Vucevich je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vucevich je napisao/la:
Ne razumijes ti apsolutno nista. Haha slusaj ovo. Postujem gospodina Hurema kao jednog uglednog clana ovog foruma, i cijenim ga jako jako. Hurem veze nema o fudbalu, i kao sto je forge napisao za vuchka i moggija da se samo bave preseravanjem i uvjeravanjem, to tako isto vazi i za hurema. O tebi pojma nemam, totalno nako neinteresantan lik.kobe24 je napisao/la:Ja apsolutno razumijem sta covjek hoce da kaze i slazem se s njim. Koljic je imao dovoljno vremena da pokaze da li zasluzuje mjesto u Lechu, ali je poenta da je otisao trener koji ga je tu doveo. Mozda bi oni njega i kupili da je Bjelica ostao, ali ovako je razumljivo sto nisu otkupili njegov ugovor.
Ja sam u onim mecevima reprezentacije Koljica vidio kao tromog i nezainteresovanog napadaca, ali sad u ovih 6-7 utakmica PL mi je djelovalo da u njemu ipak ima nesto. Svejedno sumnjam da ce od njega ikad biti igrac za reprezentaciju, ali neka ga nek se razvija.
P. S. Ovog Niftyja treba zaobilaziti u sirokom luku. Ne znam kako se Hurem (kao jedan od boljih forumasa na ovom pdf-u) mogao zakaciti za njegove postove.
Kad je dobio poziv za onu Americku turneju, pomislio sam evo ga, novi Petar (Pele) Jelic. Imao je sve te karakteristike, sumljivi golovi sa penala. I nije nista pokazao u tim minutama sto je dobio u Americi. Ali kad se vratio iz Poljske, isto kao drugi igrac, postao je ubica, dosta dominantan u kaznenom prostoru. Ima potencijala.forgempp je napisao/la:Ma Koljic je igracina za nas.
"Nakon sto nije našao svoje mjesto na spisku za Ligu nacija, Hebibović najavio kako neće nastupati ubuduće za reprezentaciju dok je Robert Prosinečki selektor"Rokoko87 je napisao/la:Anel Hebibović standardan.
Moggi je napisao/la:"Nakon sto nije našao svoje mjesto na spisku za Ligu nacija, Hebibović najavio kako neće nastupati ubuduće za reprezentaciju dok je Robert Prosinečki selektor"Rokoko87 je napisao/la:Anel Hebibović standardan.
nema nista od njega, nemas brigeMurga je napisao/la:Citam sad na sportsport o onom Adnanu Maricu. Iskreno nisam ni cuo za njega do sad. Uglavnom, jos jedan potencijalni igrac. Kaze da ima zelju da zaigra za nas. Valjda ce biti nesto od njega.
Omic kapiten u16, veliki talenat.edinjo-bih je napisao/la:u16 Austrija 3:2 u16 Njemacka
za Austriju igrao i dao gol Muharem Huskovic a igrao je i Ervin Omic
u18 Austrija 3:2 u18 Rumunija
gol postigao Christian Arifovic
vidim igrao je prije par dana za u20 , valjda je svjestan da mu je to zadnja njemacka selekcijaVucevich je napisao/la:Ostao je u Dortmundu, nije mogao na posudbi jer mu istece ugovor krajem sezone, navodno ce sezonu provest u drugoj ekipi Dortmunda...
TupacShakur je napisao/la:Uskoro ćemo imati igrača u jednom top 5 klubu u Bundesligi. S obzirom na to da su mu 24-25 godina, trebala bi se obratiti pažnja (kad do sad nije).
Saznat će se u par dana sve.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 8 gostiju.