Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mi smo u barazima uvijek tako kuci pobjedimo tijesno u gostima nas ljudi posteno nabiju ili ako prvu igramo u gostima onda primimo dosta golova i u revansu kuci ne mozemo d astignemo..Inace ova generacije vec poprilicno dugo igra zajedno ali nema rezultata ocito je da fali kvaliteta..Jedan igrac nije bio dosao na pripreme pa je kasnije dosao Malinovic ne znam sta je bio razlog evo vidim i Grahovac ne ide..
Sta je to za Grahovca? Otkud da on ne ide?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- schweinsteiger
- Kontakt:
Buric i Grahovac su bili ocajni protiv Islanda,ne znam zasto nije odmah zvao Savica,a ne znam ni sto ga sad ne zove.
I umjesto Mandica ide Milas,jer Markovic nije bio zadovoljan lijevom stranom odbrane.
I umjesto Mandica ide Milas,jer Markovic nije bio zadovoljan lijevom stranom odbrane.
#miasanmia
i meni je čudno za Grahovca ... mora da je neka povreda , a nebi se složio da su golmani bili očajni , što se moglo odbraniti odbranili su , čini mi se da su po 10-ak odbrana sakupili i naši i njihov golman...
@ teško da gore možemo nešto napraviti , ali naša prednost je što možemo rasterećeno odigrati uzvrat , dok će Islanđani biti pod velikim pritiskom
- predviđam šok završnicu , u zadnjoj minuti odbranu Burića , kontranapad i pogodak Malinovića sa zvukom svirene
@ edit:
kad smo kod Malinovića pade mi na pamet ovaj poništeni pogodak sa Svjetskog Juniorskog prvenstva , znači zbog stotinjki mi smo gubili utakmice , vrijeme je da nam se sreća nekad i osmjehne
[youtube][/youtube]
@ teško da gore možemo nešto napraviti , ali naša prednost je što možemo rasterećeno odigrati uzvrat , dok će Islanđani biti pod velikim pritiskom
- predviđam šok završnicu , u zadnjoj minuti odbranu Burića , kontranapad i pogodak Malinovića sa zvukom svirene

@ edit:
kad smo kod Malinovića pade mi na pamet ovaj poništeni pogodak sa Svjetskog Juniorskog prvenstva , znači zbog stotinjki mi smo gubili utakmice , vrijeme je da nam se sreća nekad i osmjehne

[youtube][/youtube]
Ko su nam golmani sada. Burić i ko još? I sta je sa Nebojsom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Buric,Dejanovic.bhsport je napisao/la:Ko su nam golmani sada. Burić i ko još? I sta je sa Nebojsom?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Hocel ko prenositi utakmicu sutra ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
FTVSlobodas je napisao/la:Hocel ko prenositi utakmicu sutra ?
Hmm, izgleda da im definitivno neće igrati Palmarsson
I kad bi slucajno igrao, bio bi rovit, ali opet kvalitet je kvalitet, tako da je bolje bez njega.
Ne znam šta možemo očekivati sutra. ja sam bio optimističan prije prve tekme, ali sad nisam previše. Volio bih da se bore do zadnje pa šta bude, Međutim, historija naših utakmica pokazuje da mi do sad nismo znali odigrati dvije dobre tekme u baražu i proći dalje (Danska, Mađarska, Njemačka..). Ugl u jednoj odigramo dobro, a u drugoj potop...nadam se da ćemo napokon bolje odigrati pa ne do Bog i da ne prođemo, da bar bude "gutavo" do samog kraja...Ipak mnogi zaboravljaju ko je Island. Treba vjerovati u iznenađenja, što da ne...Islanđani su već jednom ispali od Makedonije, ajmo da drugi put bude od nas!!

Ne znam šta možemo očekivati sutra. ja sam bio optimističan prije prve tekme, ali sad nisam previše. Volio bih da se bore do zadnje pa šta bude, Međutim, historija naših utakmica pokazuje da mi do sad nismo znali odigrati dvije dobre tekme u baražu i proći dalje (Danska, Mađarska, Njemačka..). Ugl u jednoj odigramo dobro, a u drugoj potop...nadam se da ćemo napokon bolje odigrati pa ne do Bog i da ne prođemo, da bar bude "gutavo" do samog kraja...Ipak mnogi zaboravljaju ko je Island. Treba vjerovati u iznenađenja, što da ne...Islanđani su već jednom ispali od Makedonije, ajmo da drugi put bude od nas!!

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

druže da se ne lažemo, mi ako njih prođemo to ce biti senzacija samo takva,ljudi su bolji od nas na svim pozicijama,u Skenderiji su nas razbili,samo nisu imali sreće na kraju,razvalit ce nas sad opasno jer mi na gostovanjima posebno nemamo snage,nismo psihički u tekmi,to se pokazalo u bezbroj naših gostujućih tekmi kad smo gubili od svakakvih reprezentacija, a ja se opet nadam da cemo možda imati neki lud dan a oni da će se ispromašivati,treba se baš dosta stvari poklopiti da bi mi slavili sutra..Vedad87 je napisao/la:Hmm, izgleda da im definitivno neće igrati PalmarssonI kad bi slucajno igrao, bio bi rovit, ali opet kvalitet je kvalitet, tako da je bolje bez njega.
Ne znam šta možemo očekivati sutra. ja sam bio optimističan prije prve tekme, ali sad nisam previše. Volio bih da se bore do zadnje pa šta bude, Međutim, historija naših utakmica pokazuje da mi do sad nismo znali odigrati dvije dobre tekme u baražu i proći dalje (Danska, Mađarska, Njemačka..). Ugl u jednoj odigramo dobro, a u drugoj potop...nadam se da ćemo napokon bolje odigrati pa ne do Bog i da ne prođemo, da bar bude "gutavo" do samog kraja...Ipak mnogi zaboravljaju ko je Island. Treba vjerovati u iznenađenja, što da ne...Islanđani su već jednom ispali od Makedonije, ajmo da drugi put bude od nas!!![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
skroz slabo mediji spominju rukometaše, potpuno su zapostavljeni
sramota
sramota

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jbg čekamo godinama da se poklopi, što se ne bi nadali da sutra bude taj danŽeljooooo je napisao/la:druže da se ne lažemo, mi ako njih prođemo to ce biti senzacija samo takva,ljudi su bolji od nas na svim pozicijama,u Skenderiji su nas razbili,samo nisu imali sreće na kraju,razvalit ce nas sad opasno jer mi na gostovanjima posebno nemamo snage,nismo psihički u tekmi,to se pokazalo u bezbroj naših gostujućih tekmi kad smo gubili od svakakvih reprezentacija, a ja se opet nadam da cemo možda imati neki lud dan a oni da će se ispromašivati,treba se baš dosta stvari poklopiti da bi mi slavili sutra..Vedad87 je napisao/la:Hmm, izgleda da im definitivno neće igrati PalmarssonI kad bi slucajno igrao, bio bi rovit, ali opet kvalitet je kvalitet, tako da je bolje bez njega.
Ne znam šta možemo očekivati sutra. ja sam bio optimističan prije prve tekme, ali sad nisam previše. Volio bih da se bore do zadnje pa šta bude, Međutim, historija naših utakmica pokazuje da mi do sad nismo znali odigrati dvije dobre tekme u baražu i proći dalje (Danska, Mađarska, Njemačka..). Ugl u jednoj odigramo dobro, a u drugoj potop...nadam se da ćemo napokon bolje odigrati pa ne do Bog i da ne prođemo, da bar bude "gutavo" do samog kraja...Ipak mnogi zaboravljaju ko je Island. Treba vjerovati u iznenađenja, što da ne...Islanđani su već jednom ispali od Makedonije, ajmo da drugi put bude od nas!!![]()
![]()

A ne znam kakve veze ima sreća s tim što smo mi pobijedili tj oni izgubili? Mi smo odigrali super drugo poluvrijeeme, oni loše. Čak su sretni oni, na kraju, što su završili samo sa -1

@Kaunas ali baš tako. Čovječe sutrra tekma, a slabo novosti skroz :/
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Opet se slabo pise pred tekmu
Kao i prosli put pa pobjedili a i veceras cemo

Moramo podrzati i rukometne zmajeve,koja bi tek ludnica bila da i oni odu na SP 

zapostavljeni totalnozenicanin je napisao/la:Opet se slabo pise pred tekmuKao i prosli put pa pobjedili a i veceras cemo
![]()

15.10.2013.
Ja se nadam da će naš inat proraditi još jednom i da će momci pobijediti i otići na SP, jer nisu zaslužili ovakav odnos medija ima izuzetaka vidim ss.ba izvještava u svojim mogućnostima, ali kad se sve pogleda pogleda veoma malo izvještaja, valjda ovaj put to i bude dodatni motiv i bez euforije i ostali gluposti odemo konačno i u rukometu na veliko takmičenje

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Na Svjetsko prvenstvo. Samo su nogometasi uspjeli.Padovan je napisao/la:Ja se nadam da će naš inat proraditi još jednom i da će momci pobijediti i otići na SP, jer nisu zaslužili ovakav odnos medija ima izuzetaka vidim ss.ba izvještava u svojim mogućnostima, ali kad se sve pogleda pogleda veoma malo izvještaja, valjda ovaj put to i bude dodatni motiv i bez euforije i ostali gluposti odemo konačno i u rukometu na veliko takmičenje![]()
Jos 42min

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nadam se da će momci uzdignute glave napustiti teren kako god da završi današnja utakmica. Malo mi je krivo što su pali u drugi plan potpuno radi utakmice nogometaša (što kod mene lično nije slučaj), i samim tim bi još više volio da naprave uspjeh danas.
Mislim da bi Ovčina brat mogao da proigra danas
. Idemo ljiljaniiiiii ! ! !
Mislim da bi Ovčina brat mogao da proigra danas

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.