Engleska lika je za njega VRH, i tamo će ih sve povaljat

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Klub ranga kakav je Man.Utd. vjerovatno (ukoliko ode Evra) nece imati samo jednog igraca na bilo kojoj poziciji pa tako i na LB.Mozambik je napisao/la:A ko ce mu to biti u Unitedu konkurent za poziciju LB?
Ja koliko vidim njih dvojica su mozda nekih 20m € ali to nije poenta. Poenta je u tome da je Kolasinac u rangu njihovog Buttnera, mozda nesto bolji, i da bi nakon 2-3 lose partije, opet ako bi uopste imao prednost na pomenutog Buttnera, sigurno to mjesto izgubio. Eto toliko od mene na ovu temuMozambik je napisao/la:Kako ga je dosad imao? Evra je u Unitedu 8 godina. Nikad nije imao ozbiljnog konkurenta na poziciji LB. Neville je bio 20 godina, kad je ostario doveli su Rafaela koji je vec 6 godina u klubu i nema nikakvu konkurenciju.
Nisu u Unitedu budale da dovedu Kolasinca i Shawa recimo, pa da za dva beka daju 40 miliona.
Sto? Jel' to problem sto je Seo nesto bolji od trenutno drugog izbora LB-a Man. Utd-a ili je ipak svjetlosnu godinu ispred kako ti insinuiras? Niko nije rekao da Seo nece biti duplo ili vise bolji od tog malog, ja sam samo rekao kako je trenutno stanje. Ipak Seo ima tek nekih 40-ak ozbiljnih utakmica u seniorskoj konkurenciji i da je vec bolji od ovog ali isto tako nije svemirski brod za njega u ovom trenutku, pogotovo to Englezi tako ne gledaju kao mi. Budi mi pozdravljenMozambik je napisao/la:Trebao si odmah napisat ovo za Buttnera da se bezveze ne raspravljamo
Buttner je igrao seniorski fudbal i u Holandiji ako nisi znaoMozambik je napisao/la:Seo 40, Buttner 11![]()
![]()
A to kako Englezi gledaju dovoljno govori i da su Shawa proglasili najvecim draguljem a odigrao je 10 utakmica vise od Kolasinca, plus jos lige prvaka ocima nije vidio.
To je to, nista vise, nista manjeCartman je napisao/la:Sto se tice Buttnera, on je doveden kao cista rezerva za Evru. Niko ziv nije bio cuo za njega prije dolaska i odjednom je se pojavio. Nikakav igrac jednostavno.
Problem Kolasincu je sto je United uvijek igrao sa vrlo ofanzivnim bekovima, ne znam ima li on dovoljno kvaliteta u napadu da to odradi. Inace u Engleskim medijima se nije spominjalo apsolutno nista o ovom transferu, tek jucer su neki citirali Avaz. A mnogo se prica o Shawu, i ranije o Coentrau. Ne bi volio da dodje kao neka rezerva, jer Shawa ce tesko izbacit iz vise razloga. Zasluzuje bolje momciluk.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.