FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
i ja bi volio da se malo vise sergi roberto forsira u prvoj postavi,ko sto johny kaze mali je igracina stvarno,samo mu treba dat priliku da pokaze svoj talenat
thiago mi nije vise tolika nada ko sto je bio prije 2-3 godine,ocekivalo se da ce vise napredovat ,al on nista nije poboljso svoju igru ,nije on los sad ,ali bar ja sam ocekivo vise od njega od ovog sto sad prikazuje
thiago mi nije vise tolika nada ko sto je bio prije 2-3 godine,ocekivalo se da ce vise napredovat ,al on nista nije poboljso svoju igru ,nije on los sad ,ali bar ja sam ocekivo vise od njega od ovog sto sad prikazuje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Malo legendarnih brazilaca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rivaldo je bio baš monstrum na terenu
...Romario kao neka preteca Messia
ubica u 16-ercu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rivaldo je bio baš monstrum na terenu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čestit Božić svima koji slave
Produkcija igrača u Europi, prikazano korz brojke

Canteranosi koji su debitovali u Barci u posljednjih 25 god

Efikasnost Barce u pokušajima izvan šesnaesterca

Produkcija igrača u Europi, prikazano korz brojke

Canteranosi koji su debitovali u Barci u posljednjih 25 god

Efikasnost Barce u pokušajima izvan šesnaesterca

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[quote="ripper"]Malo legendarnih brazilaca
[youtube][/youtube]
koja je to ekipa bila, krojfov dream team sa velemajstorima romario, stoickov, laudrup, guardiola, kuman,zubizareta...
i neko prica barca pocela igrati tek od vremena ronaldinja...
[youtube][/youtube]
koja je to ekipa bila, krojfov dream team sa velemajstorima romario, stoickov, laudrup, guardiola, kuman,zubizareta...
i neko prica barca pocela igrati tek od vremena ronaldinja...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Barcelona je uvijek igrala najatraktivniji fudbal od svih.
Ali ovo sto danas rade, tj. od dolaska Guardiole je savrsenstvo u fudbalu.
Ali ovo sto danas rade, tj. od dolaska Guardiole je savrsenstvo u fudbalu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
jest jest, kako da nije. Inače ti si 38. godište ako se ne varam? možeš sa pajdašem pod rukum
naprijed rejal

Najbolja fudbalska škola i produkcija igraca na svijetu, zasluženo na prvom mjestu.
Kome smeta ovaj hajp, nek' ne gleda
-
BigBigBang
- Kontakt:
Note 2: Secondary products are when a player spent 3 years at each of two clubs in formative 15-21 age period.
Drago mi je da su nam razjasnili veliku dilemu sa foruma ciji je produkt Cesc Fabregas, dakle on nije ni sekundarni produkt Barcelone je je u datom periodu proveo samo godinu u Barceloni a pet u Arsenalu a za sekundarni produkt su potrebne 3.
Najbolja skola fudbala svijeta na 42 mjestu
Drago mi je da su nam razjasnili veliku dilemu sa foruma ciji je produkt Cesc Fabregas, dakle on nije ni sekundarni produkt Barcelone je je u datom periodu proveo samo godinu u Barceloni a pet u Arsenalu a za sekundarni produkt su potrebne 3.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
'ajde da sad ignorisemo ove upade, 'nako kolektivno.
Don't hate what you don't understand.
Jesu nasli ovog iz Leedsa na 1:42 ?ripper je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Rivaldo je bio baš monstrum na terenu![]()
...Romario kao neka preteca Messia
ubica u 16-ercu.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta je svidja ti se sto su stavili Barcelonu na prvo mjesto proizvedenih igraca ali ti se ova stavka ne svidja? Ignorisimo je 
Imas u postavkama "gnjavatore". Caroban lijek za dosade.xaviesta je napisao/la:'ajde da sad ignorisemo ove upade, 'nako kolektivno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sada smo konacno ustanovili da je Fabregas pobjegao iz svoje akademije kako bi se prikljucio najjacem klubu na Svijetu kako bi igrao sa najboljim igracima na Svijetu.BigBigBang je napisao/la:Note 2: Secondary products are when a player spent 3 years at each of two clubs in formative 15-21 age period.
Steta i vasa djeca vas napustaju...
Dovoljno govori o velicini Arsenala i o samom renomeu kluba.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
BigBigBang
- Kontakt:
Polako i to cemo razjasniti bitno je da smo sad ovo rijesili a Fabregas je smradalonac kojeg zovu drugi smradalonci u smradaloniju, i zato je pobjegao jer tako ti to ide. Npr ciganima su u butmiru napravili nove kuce i uselili ih ali oni su samo dosli odnijeli sve sto se moze odnijeti iz tih kuca i vratili seostalim ciganima u one nekakve satore. Jednostavno je to za skontati.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Paja je samo rekao istinu. Sad ćete i to pokušati pobiti kao i rekord od 107 golova kojeg Messi ne može srušiti.
Možda bi i srušio da je zabijao u bitnim utakmicama.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ne znam jesi li upratio i jesi li u toku, ali Messi je rekorderRealMoudrid je napisao/la:Paja je samo rekao istinu. Sad ćete i to pokušati pobiti kao i rekord od 107 golova kojeg Messi ne može srušiti.
A to što je neki zambijski gonič antilopa napisao na svojoj lopti broj 107 i samo-pozirao pred foto aparatima davne '72 - ga ne cini nikakvim relevantnim faktorom, a kamoli rekorderom.
To možeš i ti se tako slikati sa loptom i napisati 200.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Vama izgleda ni članci najvećeg medija iz te države nisu relevantni, i to članci stari nekoliko godina.
2012/2013
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To je to ukratko, što se tice ove 2012 godine.
Naredne ce ganjati da obara sam sebe.
[youtube][/youtube]
To je to ukratko, što se tice ove 2012 godine.
Naredne ce ganjati da obara sam sebe.
e ovako culesi ,znam nekad vecina trazi linkove neke za utakmice kad igra barca,znam da se zezate sa stremovima.
ko jos gleda na tim smijesnim linkovima sa smijesnom kvalitetom slike vrijeme je da prestane
ja preko linkova tih ne gledam vec jedno 2-3 godine
imate dvije opcije za gledanje svih utakamice barce a i ostalih utakmica u HD kvaliteti ,slika ekstra da ne moze bit bolja
-sopcast (vjerujem vecina zna za to al opet ko nezz stavicu kako da se gledaju tekme preko njega )
instalirajte sopcast
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i imate na http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false; koja utakmica se prenosi i kliknete ispod utakmice na crno nesh pise ,jer je na ruskom stranica (najbolje stavite na chromu da automatski preevodi sa ruskog na engleski ,tad ce pisat read more i na to klknete i onda izlista se lista streamova .
pored svakog streama ima pise jel sopcast i kolika je brzina streama(kb/s) ,znaci po tome kolika ti je brzina neta pokreces stream,npr kod mene je 3000 kb/s ,znaci najvise 2700kb/s mogu izabrat stream da bi se napunio kak treba . kad kliknes da pokrenes stream (na desnoj strani streama nesh zeleno pise)automatski se pokrece sopcast i cekas da se napuni (puni se do 100),dovoljno je da se napuni do negdje 70-75 da se moze gledat da ne staje
ovdje kad jednom napuni to je to ,nema stopanja zezanja ko na onim linkovima
i ima noviji
-torrent stream (TS) tj ACE stream se zove od 2.0 verzije
ovaj program je odskora pocelo da se pravo koristi za streamove utakmica kad nesto nije bilo uredu sa serverima na sopcastu i ja sam preso na njega jer nekako mi je bolji ,slika je bolja
http://torrentstream.org/" onclick="window.open(this.href);return false; na ovom linku skinite najnoviji ts (2.0.6) ,ako nece najnoviji nadjite na netu torrent stream 2.0 ,jer se meni tako desila da nece najnoviji da se intalira, ima i "how to use " pa na to kliknite da vam bude jasnije
torrent stream je ustvari napravljen na bazi vlc-a, samo sto su to rusi doradili da bolje se ponasa na streamovima nego vlc.
isto na onoj gore stranici imaju linkovi za torrent stream gdje ima i za sopcast
znaci kliknete ispod utakmice koju hocete da gledate i onda izbaci listu streamova sa brzinama i pored preko kojeg programa se streama
ima i sopcast i torrent stream zajedno ,ako preko sopcasta hocete da gledate onda kiknes desno na zeleno nezz sta pise a preko TS-a onda kliknete na niz brojeva nekih koji pisu ispod torrent stream i aktivirace se odma ts
evo kakva je slika na torrent streamu sto sam ja gledo neke utakmice i uzimo screenshot :

nadam se da cu barem nekima koji ne znaju za ovo olaksat i uljepsat gledanje utakmica barce

ko jos gleda na tim smijesnim linkovima sa smijesnom kvalitetom slike vrijeme je da prestane
ja preko linkova tih ne gledam vec jedno 2-3 godine
imate dvije opcije za gledanje svih utakamice barce a i ostalih utakmica u HD kvaliteti ,slika ekstra da ne moze bit bolja
-sopcast (vjerujem vecina zna za to al opet ko nezz stavicu kako da se gledaju tekme preko njega )
instalirajte sopcast
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i imate na http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false; koja utakmica se prenosi i kliknete ispod utakmice na crno nesh pise ,jer je na ruskom stranica (najbolje stavite na chromu da automatski preevodi sa ruskog na engleski ,tad ce pisat read more i na to klknete i onda izlista se lista streamova .
pored svakog streama ima pise jel sopcast i kolika je brzina streama(kb/s) ,znaci po tome kolika ti je brzina neta pokreces stream,npr kod mene je 3000 kb/s ,znaci najvise 2700kb/s mogu izabrat stream da bi se napunio kak treba . kad kliknes da pokrenes stream (na desnoj strani streama nesh zeleno pise)automatski se pokrece sopcast i cekas da se napuni (puni se do 100),dovoljno je da se napuni do negdje 70-75 da se moze gledat da ne staje
ovdje kad jednom napuni to je to ,nema stopanja zezanja ko na onim linkovima
i ima noviji
-torrent stream (TS) tj ACE stream se zove od 2.0 verzije
ovaj program je odskora pocelo da se pravo koristi za streamove utakmica kad nesto nije bilo uredu sa serverima na sopcastu i ja sam preso na njega jer nekako mi je bolji ,slika je bolja
http://torrentstream.org/" onclick="window.open(this.href);return false; na ovom linku skinite najnoviji ts (2.0.6) ,ako nece najnoviji nadjite na netu torrent stream 2.0 ,jer se meni tako desila da nece najnoviji da se intalira, ima i "how to use " pa na to kliknite da vam bude jasnije
torrent stream je ustvari napravljen na bazi vlc-a, samo sto su to rusi doradili da bolje se ponasa na streamovima nego vlc.
isto na onoj gore stranici imaju linkovi za torrent stream gdje ima i za sopcast
znaci kliknete ispod utakmice koju hocete da gledate i onda izbaci listu streamova sa brzinama i pored preko kojeg programa se streama
ima i sopcast i torrent stream zajedno ,ako preko sopcasta hocete da gledate onda kiknes desno na zeleno nezz sta pise a preko TS-a onda kliknete na niz brojeva nekih koji pisu ispod torrent stream i aktivirace se odma ts
evo kakva je slika na torrent streamu sto sam ja gledo neke utakmice i uzimo screenshot :

nadam se da cu barem nekima koji ne znaju za ovo olaksat i uljepsat gledanje utakmica barce
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
hvala ti za linkove. valjda bude šta i osim barse da se gleda
Inače ima i na
http://www.live.ru" onclick="window.open(this.href);return false; uvijek neka kompilacija linkova za skoro sve utakmice u određenom trenutku, mada nisu nešto slikom kvalitetne.
Inače ima i na
http://www.live.ru" onclick="window.open(this.href);return false; uvijek neka kompilacija linkova za skoro sve utakmice u određenom trenutku, mada nisu nešto slikom kvalitetne.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.