Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Seljak smiri se malo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: RE: Re: Senad Lulic
Pasha_car_aga je napisao/la:Jednostavno tebra, momak nema veze s vezom, a kamo li s fudbalom. Vjeruj mi kao navijaču Slobode, da nebi imao mjesto pored Veselinovića u prvih 11!BadrHari je napisao/la:Samo jos da krampone na kopacke stavi .. Klize od Walesa svaku minimalno 10 puta
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Ne vjerujem u ono što vidim hahahhahahahahah
- JohnCleese
- Kontakt:
Pravo kulturan postPasha_car_aga je napisao/la:Yebo li ti pleme svoje, ko te pozva u reprezentaciju yebo familiju svoju, pa ti pojma nemaš, Lazio ti yebo najrodjenije konju jedan diletantni!
Mater yebem svakom ko napiše da si se borio, pa ja ću takvih na terminu naći. Čovjek nit zna desnom niti lijevom, yebo ti Mehmed mater ti njemu, koji te stavi da igraš!
**** nas svaku utakmicu, večeras je dogorilo diletantu, ne dodaju ti bombu medju noge, već loptu pleme ti yebem!
Nadam se da više nikad nećeš zaigrat za repku, jer igrača manje imamo!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
eb'o te Lule, misliš da ga neću kritikovat' jer igra u Laziju, ili štaGabrielBatistuta je napisao/la:istina da je los,ali kad si toliko objektivan sto ne ser.es po lulicu koji je uz spahica najgori ?Chinaglia je napisao/la:iz tekme u tekmu opravdava mjesto startera
svaka čast Edine, ti si budućnost ove reprezentacije, ti si space shuttle za Izeta Hajrovića
smotan, on je s nogama na VI, a kako je igrao večeras, ni čunjeve ne bi mogao zaobići
Najgori igrac danas a nije samo danas Bio , momak samo jednom odigrao onako kako bi trrbo a to je bilo protiv rumunije
Obori glavu i sam sebe saplete ... Nista ama bas nista nije znacajnog uradio
Obori glavu i sam sebe saplete ... Nista ama bas nista nije znacajnog uradio
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Najgori igrac, oprosti se ti sine, svega ti...
Al stvarno je lik odron, katastrofa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mislim da odavno nismo imali ovako neinteligentnog igrača, on ide samo na fizikalije ostalo nula bodova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gluplji igrac nije sutao loptu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo je krilo.
[youtube][/youtube]
Ovo je krilo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
- Kontakt:
Smiješan igrač. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Asmir Suljic je za ovoga i Viscu izmislio fudbal, ali eto on nema mjesta dok Cocalic i slicni imaju po ko zna kojim kriterijima...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Lula uvjek sam imo rijeci hvale za tebe, ali danas si se napusio prije utakmice .uglavnom drogiro si se sigurno, nekakva skakanja oko lopte kao oni bikovi u spaniji kad izadju iz kaveza. . Ja neznam sta je ono, kakvi pogreski kod pasova , nikog proc nemoze... katastrofa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Re: AW: RE: Re: Senad Lulic
Jarane on nije samo u ovoj utakmici mogo proc igraca , vec cijele kvalifikacijebhfanatic14 je napisao/la:Lula uvjek sam imo rijeci hvale za tebe, ali danas si se napusio prije utakmice .uglavnom drogiro si se sigurno, nekakva skakanja oko lopte kao oni bikovi u spaniji kad izadju iz kaveza. . Ja neznam sta je ono, kakvi pogreski kod pasova , nikog proc nemoze... katastrofa
Momak odigro jednu utakmicu gdje mozes rec wow a to je ona sa rumunijom inace sve ocajno je odigro , kako on uspjeva u laziju je za mene misterija .....
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Re: AW: RE: Re: Senad Lulic
fakat, smotanijeg igraca a da igra u tako dobrom klubu ja nisam vidio! Ovo smotanijeg se odnosi na utakmice u reprezentativnom dresu..SafetSajo je napisao/la:Jarane on nije samo u ovoj utakmici mogo proc igraca , vec cijele kvalifikacijebhfanatic14 je napisao/la:Lula uvjek sam imo rijeci hvale za tebe, ali danas si se napusio prije utakmice .uglavnom drogiro si se sigurno, nekakva skakanja oko lopte kao oni bikovi u spaniji kad izadju iz kaveza. . Ja neznam sta je ono, kakvi pogreski kod pasova , nikog proc nemoze... katastrofa
Momak odigro jednu utakmicu gdje mozes rec wow a to je ona sa rumunijom inace sve ocajno je odigro , kako on uspjeva u laziju je za mene misterija .....
Volim te Bosno!!!
Kakav god da je ovaj momak djeli prvo mjesto asistenata u kvalifikacijama. A vi pametni sjedite u kući i ne možete dobaciti dalje od tastature.
Napadate na njega kao i na cijelu reprezentaciju. Pa u čemu smo pametnjakovići mi to još među 25 u svijetu osim u je...om fudbalu kojem nalazite tolike mane?!?
Napadate na njega kao i na cijelu reprezentaciju. Pa u čemu smo pametnjakovići mi to još među 25 u svijetu osim u je...om fudbalu kojem nalazite tolike mane?!?
k'o prvo, otkud ti znas dokle sam ja dobacio!? A k'o drugo, ovo nije napadanje, ovo su cinjenice da je Lulic u reprezentaciji igrac manje. Ja sam svjestan da je klub mjerilo kvaliteta velike vecine igraca, ali igrac Lazija treba da nam ponudi vise. Kod Susica je bio zrtva taktike, a ni kod Mese nije nista bolji..combe je napisao/la:Kakav god da je ovaj momak djeli prvo mjesto asistenata u kvalifikacijama. A vi pametni sjedite u kući i ne možete dobaciti dalje od tastature.
Volim te Bosno!!!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
On i fudbal dva su svijeta različita. Nadam se da je sinoćnjom utakmicom završio reprezentativnu karijeru!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, myself i 33 gosta.