Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

caseres
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la caseres » 08 dec 2012, 12:29

Prije svega da cestitam momcima na plasmanu dalje. Super odradjen mec u Ukrajini. Volio bih Galatu ili Celtic. Taman da odmorimo malo :D

Jedva cekam povratak Mistera! Kako ce tek sad biti nabrijani pred meceve ;)

Na zimu znaci ide Kwadwo, ali mislim da necemo dovoditi nekog na lijevu stranu. U 4-3-3 ce moci De Ceglie odigrati, a u 3-5-2 jos veci izbor, pored De Cegliea tu su Isla i Pepe. Daj Boze da ista bude od Llorentea sad na zimu..
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 dec 2012, 12:33

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 dec 2012, 12:34

caseres je napisao/la:Prije svega da cestitam momcima na plasmanu dalje. Super odradjen mec u Ukrajini. Volio bih Galatu ili Celtic. Taman da odmorimo malo :D

Jedva cekam povratak Mistera! Kako ce tek sad biti nabrijani pred meceve ;)

Na zimu znaci ide Kwadwo, ali mislim da necemo dovoditi nekog na lijevu stranu. U 4-3-3 ce moci De Ceglie odigrati, a u 3-5-2 jos veci izbor, pored De Cegliea tu su Isla i Pepe. Daj Boze da ista bude od Llorentea sad na zimu..
Gdje ce Kwadvo Asamoah ,zar nije dobro igrao
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 dec 2012, 12:35

meho-medo je napisao/la: Gdje ce Kwadvo Asamoah ,zar nije dobro igrao
Kup Afrike.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 dec 2012, 12:44

Peluso :oops:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 dec 2012, 12:47

Nego sinoc Boakye opet zabio :)

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 dec 2012, 13:22

slika

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 dec 2012, 13:28

jasko_juve je napisao/la:koja ce to glupost bit dovest Llorentea.. u 3-5-2 Llorente ce bit ko Matri il Bandera..ne moze on to igrat,on je igrac mozda za 4-3-3 a ovako nema od njega nista..a uopste mi se ne svidja kao igrac i nije nista bolji od nasih napadaca..opet ce bit dzaba doveden,to je moje misljenje..precijenjen igrac radi jedne sezone..primjera radi u spanskoj reprezentaciji kad nema napadaca prije ce mjesto dobit Fabregas il Negredo nego on..nema od njeg nista za nas,ako dodje to ce bit promasena investicija..
Konacno da neko razmislja kao i ja ... Imam osjecaj da ce biti ogroman flop ako ga dovedemo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AntonioConte
Kontakt:

Post Postao/la AntonioConte » 08 dec 2012, 13:46

Ja mislim da bi Llorente unaprijedio našu igru koliko-toliko, on je igrač koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru, zbog svoje konstitucije zna se zagraditi i sam sebi stvoriti šansu i što je najbitnije istu realizirati, dobar je i u skok igri, a i zna s loptom. Njegov dolazak bi značio i upgrade našeg napada.

Koju god formaciju da igramo je nebitno, mi smo čak ofanzivnij u 3-5-2 nego u 4-3-3 jer napadamo sa 4 igrača u liniji, ako ste pažljivo pratili utakmicu protiv Shakhtara mogli ste primjetiti kako se Vidal često vraćao na poziciju beka i pokrivao Lichtsteniera koji je bio u napadu baš zbog te taktike da napadači i krila budu u liniji, na lijevoj strani hvala Bogu imamo Chiellini koji pokriva čitavu lijevu stranu, igra istovremeno i beka i štopera, ono neko večer mu je možda bila i najbolja partija u karijeri.

Može se komotno reći da mi igramo 3-3-4, nešto novo u svijetu fudbala što iziskuje vrhunsku fizičku spremu i puno crpi igrače, čini mi se da je u top 10 igrača po broju pretrčanih kilometara čak 5 juventina, ali Conte je opet nekako sve to usavršio jer se na igračima uopšte ne osjeti toliko umor, može se reći da prije svega trče pametno i odlično pokrivaju teren, protiv Shakhtara u 75. minuti Alessio pita igrače kako su, svi do jednog kažu da su ok i da nijedan ne želi da izađe.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 dec 2012, 13:50

L'Avvocato je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:koja ce to glupost bit dovest Llorentea.. u 3-5-2 Llorente ce bit ko Matri il Bandera..ne moze on to igrat,on je igrac mozda za 4-3-3 a ovako nema od njega nista..a uopste mi se ne svidja kao igrac i nije nista bolji od nasih napadaca..opet ce bit dzaba doveden,to je moje misljenje..precijenjen igrac radi jedne sezone..primjera radi u spanskoj reprezentaciji kad nema napadaca prije ce mjesto dobit Fabregas il Negredo nego on..nema od njeg nista za nas,ako dodje to ce bit promasena investicija..
Konacno da neko razmislja kao i ja ... Imam osjecaj da ce biti ogroman flop ako ga dovedemo.
citava ekipa Athletica igrala dobro, neka djeca eksplodirala prosle sezone, za onog Muniaina govorili da ce bit novi Messi..napumpavaju cijene ni zbog cega..Javi Martinez 40m??? ni blizu tolike cifre a uopste nije WC igrac..Ne kazem ja,dovest ga do 15m,to moze..al davati za njega 30+m i govorit kako smo doveli WC igraca,nema od tog nista..nama bi godili ekipi igraci tipa Cavani, Falcao, Suarez, Benzema, Villa..a nikako igraci poput LLorentea,Dzeke,Bendtnera.. jedino ako Conte promijeni taktiku,pa da igras kao Bayern, sa strane osice i oni klocevi samo postavaljaju glavu i noge ( Gomez,Mandzukic)..ja bi u onom Bayernu dao 10+ golova za sezonu..Ribery,Robben,Šaćir..eksplozivni igraci,naprave visak,ubace u 7 metara,postavis nogu i zdravo..a iza imas odlicnog igaca Krossa,koji voli podvalit loptu..tako bi nama odgovarao Llorente il Dzeko..da imamo sa strana Gia i nekog tipa Robben.. promjenom formacije bi godio mozda Llorente,al opet mozda..al u ovoj 3-5-2 nema sanse..taj ne pretrci ni 8 km za tekmu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AntonioConte
Kontakt:

Post Postao/la AntonioConte » 08 dec 2012, 13:53

Pa Llorente ako dođe doći će zabadava u julu ili za nekih 6-7 miliona sad u januaru, ugovor mu ističe krajem juna 2013. godine. :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 dec 2012, 13:53

Ma daj bolan kakva jedna dobra sezona...

Otkad je počeo ozbiljnije igrati za Athletic, tj od sezone 2007/08, u toj sezoni je postigao 12 golova, pa onda 19, 23, 23, 23 i prošle godine 29.

Možda izgleda trampav i spor, ali čovjek 'em je mrcina, 'em je klasa od napadača, ubica u napadu. + što bi nenormalno dobili na skok igri, a u 3-5-2 se dosta forsiraju centaršutevi. I za svoju visinu i konstituciju, uopšte nema lošu tehniku.

Bolji je od svih naših napadača zajedno što se tiče zabijanja golova, ima 27 godina i najmanje 3-4 dobre sezone pred sobom...

Da se razumijemo, i ja bih najviše volio Drogbu, Cavanija ili Suareza, ali evidentno je da do toga neće doći, bar u Januaru, tako da je Fernando najbolja opcija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

AntonioConte
Kontakt:

Post Postao/la AntonioConte » 08 dec 2012, 13:55

Definitivno najbolja opcija kad se povuče paralela između kvaliteta i cijene.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 08 dec 2012, 13:57

I ja sam se ovoga sjetio, u 3-5-2 on će bit kao Matri.. Samo 4-3-3.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 dec 2012, 13:58

Ma naravno Llorente je mrcina razbijac od napadaca i sigurno je bolji od svih nasih za klasu covjek se zna graditi postaviti sigurno bi doprinijeo nasoj igru jako puno :D :D :D :D

FORZAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 dec 2012, 14:02

jasko_juve je napisao/la:
citava ekipa Athletica igrala dobro, neka djeca eksplodirala prosle sezone, za onog Muniaina govorili da ce bit novi Messi..napumpavaju cijene ni zbog cega..Javi Martinez 40m??? ni blizu tolike cifre a uopste nije WC igrac..Ne kazem ja,dovest ga do 15m,to moze..al davati za njega 30+m i govorit kako smo doveli WC igraca,nema od tog nista..nama bi godili ekipi igraci tipa Cavani, Falcao, Suarez, Benzema, Villa..a nikako igraci poput LLorentea,Dzeke,Bendtnera.. jedino ako Conte promijeni taktiku,pa da igras kao Bayern, sa strane osice i oni klocevi samo postavaljaju glavu i noge ( Gomez,Mandzukic)..ja bi u onom Bayernu dao 10+ golova za sezonu..Ribery,Robben,Šaćir..eksplozivni igraci,naprave visak,ubace u 7 metara,postavis nogu i zdravo..a iza imas odlicnog igaca Krossa,koji voli podvalit loptu..tako bi nama odgovarao Llorente il Dzeko..da imamo sa strana Gia i nekog tipa Robben.. promjenom formacije bi godio mozda Llorente,al opet mozda..al u ovoj 3-5-2 nema sanse..taj ne pretrci ni 8 km za tekmu..
Opet ponavljam, nije jedna dobra sezona u pitanju, već 5...

Llorente nema šanse da će koštati više od 10, kakvih 30 ti spominješ...

Svaka tebi čast kad možeš Džeku i Llorentea staviti u isti koš sa panjem Bendtnerom... :oops:

Obojica klase od napadača, formacije su samo brojevi, a Juve ima izgrađen sistem u koji se uklapa gotovo svaki igrač. Kad je Estigarribia odigrao solidnu sezonu, Pepe bio jedan od glavnih igrača neko vrijeme, jasno ti je o čemu se radi. Pirlo pretrči u svojih 30+ 12 kilometara po utakmici, Giovinco onako "slab" 11 km, da Llorente ne može bar 10.

I na kraju, Martinez... Samim tim što si rekao da nije wc pokazao si svoje zanje o nogometu...Možda ne vrijedi svih 40 miliona, ali Bayern je to morao isplatiti jer Bilbau nisu potrebne pare, ionako dovode samo baske, ali reći da jedan Javi Martinez nije svjetska klasa je smiješno...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 dec 2012, 14:06

gojzerica je napisao/la:
I ja sam se ovoga sjetio, u 3-5-2 on će bit kao Matri.. Samo 4-3-3.
Nema šanse, on je za Matrija svemirski brod, počevši od tehnike pa do kretanja bez lopte i zabijanja...

Koliko bi on samo zračnih duela pokupio, napravio prostor za Giovinca i Vučinića, poređenja sa ovim panjevima su smiješna..

I opet, formacije su samo brojevi, to je sam Conte rekao milion puta...

" onclick="window.open(this.href);return false;

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 08 dec 2012, 14:14

Tanti auguri Paolo Bertelli!
###
Happy birthday Paolo Bertelli!
slika

AntonioConte
Kontakt:

Post Postao/la AntonioConte » 08 dec 2012, 14:15

Kao da ih je Šarava repom opalila, jesu se i zalizali. :lol: :lol:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 dec 2012, 14:26

I ovo da cujem da igrac koji odigra za reprezentaciju u 3 godine 9 utakmica da je WC igrac al posto je doveden u Bayern za 40m onda jest..smijesno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.