BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

bianconer
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la bianconer » 05 nov 2011, 11:43

koja zavla znaci ne mozes ono

200 karata juga i omza 50-tak sjevera et sta je u zenicu doslo vise sigurno nije

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 05 nov 2011, 11:45

eldo505-jel sad jasno tebi i ostalim ko je u stvari na zapadu...u prethodnim raspravama furate pricu kako je to raja iz zenice najvecim dijelom....ima karti za zapadnu tribinu u sarajevu,odnosno bilo je...JEL TREBA NEKOM ZAPAD????
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

eldo505
Kontakt:

Post Postao/la eldo505 » 05 nov 2011, 11:57

socrates je napisao/la:eldo505-jel sad jasno tebi i ostalim ko je u stvari na zapadu...u prethodnim raspravama furate pricu kako je to raja iz zenice najvecim dijelom....ima karti za zapadnu tribinu u sarajevu,odnosno bilo je...JEL TREBA NEKOM ZAPAD????
haveru ovo je prvi put kako igra repka u zenici, da se nije imalo kupiti istoka i zapada kod nas u zenici.......tako da ovo gore sto pises nema neke logike al ajde, necemo beze da se raspravljamo........nego koliko ide zapad na crno.... :)))) a ima i u zenici zapada ali kod svercera, a ja sam bio medju prih deset koji su jutros usli po karte i nije bilo zapada u prodaji..............

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 05 nov 2011, 12:01

eldo505 je napisao/la:
socrates je napisao/la:eldo505-jel sad jasno tebi i ostalim ko je u stvari na zapadu...u prethodnim raspravama furate pricu kako je to raja iz zenice najvecim dijelom....ima karti za zapadnu tribinu u sarajevu,odnosno bilo je...JEL TREBA NEKOM ZAPAD????
haveru ovo je prvi put kako igra repka u zenici, da se nije imalo kupiti istoka i zapada kod nas u zenici.......tako da ovo gore sto pises nema neke logike al ajde, necemo beze da se raspravljamo........nego koliko ide zapad na crno.... :)))) a ima i u zenici zapada ali kod svercera, a ja sam bio medju prih deset koji su jutros usli po karte i nije bilo zapada u prodaji..............
znam da je bilo ranije,ali ni tada nikad nije dolazilo koliko je ostajalo u sarajevu....a kazem ti da se zapad mogao uzeti ovde u agenciji.....sad je na ulici oko 80 e
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 05 nov 2011, 12:02

Ja mislim da je logično da se u Sarajevu prodaje najviše karata. Zašto? Pa najviše stanovnika. Samo nisam upoznat s tim šta se i kako se prodavalo ovdje, tako da ..
U mom svijetu važe moja pravila

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 nov 2011, 12:13

Sarajevo 800 karti dobilo, ma to je nemoguće :shock:
Ja mislim da je u Gradačac došlo oko 500 karti, tako da ne vjerujem da su samo 800 karti dali u sarajevo.
Dragon Town

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 05 nov 2011, 12:16

pogledaj te ovaj video klip " onclick="window.open(this.href);return false; meni je ekstra
:D :D
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 05 nov 2011, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 nov 2011, 12:17

zmaj_Bosne je napisao/la:Sarajevo 800 karti dobilo, ma to je nemoguće :shock:
Ja mislim da je u Gradačac došlo oko 500 karti, tako da ne vjerujem da su samo 800 karti dali u sarajevo.
NIJE ISTINA JER SAM JA JUTROS U SARAJEVU KUPIO ULAZNICE. BANDA IZ CENTROTRANSA JE SVE KARTE OSTAVILA ZA SARAJEVO. MORE KARATA SVIH STRANA STADIONA SU BILE NA RASPOLAGANJU SAMO U SARAJEVU. NISTA NEMAM PROTIV SVOG GLAVNOG GRADA ALI FUJJJJJJJJJJJ ZA ORGANIZACIJU. FUJJJJJJJJJJJ SVE OSTAVITI ZA SARAJEVO TO NEMA SMISLA. A U ZENICI NESTO VISE OD 1000 KARATA.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 05 nov 2011, 12:18

TheDinoRules je napisao/la:Ja mislim da je logično da se u Sarajevu prodaje najviše karata. Zašto? Pa najviše stanovnika. Samo nisam upoznat s tim šta se i kako se prodavalo ovdje, tako da ..
A cuj TK (tuzlanski kanton) je najmnogoljudniji kanton, a u Tuzlu kao grad ni jedna jedina karta ne dodje u prodaju. Jel i to logicno :?

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 05 nov 2011, 12:25

sta je sa gradaccom? imal kod vas tamo karti jer sam cuo da nesto se planira 5-10 buseva do zenice

imal kod vas? :)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 nov 2011, 12:25

Ma bježi ovo je sramota :x
Da Bog da bio prazan stadion kad su ovoliko bezobrazni :evil:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 nov 2011, 12:27

Juve-TZ je napisao/la:sta je sa gradaccom? imal kod vas tamo karti jer sam cuo da nesto se planira 5-10 buseva do zenice

Ma kod nas je sve organizovano preko agencije, tako da su karte sigurne. Znam da ide sigurno 5 buseva, a masa njih još ide sa autima.
Dragon Town

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 05 nov 2011, 12:28

bparena je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Sarajevo 800 karti dobilo, ma to je nemoguće :shock:
NIJE ISTINA JER SAM JA JUTROS U SARAJEVU KUPIO ULAZNICE. BANDA IZ CENTROTRANSA JE SVE KARTE OSTAVILA ZA SARAJEVO. MORE KARATA SVIH STRANA STADIONA SU BILE NA RASPOLAGANJU SAMO U SARAJEVU. NISTA NEMAM PROTIV SVOG GLAVNOG GRADA ALI FUJJJJJJJJJJJ ZA ORGANIZACIJU. FUJJJJJJJJJJJ SVE OSTAVITI ZA SARAJEVO TO NEMA SMISLA. A U ZENICI NESTO VISE OD 1000 KARATA.

Ja se nesjecam najbolje ali zar nisi bio upravo ti onaj koji je Portugalce nazivao u svakoj drugoj recenici ciganima?
Ako nisi onda sorry..ako jesi onda je ironija prehebena :lol: :lol: :lol: .

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 05 nov 2011, 12:28

Zapalit 200 baklji i sve u teren.Nek ide sve u pm
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 12:30

Posto vidim da se se sada za sve negativno,od kakve sitnice iz nase premijer lige do skandala u vezi reprezentacije krivi "komitet za normalizaciju",gdje mogu pogledati sluzbene ovlasti tog komiteta??
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 nov 2011, 12:31

I STO JE NAJGORE IDIOTI NECE DA PRAVE VECI STADION. KOJI KRETENI..... :evil:

pravi ga gdje god hocete. pravite ga u piccki meternoj, al pravite hajvani.....

@Anti NWO
Portugalci su posebna prica i nema nikakve ironije - samo mi nije jasno da je samo u Sarajevu bilo more karata za sve strane stadiona na bujrum..... jest nas glavni grad, ali ima i drugih.........

@Dylan Dog
Ne mjesaj kruske i jabuke. Ne vjerujem da to ima veze s komitetom koji ce imati pravo pune ruke posla da razbije ovu uhodanu semu... Komitetu za normalizaciju svaka podrska.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 nov 2011, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 05 nov 2011, 12:32

ovo se fino napravi preko neta i da svi uzmu po fiksiranoj cjeni od 20,30,40

a ne da se neko obezbjedjuje na ovim kartama citav zivot :D

znaci da smo kulturni ljudi, fino narucis preko neta, dadnes ime,prezime, adresu i ostale podatke i skinu ti sa kartice 20-40, a ti dobijes kartu putem fedexa ili vec cega

jest im i tesko to napravit...al hajd ko ih ****, sve svjetske reprezentacije imaju taj sistem i svi klubovi evropskih liga, a kod nas se nije nasla ni jedna bistra glava od 4 mil da napravi to

ovako je jasno da vecina ulaznica ode u znate cije ruke i onda mi ko psi moramo po ulici ganjat karte :lol:

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 05 nov 2011, 12:34

zmaj_Bosne je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:sta je sa gradaccom? imal kod vas tamo karti jer sam cuo da nesto se planira 5-10 buseva do zenice

Ma kod nas je sve organizovano preko agencije, tako da su karte sigurne. Znam da ide sigurno 5 buseva, a masa njih još ide sa autima.
ma ja tako je i najbolje...kad ima neko haran da organizuje i top vam :D

bravo za agenciju :) i dobar provod zelim 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 nov 2011, 12:35

Kad bih dobio kartu džabe i imao plaćen put do Zenice i nazad, opet bih odbio.. Ovakve utakmice nisu za naš narod i naše stadione, čak ni na Koševu to ne bi ličilo ni na što.. Dragi TV
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 nov 2011, 12:36

Juve-TZ je napisao/la:ovo se fino napravi preko neta i da svi uzmu po fiksiranoj cjeni od 20,30,40

a ne da se neko obezbjedjuje na ovim kartama citav zivot :D

znaci da smo kulturni ljudi, fino narucis preko neta, dadnes ime,prezime, adresu i ostale podatke i skinu ti sa kartice 20-40, a ti dobijes kartu putem fedexa ili vec cega

jest im i tesko to napravit...al hajd ko ih ****, sve svjetske reprezentacije imaju taj sistem i svi klubovi evropskih liga, a kod nas se nije nasla ni jedna bistra glava od 4 mil da napravi to

ovako je jasno da vecina ulaznica ode u znate cije ruke i onda mi ko psi moramo po ulici ganjat karte :lol:
U 1 bio u Sarajevu i prestojo citavo vrijeme i uzeo tri ulaznice. Zao mi svih onih iz manjih gradova koji nece moci doci do karata.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.