Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sakuragi
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:JTS je napisao/la:Sakuragi je napisao/la:Ermin "Bico" Bicakcic (Eintracht Braunschweig) izjednacio protiv drugoplasirane Herte danas i tako ostaju prvi na +5

Bičakčić nije zabio gol, a Brauncshweig je vodio, ali je završilo 1-1.
@Sakarage o cemu ti i @JTS te skonta

ne kontam te harislave! jesi to bio u nekoj kafani za bajram pa se nisi otrijeznio jos?

-
harishp
-
Kontakt:
Sakuragi je napisao/la:JTS je napisao/la:Sakuragi je napisao/la:Ermin "Bico" Bicakcic (Eintracht Braunschweig) izjednacio protiv drugoplasirane Herte danas i tako ostaju prvi na +5

Bičakčić nije zabio gol, a Brauncshweig je vodio, ali je završilo 1-1.
ne kontam te harislave! jesi to bio u nekoj kafani za bajram pa se nisi otrijeznio jos?

Sto bi onaj papagaj iz vica rekao Muji''kontas ti dobro,sta je'':mrgreen:
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 27 okt 2012, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
TMovac
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Da pratis bolje Zelju znao bi ko vam zabija golove pa bili to i igraci iz suparnickog reda.Posto autogol se pika kao i svi dugi :mrgreen:A ne ono ofirmo malom kamen zataknuti za vratom iako uopste nije bio u pitanju on.
Sto se tice derbija u njemu se bas nikad nista ne zna bez obzira i na formu,igrace,kvalitet ili bilo sta,sto se i vidi u medjusobnom odrazu.To bi stari navijaci odavno trebali da skuze.
Jarane ne dajemo mi golove 1 u godini pa da svaki gol moram biljeziti u kalendaru svaki put kad ga damo,mada komotno voditi evidenciju kada ga primimo.a tebi bi savjetovao.opusti se ba malo čovječe.bojim se da će te herc opaliti.ne mogu se krive Drine vazda ispravljat.nego ti lijepo nadji kakvu trebu i malo se ispucaj.bices mirniji,rahatniji i opusteniji.TRUST ME

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
harishp
-
Kontakt:
TMovac je napisao/la:harishp je napisao/la:Da pratis bolje Zelju znao bi ko vam zabija golove pa bili to i igraci iz suparnickog reda.Posto autogol se pika kao i svi dugi :mrgreen:A ne ono ofirmo malom kamen zataknuti za vratom iako uopste nije bio u pitanju on.
Sto se tice derbija u njemu se bas nikad nista ne zna bez obzira i na formu,igrace,kvalitet ili bilo sta,sto se i vidi u medjusobnom odrazu.To bi stari navijaci odavno trebali da skuze.
Jarane ne dajemo mi golove 1 u godini pa da svaki gol moram biljeziti u kalendaru svaki put kad ga damo,mada komotno voditi evidenciju kada ga primimo.a tebi bi savjetovao.opusti se ba malo čovječe.bojim se da će te herc opaliti.ne mogu se krive Drine vazda ispravljat.nego ti lijepo nadji kakvu trebu i malo se ispucaj.bices mirniji,rahatniji i opusteniji.TRUST ME

Prije bih rekao da ti pored kardiovaskularnih problema tu bi se morao ocitavati otorinolaringolorog kao i naravno ocni doktor.Ako ga ne biljezis pa sto ga onda spomenu ako boga znas.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
TMovac
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:TMovac je napisao/la:harishp je napisao/la:Da pratis bolje Zelju znao bi ko vam zabija golove pa bili to i igraci iz suparnickog reda.Posto autogol se pika kao i svi dugi :mrgreen:A ne ono ofirmo malom kamen zataknuti za vratom iako uopste nije bio u pitanju on.

Prije bih rekao da ti pored kardiovaskularnih problema tu bi se morao ocitavati otorinolaringolorog kao i naravno ocni doktor.Ako ga ne biljezis pa sto ga onda spomenu ako boga znas.

Hvala na brizi ali savršeno vidim (PS ocni doktor je okulist kad vec furas stručne nazive) a ortorina mi ne treba,uho-grlo-nos mi savršeno funkcionira,mada imam nekih dr problema sa zdravljem,al to nije tema,pa...uglavnom čuvaj zdravlje nisi ni svjestan koliko si sretan jer ti nista ne fali.Pozdrav
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
harishp
-
Kontakt:
Ma yebo okulistu,sva sreca pa nisi oftamologa posjetio
Ali fakat @zizu spomenu za malog Dupovca da bi mozda mogao preci u A ligu i vi odmah o nekim nepostojecim autogolovima ili ako ovaj ode to bi bilo cudo.Uglavnom nebrizna briga.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 28 okt 2012, 00:28
Jes pa da ga žena ostavi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
harishp
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:
Jes pa da ga žena ostavi

Sta bi ti seik na to odgovorio.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Sakuragi
-
Kontakt:
ma haris je covjek u godinama TMovac, ne ganja on vise trebe

Zadnja izmjena:
Sakuragi, dana/u 28 okt 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
TMovac
-
Kontakt:
[quote="harishp"]Ma yebo okulistu,sva sreca pa nisi oftamologa posjetio
Ali fakat @zizu spomenu za malog Dupovca da bi mozda mogao preci u A ligu i vi odmah o nekim nepostojecim autogolovima ili ako ovaj ode to bi bilo cudo.Uglavnom nebrizna briga.[/quote
Ja sam se zeznuo jebga fakat sam mislio da je on zabio.mada događa se to i najboljima,tako da nije strašno i ono ako momak ode fakat mu zelim srecu,samo nebi volio da poleti,pa da se sjebe kao većina naših igrača.a taj bi transfer ako se desi podigao malo i rejting naše lige ( u smislu prodaje igrača za veću lovu i to direktno u lige petice) pogotovo ako se malac pokaže tamo.
-
harishp
-
Kontakt:
Neam pojma koliko je to ozbiljno za Dupovca.A liga je poznata po jakim defanzivcima,ali kad su tamo i Gruzijci ili ovi Slovencici mogli biti u najjacim klubovima,sto nebi i Bosnjo.Lulica ne racunam jer je to Svajcarska skola.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
zgembo89
-
Kontakt:
-hajrovic izet, prije svega, nije iskrena osoba jer je poznata njegova izjava (postoje svjedoci o tome) da ga "bosna ni u snu ne zanima" - razlog je bio njegovo (ponovno) ne pozivanje u u-21 selekciju prije 2 godine, bio je jednom pozvan na okupljanje i tada nije zadovoljio
-konstantno se provaljuje u ch medijima tipa da se cas "sa susicem cuje telefonom" pa potom "ne cuje" sto ga opet "iznenadjuje i vrijedja"; istina je da on pokusava tim pritiskom da utice ili na bih strucni stab ili na svicarce ne bi li ga pozvali u "a" selekciju
-hajrovic izet je tanak za "a" selekciju svicarske jer njihova repka trenutacno ima daleko bolje i tehnicki potkovanije fudbalere od njega, othmar hitzfeld nije toliko blentav da mu pridaje vaznost sto je familiji hajrovic jasno i krenuli su u ofanzivu pritiska na bih strucno vodstvo ne bi li tamo uspjeli kad vec ne mogu kod svicaraca "prodati m.da za bubrege"
-na te fore nasjedaju bh. (sportski) novinari o cijoj (ne)potkupljivosti bi se mogla otvoriti jedna posebna tema pa svako malo osvanu hvalospjevi o hajrovicima na ovom ili nekim drugim portalima, odnosno stampanim medijima
-svicarci nece zezati jer sam hajrovic nije toliko (bio) zagrijan za bih repku - da jeste vec je odavno mogao pokrenuti proceduru oko bih drzavljanstva-i na kraju: hajrovic izet kalkulise, odnosno igra igru na relaciji ch-bih i nada se da ce mu jedna i upaliti da se uvali u nacionalnu selekciju...
naletih na jedan zanimljiv komentar na obliznjem portalu pa hajde reko da ga postiram ovdje..
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Ma zaje.bi ti tu priču, mali je za naše prilike solidan igrač, i sigurno da bi bio među 20 reprezentativaca.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Sakuragi
-
Kontakt:
zgembo89 je napisao/la:-hajrovic izet, prije svega, nije iskrena osoba jer je poznata njegova izjava (postoje svjedoci o tome) da ga "bosna ni u snu ne zanima" - razlog je bio njegovo (ponovno) ne pozivanje u u-21 selekciju prije 2 godine, bio je jednom pozvan na okupljanje i tada nije zadovoljio
-konstantno se provaljuje u ch medijima tipa da se cas "sa susicem cuje telefonom" pa potom "ne cuje" sto ga opet "iznenadjuje i vrijedja"; istina je da on pokusava tim pritiskom da utice ili na bih strucni stab ili na svicarce ne bi li ga pozvali u "a" selekciju
-hajrovic izet je tanak za "a" selekciju svicarske jer njihova repka trenutacno ima daleko bolje i tehnicki potkovanije fudbalere od njega, othmar hitzfeld nije toliko blentav da mu pridaje vaznost sto je familiji hajrovic jasno i krenuli su u ofanzivu pritiska na bih strucno vodstvo ne bi li tamo uspjeli kad vec ne mogu kod svicaraca "prodati m.da za bubrege"
-na te fore nasjedaju bh. (sportski) novinari o cijoj (ne)potkupljivosti bi se mogla otvoriti jedna posebna tema pa svako malo osvanu hvalospjevi o hajrovicima na ovom ili nekim drugim portalima, odnosno stampanim medijima
-svicarci nece zezati jer sam hajrovic nije toliko (bio) zagrijan za bih repku - da jeste vec je odavno mogao pokrenuti proceduru oko bih drzavljanstva-i na kraju: hajrovic izet kalkulise, odnosno igra igru na relaciji ch-bih i nada se da ce mu jedna i upaliti da se uvali u nacionalnu selekciju...
naletih na jedan zanimljiv komentar na obliznjem portalu pa hajde reko da ga postiram ovdje..
gdje si ovaj komentar nasao? ovo mi lici na teorije zavjere. mogu i ja napisati takav tekst o drugom igracu ali gdje su dokazi za to sto govori?
nemogu da vjerujem da netko moze uzeti za ozbiljno neki anonimni komentar koji procita na internetu.
-
redarmy0
-
Kontakt:
Ljajic, Seferovic, i Jovetic
Jeli Ljajic potpuno izgubljen za nas??
Cini mi se da imamo toliko dosta playmakera iz Bosnjacke korijene da sada 'saljemo' malo komsijama
Vuckic - Slovenija
Ljajic - Srbija
Halilovic - Hrvatska (ako bude igrao za njih)
Pjanic - Bosna
-
pinoglavi
-
Kontakt:
redarmy0 je napisao/la:Ljajic, Seferovic, i Jovetic
Jeli Ljajic potpuno izgubljen za nas??
Cini mi se da imamo toliko dosta playmakera iz Bosnjacke korijene da sada 'saljemo' malo komsijama
Vuckic - Slovenija
Ljajic - Srbija
Halilovic - Hrvatska (ako bude igrao za njih)
Pjanic - Bosna
Odigrao je jednu utakmicu za Srbiju,gotovo je.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Batko
-
Kontakt:
I onda su ga nogirali kad je odbio pjevati srpsku himnu!
U srpskoj repki nema mjesta za nacionalne manjine, tako je i ta himna problematicna gdje se srpski/srpsko pominje 1000 puta a ostali narodi i ne pominju!
Ljajić je napravio veliku grešku, iako je tu bilo ogromnog pritiska javnosti i Partizana! No, sada je to lekcija narednih narastajima da izabiraju maticu a ne nekoga koji ga ne poštuje ni gram!
-
maximusdecimus
-
Kontakt:
Postao/la maximusdecimus » 29 okt 2012, 10:31
Batko je napisao/la:I onda su ga nogirali kad je odbio pjevati srpsku himnu!
U srpskoj repki nema mjesta za nacionalne manjine, tako je i ta himna problematicna gdje se srpski/srpsko pominje 1000 puta a ostali narodi i ne pominju!
Ljajić je napravio veliku grešku, iako je tu bilo ogromnog pritiska javnosti i Partizana! No, sada je to lekcija narednih narastajima da izabiraju maticu a ne nekoga koji ga ne poštuje ni gram!
zašto govoriš u množini? nogirao ga je Mihajlović, a čak i Srbi se sprdaju s tim pjevanjem himne. znači Ljajić će opet igrati za Srbiju čim onaj pokušaj od trenera ode, a to će biti na proljeće kad dobije po ušima u Zagrebu.
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Ako mu ne zamjere šta zbog Bajrama

DRUG NEBI TI PUNCA
-
vecaveca
-
Kontakt:
Zar je moguce da ne postoji ni jedna opcija da ne igra za nas ?? pa sta ce covjek sada mlad nikada nece igrati ni za jednu repku ispade sigurno ima neki zakon valjda