Realno nije Brady sinoć ništa bolje odigrao od njega, ako ćemo biti iskreni, čak štaviše, samo što on ima bolju podršku od ekipe i na kraju je ta bolja ekipa pobjedila, jer generalno ekipa sa više talenta su Bucsi, kako odbrani tako i u napadu. Da ne govorim o onom potezu trenera sa FG-om, gdje je stvarno previše vjerovao u svoju odbranu a premalo u Rodju.HongKong je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:44Neko smatra da je najveci ikad ili medju par njih. Logicno da je precjenjen jer nije ni cim pokazao da to jeste. Vjerovatno ce uci u legendu da je sinoc trener oteo pobjedu rodji onom odlukom. Nece niko spomenuti da prije toga 3 akcije dobija loptu i ne moze uci u end zonu. Od toga su bila 2 3 and out.
I evo opet mu losa ekipa![]()
Najbolje onda da sebi sam odabere adamsa, thomasa i hilla, kelcea, chubba i henryija. Eto ako moze i donalda, jj watta i ramseya da se pojaca i odbrana malo.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rodžo ima sve opcije. ako se zainati može otići već ove godine, a puno realnije je dogodine jer su cap hit i dead money ove godine preveliki, a dogodine više nego podnošljivi
doduše ove godine bi mogao isforsirati ramse (živi u LA) ili ninerse (on je otamo i kao dijete je bio fan ninersa). dogodine je pitanje da li će neki od ta dva tima još biti opcija. tampa će biti vjerovatno jaka opcija, oni će se ove godine u offseasonu samo još pojačati za tu zadnju tominu godinu, a biće tu i još poneko.
bilo kako bilo puno njih tvrdi da njemu ostaje maksimalno još jedna sezona u wisconsinu
doduše ove godine bi mogao isforsirati ramse (živi u LA) ili ninerse (on je otamo i kao dijete je bio fan ninersa). dogodine je pitanje da li će neki od ta dva tima još biti opcija. tampa će biti vjerovatno jaka opcija, oni će se ove godine u offseasonu samo još pojačati za tu zadnju tominu godinu, a biće tu i još poneko.
bilo kako bilo puno njih tvrdi da njemu ostaje maksimalno još jedna sezona u wisconsinu
ako rodžo dogodine postane FA, ko će onda biti najveća prilika svih vremena kao FA? on, peyton ili tomo? 
p.s. šta mi bi da ovo napišem, saće ova tema na prepucavanje ko nole/rafa/roger ili messi/cr7

p.s. šta mi bi da ovo napišem, saće ova tema na prepucavanje ko nole/rafa/roger ili messi/cr7

Spominjes Bradya koji ima 6 Super bowl titula i koliko jos takvih utakmica, koliko osvojenih afc titula i koji ima 43 godine. On po svemu moze sebi priustiti i 10 puta gore utakmice od one sinoc, jer nikad nije bilo niti ce biti upitno da je covjek rodjeni pobjednik koji vise nista ne mora nikome dokazivati. Zapravo izgleda da mora jer je i otisao u tampu da pokaze da je najbolji ikad i bez Belicheka i bez savrsene masinerije Patriota. Uvijek je bila ta prica, ne bi bio to sto jeste bez fransize, ima savrsen sistem itd. Daleko od toga da sam neki fan patriota i bradya, nit ih volim nesto, ali realno pricamo. Rodgers je jednom uveo ekipu u Super bowl, izgubio koliko konferncijskih finala?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 21:10Realno nije Brady sinoć ništa bolje odigrao od njega, ako ćemo biti iskreni, čak štaviše, samo što on ima bolju podršku od ekipe i na kraju je ta bolja ekipa pobjedila, jer generalno ekipa sa više talenta su Bucsi, kako odbrani tako i u napadu. Da ne govorim o onom potezu trenera sa FG-om, gdje je stvarno previše vjerovao u svoju odbranu a premalo u Rodju.HongKong je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:44Neko smatra da je najveci ikad ili medju par njih. Logicno da je precjenjen jer nije ni cim pokazao da to jeste. Vjerovatno ce uci u legendu da je sinoc trener oteo pobjedu rodji onom odlukom. Nece niko spomenuti da prije toga 3 akcije dobija loptu i ne moze uci u end zonu. Od toga su bila 2 3 and out.
I evo opet mu losa ekipa![]()
Najbolje onda da sebi sam odabere adamsa, thomasa i hilla, kelcea, chubba i henryija. Eto ako moze i donalda, jj watta i ramseya da se pojaca i odbrana malo.
Napisao sam vec ranije da ima 3 pro bowl igraca u napadu, da je odbrana i vise nego solidna. Ljudi su mu 3 puta donjeli loptu on je 2 puta usao na teren i nakon 3 pokusaja izasao i jednom imao 3 pokusaja da udje u end zonu. Sam Rodjo treba onda da se zapita zasto je dosao do toga da trener vise vjeruje odbrani nego njemu.
Sve do sinoc sam i sam vjerovao da Rodgers moze do kraja karijere doci do jos nekog Super bowla, pa cak i da ima sanse protiv Mahomesa i Chiefsa, ali vise opravdanja nema. Talenat ima, ali nikad nije pokazao da je opravdan sav hype oko njega. Vidis Mahomesa koji ima talenat i koji to pokazuje u svakom playu. Naravno da ce opet biti prica kako ni on ne bi bio to sto jeste bez Rieda, Kelcea, Hilla, Chiefsa...
Cuva Bog Zelju svog!
Dobro ni Brady nije otisao u fkng Jetse da pokaze
Hocu da kazem da je od svih sportova kolektiv izrazen u ovom.

rodžo je strašan QB ali očito nije apsolutni clutch, kad se spoji najvažnije i najnapetije ne fercera 100% . bez obzira na to čovjek ima milion pobjeda i sigurno bi ga u 90% timova objeručke dočekali. kakav je da je, bolji je od skoro svih ostalih!
jeb.iga, ne može svako biti brady ili montana. to nisu uspjeli ni elway ni peyton pa ne mora ni rodžo! to i mahomes mora tek narednih godina ganjati!
jeb.iga, ne može svako biti brady ili montana. to nisu uspjeli ni elway ni peyton pa ne mora ni rodžo! to i mahomes mora tek narednih godina ganjati!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Babuka je najveća prilika, dokazao je odlaskom u SB u prvoj godini, lik da ima godina ko Mahoms osvojio bih 14 titula
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
E sad se postavlja novo pitanje: Moze li Mahomes nadmasiti Brady-ja? Gdje je Brady bio u godinama u kojima je sada Mahomes (ovo pitam, jer stvarno ne znam).
Doci do 10 finala i osvojiti 6 ili 7 je tesko moguce prestici.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Teško da KC može da zadrži ovako jak roster kroz idućih 10 godina (minimalno) koliko bi bilo potrebno da Mahomes stigne Brady-a. Morali bi savršeno draftati i još dosta toga bi se moralo poklopiti. Veach jeste genije, ali sumnjam da se onakva dinastija Patsa može ponoviti. Volio bih da uspiju jer ih je ljepota gledati.
jedno je sigurno, igrači će dolaziti ispod cijene samo da igraju sa mahomesom, to im automatski donosi šansu za prsten.hazarder je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:02Teško da KC može da zadrži ovako jak roster kroz idućih 10 godina (minimalno) koliko bi bilo potrebno da Mahomes stigne Brady-a. Morali bi savršeno draftati i još dosta toga bi se moralo poklopiti. Veach jeste genije, ali sumnjam da se onakva dinastija Patsa može ponoviti. Volio bih da uspiju jer ih je ljepota gledati.
naravno da bi 10 godina dominacije bilo skroz bezveze i dosadno, NBA u šezdesetim isto niko nije gledao, ali opasnost definitivno postoji
Ovaj super bowl ce dosta toga pokazati. Ako brady uzme moze mahomes dominirati i 15 godina, ali ce uvijek ostati iza njega. Vodio je jednu dinastiju uzeo 6 puta prsten, na kraju karijere otisao u tim koji nije mogao napraviti nista ozbiljno i odveo ih do prstena i pobjedio mahomesa u naponu snage...tesko da bi iko ikad osporio takvu situaciju. Opet ako mahomes sad uzme prsten to ce vec biti 2 i to u nizu, s riedom i ovakvim napadom hladno mogu napraviti nfl dosadnim sto se tice prstena. Sto jesta napisa dolazit ce igraci za mnogo manje novca da uzmu prsten. Nece to sigurno biti bezveze igraci nego oni koji realno i zasluzuju takvu priliku i tek onda ce ih biti tesko zaustavit. Pored toga bi imao direktnu pobjedu protiv bradya i super talentovanog napada tampe.
Mahomes je definitivno najbolji kojeg sam gledao, a i sam njegov stav, ponasanje, samopouzdanje, momak uziva u svakom trenutku pokazuju da ce on ovako igrati jos dugo. Nema tu nekog preseravanja, bespotrebnih ispada, sranja saigracima trenerima...
Ja vjerujem da cemo na kraju reci nema dileme mahomes je najveci. Treba uzivati dok igra jer ce ovo biti historija.
Mahomes je definitivno najbolji kojeg sam gledao, a i sam njegov stav, ponasanje, samopouzdanje, momak uziva u svakom trenutku pokazuju da ce on ovako igrati jos dugo. Nema tu nekog preseravanja, bespotrebnih ispada, sranja saigracima trenerima...
Ja vjerujem da cemo na kraju reci nema dileme mahomes je najveci. Treba uzivati dok igra jer ce ovo biti historija.
Cuva Bog Zelju svog!
Koja glupost. Bears fanovi su toliko napaceni nedostatkom dobrog QBa haha
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vece su sanse da ce Andy umrijeti od pretilosti,vec da nece imati jak roster.jestamaji je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:28jedno je sigurno, igrači će dolaziti ispod cijene samo da igraju sa mahomesom, to im automatski donosi šansu za prsten.hazarder je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:02Teško da KC može da zadrži ovako jak roster kroz idućih 10 godina (minimalno) koliko bi bilo potrebno da Mahomes stigne Brady-a. Morali bi savršeno draftati i još dosta toga bi se moralo poklopiti. Veach jeste genije, ali sumnjam da se onakva dinastija Patsa može ponoviti. Volio bih da uspiju jer ih je ljepota gledati.
naravno da bi 10 godina dominacije bilo skroz bezveze i dosadno, NBA u šezdesetim isto niko nije gledao, ali opasnost definitivno postoji
Max Allegri
eto dokle je došlo, morao sam googlati šta pretilost znači 

Vrijedi pogledati.
**** Chiefse

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.