Iskreno očekivao sam od njega da bude na nekih 12-13 koševa i 5-6 skokova sa šutem za 3 preko 36%lumani je napisao/la:jasta je napisao/la:Priznali mi to ili ne, Mirza je u NBA poznat isključivo po tom šutu za 3 poena. I to mu je glavno a reklo bi se i jedino oružje. Nije poznat kao dobar defanzivac, niti ima neku igru u reketu, ulaz ili veliki broj skokova. Tužno bude vidjeti kako ovaj Karasev ubada dok Mirza razvaljuje obruč tricama. I ne znam koji mu je procenat šuta za 3. Postavlja se pitanje da li ovako nekonstantan i ograničen na šut za 3, može biti starter u bilo kojem timu NBA lige.
Pa ne zivi bas samo od trice ,napada on i kos u zadnje vrijemeMirza ne sutira kao prosle godine ,ali sve je to normalno za jednog sutera. Mirza ima 33% ,a odmah uz njega se nalaze Nowitzki,Carmelo,Ryan Anderson,Ellis, itd....9.6 ppg 4,7rpg treba da budemo zadovoljni,ovo je ipak nba,a Mirza nije Jordan.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nermine,tako nesto sam i ja ocekivao,barem preko 10 poena.
Ma znam ja to jarane. Jednostavno, svi mi volimo Mirzu i ocekujemo od njega najbolje. Ja sam ocekivao da ce ovo biti njegova sezona. Jer KG je na zalasku, Lopez sklon povredama, Plamli je bio u drugom planu na pocetku sezone, ove Jordane i Dejvise necu ni da racunam... Moje skromno misljenje je da je Mirza morao dati više u dosadasnjem djelu sezone.
Prosle godine bas u ovo doba bio medju najbolji suterima za tri poena u ligi i ocekivao sam puno od njega .Moze to Mirza popraviti u novoj godini sto posto.Mislim da je KIdd bio bolji trener za Mirzu od Hollinsa jer je znao sta igraci mogu sta ne i igrao je na ono sto najbolje rade.Nije ni vazno jer Mirza ide iz Netsa na kraju sezone.
Ako se dobro sjecam, Mirza je odlicno startao ovu sezonu, sta vise bio je dosta bolji od onoga sto smo i ocekivali. Neke cudne rotacije su sigurno uticale na Mirzu. Sto se zadnjih utakmica tice, mislim da je ovo sve do povrede koju je imao. Haman je svega 2 trice pogodio nakon povrede, nesto se ne sjecam. Ne moze preko noci zaboraviti sutati, znaci pao je iz forme i to je ocigledno.
Bitno je da se vrati u sutersku formu i da kad je u petorci bude zajedno sa Williamsom, sve ostalo je pisi propalo. Zadnjih par utakmica otkako se Williams vratio je bio zajedno sa njim, ali suterska forma mu je definitivno pala, pa nema nekog ucinka.
Bitno je da se vrati u sutersku formu i da kad je u petorci bude zajedno sa Williamsom, sve ostalo je pisi propalo. Zadnjih par utakmica otkako se Williams vratio je bio zajedno sa njim, ali suterska forma mu je definitivno pala, pa nema nekog ucinka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja sam toliko razocaran ovim zadnjim tekmama da sam prestao da ih pratim. skodi mi zdravlju.. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Skodi i meni al opet gledam bas je depresivno kad se covjek uzivi._dreamer_ je napisao/la:Ja sam toliko razocaran ovim zadnjim tekmama da sam prestao da ih pratim. skodi mi zdravlju..
igraj FIFA-u, pomozi Teletu, a i nama_dreamer_ je napisao/la:Ja sam toliko razocaran ovim zadnjim tekmama da sam prestao da ih pratim. skodi mi zdravlju..

Jarret Jack mu nikako ne lezi.. Dok je s njim na parketu nema sanse da uhvati ritam.
Ili trenutno jednostavno nije u formi. Ima još 50 tak uzakmice.. Bice tu svega
Ili trenutno jednostavno nije u formi. Ima još 50 tak uzakmice.. Bice tu svega
Nocas trpa Mirza Kingse bez problema.ž
+20
+20

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
možda da počne šutirat' lijevom rukom? 

sto se mene tice nek sad ima 10% sut za tri ako ce na evropskom imati 40%+
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ajde Mirzeteeee
Re: AW: Mirza Teletović
neam kad, punica doslaChinaglia je napisao/la:igraj FIFA-u, pomozi Teletu, a i nama_dreamer_ je napisao/la:Ja sam toliko razocaran ovim zadnjim tekmama da sam prestao da ih pratim. skodi mi zdravlju..

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Re: AW: Mirza Teletović
ubij brašno u njoj_dreamer_ je napisao/la:neam kad, punica doslaChinaglia je napisao/la:igraj FIFA-u, pomozi Teletu, a i nama_dreamer_ je napisao/la:Ja sam toliko razocaran ovim zadnjim tekmama da sam prestao da ih pratim. skodi mi zdravlju..

Ima HD na balkansportu 

-
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste? Ajmo Mirza brateee čekamo da napreduješ poput Gorana Dragiča
Sta je ovo nigdje nikog ? 

Ajmo Mirzete 30+ 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 26 gostiju.