NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac96 » 15 mar 2014, 19:37

Stojanov je imao ponude Veleza i Borca,Mirza i Burazor su imali ponude Zelje,Pljevljak,Kahrimanovic su trebali u NK Zagreb...Ali nisu otisli jer je to dokaz da se jako dobro radi u nasoj upravi,koji su im odmah povecali plate,da ostanu...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 15 mar 2014, 21:58

Prvo poluvrijeme negledljivo, sa onakvom igrom nemamo sta da trazimo u Tuzli, drugo poluvrijeme je vec bio melem za oci. Pomocnici su najveci scenaristi ove utakmice, digli su jedno 15 ofsajda minimalno. Cestitke igracima Troglava, drzali su dobro bunker prvo poluvrijeme. Malbasa definitivno preokrece utakmicu u nasem pravcu sa svojim ulaskom u drugom poluvremenu, golovi i asistencije su donijele prevagu, po sansama Rikija, Anija, Rene i Urosa smo mogli jos komotno 4-5 komada zabiti...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 mar 2014, 22:07

Mirzoni89 je napisao/la:Prvo poluvrijeme negledljivo, sa onakvom igrom nemamo sta da trazimo u Tuzli, drugo poluvrijeme je vec bio melem za oci. Pomocnici su najveci scenaristi ove utakmice, digli su jedno 15 ofsajda minimalno. Cestitke igracima Troglava, drzali su dobro bunker prvo poluvrijeme. Malbasa definitivno preokrece utakmicu u nasem pravcu sa svojim ulaskom u drugom poluvremenu, golovi i asistencije su donijele prevagu, po sansama Rikija, Anija, Rene i Urosa smo mogli jos komotno 4-5 komada zabiti...
Zabili smo 6 komada u 1 polovrijemenu su sudije zajebavale dok nismo zabili 1 gol, potom drugi, pa su i oni vidjeli da ne mogu pomoci pa su napokon sudili normalno...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 15 mar 2014, 22:16

Iceplayer je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:Prvo poluvrijeme negledljivo, sa onakvom igrom nemamo sta da trazimo u Tuzli, drugo poluvrijeme je vec bio melem za oci. Pomocnici su najveci scenaristi ove utakmice, digli su jedno 15 ofsajda minimalno. Cestitke igracima Troglava, drzali su dobro bunker prvo poluvrijeme. Malbasa definitivno preokrece utakmicu u nasem pravcu sa svojim ulaskom u drugom poluvremenu, golovi i asistencije su donijele prevagu, po sansama Rikija, Anija, Rene i Urosa smo mogli jos komotno 4-5 komada zabiti...
Zabili smo 6 komada u 1 polovrijemenu su sudije zajebavale dok nismo zabili 1 gol, potom drugi, pa su i oni vidjeli da ne mogu pomoci pa su napokon sudili normalno...
Realno gledajuci osim one Rikijeve sanse i par ofsajd pozicija, prvenstveno Urosa, nismo nista ni pokazali u prvom dijelu...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 mar 2014, 22:55

Mirzoni je momak ocigledno kkoji je gledao utakmicu a ovaj ice ko da je neki politicar ubjedjuje momka da to nije tako, to ti je ono u fazonu vjeruj meni a ne svojim ocima hahahaha

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 15 mar 2014, 23:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Cestitke na pobjedi i na zadrzavanju prvog mjesta jos 2,3 kola :P
Uros Stojanov- tesko da cete ga zadrzati ,ali ovo sto covjek pokazuje i kako zabija golove ,stvarno je klasa,
jedva cekam da ga vidim u Gracanici ...do sada po meni Zeljko Malcic iz GOSK-a je najjaci igrac kojeg sam vidio ovdje ove sezone
dobar je Uroš,strašan igrač ... ako Jedinstvo uđe u premijer ligu mislim da bi ga čak i mogli zadržati ali otom potom jbg! par naših igrača iz Jedinstva su imali ponude od Željezničara ali su odbili jer žele da uđu u premijer ligu sa Jedinstvom zato se nadam da ćemo ih sve zadržati ili barem pokušati ..
Otimali se za njima, idi covjece, sta ti je. To ti igraci rekli na kafi. Hoces info iz prve ruke, nikad se ni o jednom nije ni razmisljalo...
To nisu rijeci igraca ili nekog od forumasa nego od sportskog direktora kluba. Za Stojanova smo se svi i uvjerili ovo ostalo "vjerujemo na rijec", ali ono cega sam ja svjedok da je predstavnik Zelje odmah nakon utakmice u Bihacu raspitivao se da li Burazor ima profesionalni ugovor. Tako da to da se nije razmisljalo....
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 15 mar 2014, 23:43

Ne treba podcjenjivati Stojanova ili Burazora tuzlaci smirite se ipak nemate takve igrace SIGURNO !!!!!
Poslije Malcica ova 2 su vrh lige... vjerujte u Ciru i ne bih da ulazim u raspravu sa vama vi znate " najbolje " ;)
ja ne vjerujem u Cirine spike pa vi kako hocete imo je i Zagreb da ga odrzi u 1.HNL pa nije uspio...JEDNOSTAVNO "IZLAPIO "
zaista ne potenciram pricu o Ciri ili Slobodi ali... drago mi je sto Bratstvo ne uzimate za favorita za ulazak ;)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 mar 2014, 23:46

ALBOX je napisao/la:Ne treba podcjenjivati Stojanova ili Burazora tuzlaci smirite se ipak nemate takve igrace SIGURNO !!!!!
Poslije Malcica ova 2 su vrh lige... vjerujte u Ciru i ne bih da ulazim u raspravu sa vama vi znate " najbolje " ;)
ja ne vjerujem u Cirine spike pa vi kako hocete imo je i Zagreb da ga odrzi u 1.HNL pa nije uspio...JEDNOSTAVNO "IZLAPIO "
zaista ne potenciram pricu o Ciri ili Slobodi ali... drago mi je sto Bratstvo ne uzimate za favorita za ulazak ;)
Stojanov je iznad Malcica ;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 mar 2014, 23:49

ALBOX je napisao/la:Ne treba podcjenjivati Stojanova ili Burazora tuzlaci smirite se ipak nemate takve igrace SIGURNO !!!!!
Ti ne bi da ulaziš u raspravu, pa poslije toga napišeš esej o treneru Slobode, i šta očekuješ onda ? i to na temi Jedinstva :mrgreen:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 15 mar 2014, 23:50

Ciri je ovo prva ekipa u BiH,nije jos izlapio ni blizu.
Bratstvo jeste kandidat iz prikrajka,a to moze i treba otezati gostovanja Jedinstva i Slobode i odrediti prvaka izmedju nas.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 16 mar 2014, 00:23

HerLutwoII je napisao/la:Ciri je ovo prva ekipa u BiH,nije jos izlapio ni blizu.
Eh eto super ako nije pred nama je ;) :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2014, 13:59

[youtube][/youtube]

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 mar 2014, 19:09

badblueboylivno je napisao/la:
Dobri navijači, čini mi se da ih je bilo pod gasom, baš su se razbacali. :D
Svi skoro pod gasom i ja sam jedan od njih, i nije bila jedna plasticna bambuca nego 101 :D hvala upravi na prijemu i besplatnom ulazu zaista su ispali fer i nismo imali nikakvih problema na utakmici a ni u gradu dok smo hodali :D niste kao pojedinci iz uprave Gradine koji su se ponasali kao obicni "seljaci" uostalom i mi smo Konjicu docekali fino kad su nam gostovali u jesenjem dijelu :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 17 mar 2014, 00:00

[youtube][/youtube]

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 mar 2014, 00:17

Stojanov masina :D :D 8-)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojanov ... bih/126951" onclick="window.open(this.href);return false;

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 17 mar 2014, 12:51

Sta je sa Endijem i Behom, vidim da ih nema u kadru, jesul oni jos kod vas?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 17 mar 2014, 13:22

bosnacazin je napisao/la:Sta je sa Endijem i Behom, vidim da ih nema u kadru, jesul oni jos kod vas?
Tu su oni,konkurencija je jaka pa niko nije siguran da ce igrati..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 17 mar 2014, 16:01

http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-u- ... tva/126988" onclick="window.open(this.href);return false;

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 17 mar 2014, 17:21

slika teren se polako dovodi u red :)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 17 mar 2014, 17:25

Kurda se opasno zadao..:D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 3 gosta.