Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
[quote="Marsal"
00:25[/quote]
to će ti šiptarski pekar bez zuba napraviti
lažeš sam sebe,nosonja u ligi 2 nemože do brojke 20 komada doći jer je turbo limitiran pa mu nadodaješ ove golove iz fa cupa i lp
00:25[/quote]
to će ti šiptarski pekar bez zuba napraviti

anell je napisao/la:Ma ja kad tebi ne odgovora **** sva takmičenja.
lažeš sam sebe,nosonja u ligi 2 nemože do brojke 20 komada doći jer je turbo limitiran pa mu nadodaješ ove golove iz fa cupa i lp

Pa evo hajd i da mu ne dodamo te golove opet Icardi ove sezone nije dao više od PANJA GIROUDA.... Šta će nam onda takav igrač ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:![]()
![]()
Pa evo hajd i da mu ne dodamo te golove opet Icardi ove sezone nije dao više od PANJA GIROUDA.... Šta će nam onda takav igrač ?
poboljšanje u odnosu na panja sigurno,plus 6 godina mlađi i može se razviti u top napadača

Meni je zanimljivo kako stalno ističeš da je Icardi mlad i kako se može razviti u top igrača, a tako za Xhaku ne pišeš koji je samo 5 mjeseci stariji od Icardia
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Meni je zanimljivo kako stalno ističeš da je Icardi mlad i kako se može razviti u top igrača, a tako za Xhaku ne pišeš koji je samo 5 mjeseci stariji od Icardia
gledao sam tog šiptarskog titana i prije u bundesligi,to je teški mačak u vreći masno plaćen

-
- Kontakt:
Ne mogu da se sjetim da li si bio ti medju onima koji su ismijavali moje tvrdnej da bi Alexis treboa biti napadac i da on to i jeste ali interesantna izjava, ocekujem sad da se jave agb i slicni strucnjaci i ubjede te da je Alexis krilo koje treba da trci uz liniju i nabacuje loptu. Kada sam govorio da se treba dovesti jedno pravo jako krilo i Alexisa gurnuti u spic strucnjaci su to ismijavali gurajuci Panjouda kao najbolje rijesenje u napadu, vidimo sada koliko su bili upravu.Marsal je napisao/la:Ma reko sam, ako ne mogu dovesti nesto pristojnije od Girouda neka kupe dobro krilo i Alexisa bace naprijed u vatru...
Sada ako se ne moze dovesti Griezman najbolje rijesenje je gurnuti Alexisa u napad i dovesti vrhunsko krilo ala Reus ili Draxler.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Strašan argument, smijem se kladiti da nisi pogledo više od 3 utakice Monchengladbacha prošle sezone....
Jedan je mačak u vreći a drugi nije yebeem te logiko

Jedan je mačak u vreći a drugi nije yebeem te logiko

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Imas li jos koji micky mouse kup da nabijes Panju statistiku? Mozda ad mu golove sa Emirates kupa racunas kako bi ispao sto kvalitetniji?anell je napisao/la:U svim takmičenjima PANJ ima 24 dok IGRAČINA ima 16 i ima 2 asistencije manje od nosonje
Momak ti brani Icadria pa moraš i ti ?BigBigBang je napisao/la:Imas li jos koji micky mouse kup da nabijes Panju statistiku? Mozda ad mu golove sa Emirates kupa racunas kako bi ispao sto kvalitetniji?anell je napisao/la:U svim takmičenjima PANJ ima 24 dok IGRAČINA ima 16 i ima 2 asistencije manje od nosonje
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Ovi voajeroljupci su limitirani da te zaboli glava cuj on uzme brojku golova vidi zabio Icardi 16 i Giroud 16 i to je to. Nista to sto Icardi igra u raspalom Interu, nista to sto je 6 godina mladji pa za sezonu dvije moze biti sve bolji i bolji dok Panj moze biti isti ili gori. A i ta brojka od 16 golova Panja uzmimo sa rezervom Panjina je natrpala mrtvu Aston Villu koja je ispala u Januaru iz lige i plus igrala sa bogzna kakvim sastavom a prije tog meca je imao citavih 13 golova da bi sebi popravio statistiku nad mrtvim konjem Villom 
NE branim ja Icardija samo mi smeta da se dokazani panj i flop Giroud poredi sa nekim, sve je bolje od te bukve, meni Icardi sigurno ne bi bio idealan izbor za napadaca ali proglasavati dokazanu panjinu boljom od njega je smijesno, Giroud je najgori napadac u Evropi.

NE branim ja Icardija samo mi smeta da se dokazani panj i flop Giroud poredi sa nekim, sve je bolje od te bukve, meni Icardi sigurno ne bi bio idealan izbor za napadaca ali proglasavati dokazanu panjinu boljom od njega je smijesno, Giroud je najgori napadac u Evropi.
anell je napisao/la:Strašan argument, smijem se kladiti da nisi pogledo više od 3 utakice Monchengladbacha prošle sezone....
Jedan je mačak u vreći a drugi nije yebeem te logiko![]()
kladi se s svojim voajeroljupcima,pogledao sam ih više nego ti,nisam ja kao vi da na šiptarove golove drkam,a ono pola šiptarovih golova komične greške protivničkih golmana

Anele, divim ti se.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jesam li ja gdje rekao da je Giroud bolji od Icardia ? Rekao sam šta će nam napadač koji ne bi bio veliki upgrade u odnosu na Girouda, isto tako možemo doesti i Lukakua koji ima 18 golova i 7 asistencija u raspalom EvertonuBigBigBang je napisao/la:Ovi voajeroljupci su limitirani da te zaboli glava cuj on uzme brojku golova vidi zabio Icardi 16 i Giroud 16 i to je to. Nista to sto Icardi igra u raspalom Interu, nista to sto je 6 godina mladji pa za sezonu dvije moze biti sve bolji i bolji dok Panj moze biti isti ili gori. A i ta brojka od 16 golova Panja uzmimo sa rezervom Panjina je natrpala mrtvu Aston Villu koja je ispala u Januaru iz lige i plus igrala sa bogzna kakvim sastavom a prije tog meca je imao citavih 13 golova da bi sebi popravio statistiku nad mrtvim konjem Villom
PS. Giroud nema nijednog gola u miky maus takmičenjima, nego ima 5 golova u LP i 3 u FA kupu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Bio bi upgrade zato sto je Icardi tip igraca koji bi se bolej uklopio sa Alexisom i Ozilom od francuske bukve koja odigra svaki deseti dupli precizno. Naravno ja ne mislim da je Icardi svejtska klasa kao Griezman ali mislim da je bolji od Panja. Svakako buducnost je crna nece Arsenal dovesti top napadaca i dmfa dok god je ova ubleha na klupi.
I Vardy bi se bolje uklopio sa Alexisom i Ozilom pa ga nisi htio
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Nisam nikad ismijavao ni jednu tvoju ideju i u većini se slažem sa tobom, samo nekad mi ide na qrac što namjerno provociraš i degradiraš sve samo da si kontra. Za Alexisa smo uvijek dijelili mišljenje o tome da bi ga trebalo probati u špicu.BigBigBang je napisao/la:Ne mogu da se sjetim da li si bio ti medju onima koji su ismijavali moje tvrdnej da bi Alexis treboa biti napadac i da on to i jeste ali interesantna izjava, ocekujem sad da se jave agb i slicni strucnjaci i ubjede te da je Alexis krilo koje treba da trci uz liniju i nabacuje loptu. Kada sam govorio da se treba dovesti jedno pravo jako krilo i Alexisa gurnuti u spic strucnjaci su to ismijavali gurajuci Panjouda kao najbolje rijesenje u napadu, vidimo sada koliko su bili upravu.Marsal je napisao/la:Ma reko sam, ako ne mogu dovesti nesto pristojnije od Girouda neka kupe dobro krilo i Alexisa bace naprijed u vatru...
Sada ako se ne moze dovesti Griezman najbolje rijesenje je gurnuti Alexisa u napad i dovesti vrhunsko krilo ala Reus ili Draxler.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
anell je napisao/la:I Vardy bi se bolje uklopio sa Alexisom i Ozilom pa ga nisi htio
lažeš sam sebe
Jamie Vardy decided to snub a move to Arsenal as he was not convinced they play the right style of football to suit his game, according to Sky ****.
Sky **** understand Vardy's decision was based on his belief that his game would not suit Arsenal's possession-hungry style of football having flourished under the counter-attacking style of Claudio Ranieri's side last season.
vojaeroljubac na aparatima
I ovo je dokaz da se ne bi uklopio sa Alexisom i Ozilom ? Kako onda možeš garantovati da bi se Icardi uklopio ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.