmaju malo prvo pogleedaj sa kojima je igračima Jović uzeo kup i prvenstvo, kako je igrao Europu i koji je bio na tabeli ostavke, Džidić je otišao radi sukoba sa navijačima koji je još bio u vrije Sliškovića, pričaš gluposti jer si ljut što je prešao u veći klub, idi na svoju temu i laprdaj o europskoj zvijezdi

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 17:38

travnicanin je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanje :? a do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica :mrgreen:
Ponavlja Jović staru svoju priču čojk hoće da bude trener-menadžer uspio je iz Zrinskom "ko fol" ukinut funkciju sp. direktora i maknut Džidića koji mu je sa Bakom stvorio Zrinski kojeg je Jović dovođenjem svojih igrača doveo do skoro ispadanja iz lige ali sreća pa su ga na vrijeme maknuli, istu priču je uspio "prodat" nama u Gradačcu (kako će on Zvijezdu dovest do Evrope) uspio je svojom pričom i kod nas ukinut funkciju direktora i maknut Cvitkušića jer mu je on smetao kod dovođenja igrača, pobjego je iz Zvijezde kad je dobio prvu ponudu jer mu je Zvijezda bila rezervna opcija, sad mu i kod vas smeta Hadžialagić... a iza toga stoji Jović.
Prvo u svijetu postoji mnogo slučajeva gdje treneri sportski direktor i to kod veoma uspjenih klubova, a ti zmaju malo prvo pogleedaj sa kojima je igračima Jović uzeo kup i prvenstvo, kako je igrao Europu i koji je bio na tabeli ostavke, Džidić je otišao radi sukoba sa navijačima koji je još bio u vrije Sliškovića, pričaš gluposti jer si ljut što je prešao u veći klub, idi na svoju temu i laprdaj o europskoj zvijezdi
Kazem ja da su meni Travnicani braca,nema boljih ljudi ;) .

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 feb 2012, 17:39

Prijatelju znam za tu rijec,ali i sam znas da je Sarajevo odbilo to sto je i razumljivo,Kosevo nije lagano odrzavati i ima strasno puno troskova koje objektivno u ovakoj situaciji nebi mogao podnijeti ni jedan klub.A da je stadion u vasoj kocesiji onda bi pare isle vama a ne centru za sport i rekreaciju kome i mi i Olimpik placamo kada igramo.
življenja i ponašanja.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 feb 2012, 17:41

Kazem ja da su meni Travnicani braca,nema boljih ljudi ;) .[/quote]

uvjek je u Travniku bilo raje koja je navijala za Sarajevo, mnogi su išli stalno na utakmice, znam i danas da ima par likova iz Travnika koji budu na sjeveru, klub sad vodi naš sugrađanin i normalno da ćemo ga braniti

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 17:42

travnicanin je napisao/la:Kazem ja da su meni Travnicani braca,nema boljih ljudi ;) .
uvjek je u Travniku bilo raje koja je navijala za Sarajevo, mnogi su išli stalno na utakmice, znam i danas da ima par likova iz Travnika koji budu na sjeveru, klub sad vodi naš sugrađanin i normalno da ćemo ga braniti[/quote]
I ja sam djelomicno Travnicanin ;) ,tamo sam cesto i znam da raja uglavnom navija za Sarajevo :) .

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 feb 2012, 17:44

Stvarno kada vidim na šta su spale komšije zapitam se gdje je otišao onaj duh grada Sarajeva. Nakon kopiranja časopisa Bordo fan, pa sad ovo sa otvaranjem fan shopa par mjeseci poslije nas može se vidjeti kuda je ovaj svijet otišao, i još se ponose sa tim :roll: a da ne pričam o njihovim navijačkim provalama, plagiranjem pjesama iz susjendih država, fuj fuj bruka za grad

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 feb 2012, 17:46

Uglavnom Dragane imaš podršku prave raje iz Travnika,a ovi što seru i blate, kad o vama budu nastajale navijačke pjesme, kad bude pravili rezultate u Europi javi te se onda

TeraNova
Kontakt:

Post Postao/la TeraNova » 17 feb 2012, 17:46

Zeljovci fino sam vam rekao idite pravite svoj cumez sto se srusio,liga uskoro pocinje,i kad se ovo malo otopi snijeg,bacite onaj otrov za zmije po jugu da vas nebi opet zmije ujedale :lol:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 feb 2012, 17:48

@ adnanhz

Momak uopste nisam pametovao niti rekao da vodim brigu o vama,sa covjekom izmjenjujem normalan post o vlasnistvu nad nekretninama a tebi ako se ne svidja ne potrebe da repliciras.Nikada nisam nikoga vrijedjao niti cu a kada obo bude tvoj privatni forum na necu na njemu pisati.
življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 feb 2012, 17:49

Batistuta je napisao/la:Stvarno kada vidim na šta su spale komšije zapitam se gdje je otišao onaj duh grada Sarajeva. Nakon kopiranja časopisa Bordo fan, pa sad ovo sa otvaranjem fan shopa par mjeseci poslije nas može se vidjeti kuda je ovaj svijet otišao, i još se ponose sa tim :roll: a da ne pričam o njihovim navijačkim provalama, plagiranjem pjesama iz susjendih država, fuj fuj bruka za grad
Kopiranje fan shopa i magazina ? :lol:

To samo vi mozete da imate fan shop i magazin, drugima je zabranjeno ? Ajde probudi se malo, to sto su neki dobili fan shop i magazin kasnije ili ranije nema nikakve veze sa "kopiranjem".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Riziko, ultrazonfa i 46 gostiju.