RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jel ostaje posrani no1 sponzor? i kad dolaze novi dresovi?
A vjerovatno ostaje n1 čim treniraju u onim fan majicamaMostarac1922 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:08Jel ostaje posrani no1 sponzor? i kad dolaze novi dresovi?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- stiledivita
- Kontakt:
Nažalost ostaje, mislim da su jako nekvalitetni, što vidimo po trening opremi, izađu na zagrijavanje pred europsku utakmicu, majice izblijedileMostarac1922 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:08Jel ostaje posrani no1 sponzor? i kad dolaze novi dresovi?

Dresovi će biti za koji dan.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
Ako već ostaje no1 nadam se da trening oprema neće biti obična pamučna majica.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Fakat sramota. Neznam kakav ugovor imamo sa njima, ali blamaža brate.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Njegujemo domaće...
Domaći brend mora preći na veći nivo Velež od 2016/17 ima skoro istu opremu, uz minimalne korekcije u izgledu.
Kako stojimo na terenu ima li iko na utakmici
Nema razloga da uzimamo nikakvu novu opremu. NIje nemoguće da će je biti, ali ne treba robovati formi. Ovo je pobjednički dres koji ćemo pamtiti po dobrim stvarima. Ja sam ga kupio i neću ga nikad obući 

Hahaha dobar je za uspomenu/suvenir ,ali ima nas koji volimo termine igrati u dresu najdražeg kluba.
Imam i onaj što smo koristili u 1 ligi FBiH.
Ma ja to čuvam kad jednog dana odlučim od sina napravit bolesnika. Da mu poklonim i kažem, evo sine sad se ti malo sekiraj

ako je napunio 3 godine vakat mu je sad da krene sa sekiracijom, ako nista do dvadesete ce oguglatBabke je napisao/la: ↑08 jul 2022, 22:40
Ma ja to čuvam kad jednog dana odlučim od sina napravit bolesnika. Da mu poklonim i kažem, evo sine sad se ti malo sekiraj![]()

19V22
Pustite sad opremu, mi 3 meca protiv nejakih ekipa nismo u stanju bili dat 1 gol...nije ovo dobro. nadam se da ce se dozvati pameti do evrope.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trebaju nam još jedan kvalitetan napadač i stoper. Nadam se da će doći do kraja prelaznog roka. Dosta dobrih igrača dođe na kraju roka pošto im propadne inostrani transfer. 

Evo, ne znam kako da opisem. Odbrana mi izgleda nesto sigurnije i pokretnije nego sto je bila, na Bajrica se treba ozbiljno racunati, moze mnogo dati i jos mnogo napredovati. Bilo je sitnih gresaka odbrane koji su nas mogli kostati.
Sredina se trudi igrati taj fudbal od 1-2 kontakta i gube dosta lopti, dok mali broj lopti proturaju napadacima. Napadi dosta jalovo za sada izgledaju, nadam se da ce se to popraviti do evropskih i do sezone.
Velika razlika se vidjela kada je Pantelic usao, direktno je sudjelovao u nase 2 najbolje sanse iz kojih smo morali zabiti. Nadam se da ce biti u prvom timu, odlican je igrac.
Brine me manjak stvorenih sansi, brine me nedostatak pritiska prema naprijed i promašene prilike. Možda nam se sve to složi do kraja priprema, tj nadam se da hoće. Vidjet cemo pravu sliku tek kad krenu prave utakmice jer bez obzira na sve, i na ovoj utakmici se vidjelo da je prijateljska i da oba tima testiraju i isprobavaju.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Prečka Vehabovica
Zajmovic imao finu priliku
Bilo je još prilika
Samo da prvi gol padne i onda kreće dominacija
Opet nas fino dočekali tamo
IDEMO DALJE !
Zajmovic imao finu priliku
Bilo je još prilika
Samo da prvi gol padne i onda kreće dominacija

Opet nas fino dočekali tamo

IDEMO DALJE !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- stiledivita
- Kontakt:
Trebat će nama još mjesec da se uigramo, nije lako promijeniti stil igre, Amar traži da se sve to brže radi, a naši navikli po istilahu. Bitno je da prođemo ovo drugo pretkolo konferencije kako znamo i umijemo (puna Grbavica će nas itekako pogurati), jer smo objektivno bolja ekipa i od jednih i od drugih, a onda kad odčepi nema stajanja.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
Ubaciti standardnih 11 koji su igrali do sada i pustiti ih da igraju kako su navikli, prolazimo uz malo sreće, a onda kasnije nek se uigravaju nove taktikestiledivita je napisao/la: ↑09 jul 2022, 11:13Trebat će nama još mjesec da se uigramo, nije lako promijeniti stil igre, Amar traži da se sve to brže radi, a naši navikli po istilahu. Bitno je da prođemo ovo drugo pretkolo konferencije kako znamo i umijemo (puna Grbavica će nas itekako pogurati), jer smo objektivno bolja ekipa i od jednih i od drugih, a onda kad odčepi nema stajanja.

- OldFashioned
- Kontakt:
Nije to tako jednostavno.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.