BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Markanen u dvije noci 25+ poena,nas lider ne zna gdje je kos 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Aziz zna neke rijeci na engleskom. Iznenadjen sam. 

-
- Kontakt:
Jasta, on je kriv sto niko u ekipi tricu ne moze pogoditi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovako ce i protiv Austrije bit.
Ovi vec tjeraju Adisa, pa sa ovom ekipom ne bi ni Nick Nurse napravio vise
Ovi vec tjeraju Adisa, pa sa ovom ekipom ne bi ni Nick Nurse napravio vise
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Skoro gotovo poluvrijeme, Nurkić ubacio tri poena 

Mogu misliti stida na licu Luke Garze. Bolje da igra za Portoriko
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Treba vidjeti jel može Marković ili bilo ko pismen do sutra navečer doletjeti na Kipar da preuzme ovo, a Aziza nabiti nogom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne znam zasto se ljudi nerviraju, uzivajte u ovih par utakmica jer nam je ovo zadnji Eurobasket vjerovatno za dugo vremena.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa dobro jbg, ali mozes pokusati nesto da smanjis njihove otvorene trojke. Lik samo postavi nase da kos brane, vanjski sut ko yebe.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:21Jasta, on je kriv sto niko u ekipi tricu ne moze pogoditi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Haj sto tricu ne znaju ali da nijedan igrac u timu nije u stanju pogoditi 2 bacanja..... 

I sta ce on promijeniti?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:23Treba vidjeti jel može Marković ili bilo ko pismen do sutra navečer doletjeti na Kipar da preuzme ovo, a Aziza nabiti nogom.
Druze, ova ekipa je ofanzivno nivo Aba 2 lige. Ako i to. Nemas igraca da imas garantovanih 10 poena, kamoli sta vise.
I da nam Mansa Musa igra isto bi bilo
Naki omladinci iz espanjol nas deru, ne znam vise od dva igraca iz ove spanske repke, kod njih je totalna smjena generacije,djeca nas deru a i smiju nam se ,spanci i sa ovako mladom ekipom nas deru ,sta bi bilo da su bar dva igra iz stare garde spanije,jednom riječju potop a i i ovo nije daleko od toga sa ovim omladinci spanske repke
Naki omladinci iz espanjol nas deru, ne znam vise od dva igraca iz ove spanske repke, kod njih je totalna smjena generacije,djeca nas deru a i smiju nam se ,spanci i sa ovako mladom ekipom nas deru ,sta bi bilo da su bar dva igra iz stare garde spanije,jednom riječju potop a i i ovo nije daleko od toga sa ovim omladinci spanske repke
Pravda za Tyson Furya
Nurkic stvarno ne moze meda protiv ozbiljnog protivnika.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 30 avg 2025, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bar ne bi slušao ove gluposti tokom timeouta.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:25I sta ce on promijeniti?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:23Treba vidjeti jel može Marković ili bilo ko pismen do sutra navečer doletjeti na Kipar da preuzme ovo, a Aziza nabiti nogom.
Druze, ova ekipa je ofanzivno nivo Aba 2 lige. Ako i to. Nemas igraca da imas garantovanih 10 poena, kamoli sta vise.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne zabismo jos dosad

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je