FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Husić; Čergić, Džinić, Čolić, Čamrković, Sliško, Imamović, Sarajlić, Ikanović, Mujić, Suljić, to je početna postava kada su svi spremni tj. kada nema povreda i suspenzija.
Iz juniora imaš Husića koji je do sada odigrao dosta utakmica dok se Suljić nije vratio.
Iz juniora imaš Husića koji je do sada odigrao dosta utakmica dok se Suljić nije vratio.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ono sto sam danas vidio je stvarno katastrofa mislio sam da ce te nas lako dobit al' ocigledno da ste preslabi,gledao sam vas i u tesnju kad' ste snama igrali prijateljsku daleko bolje je ekipa izgledala i cak nas nadigrala,valjda promjenite sta na zimu,sve najbolje i da ostanete u ligi abd ipak ste nam komsije.pozz iz tuzle!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- sef_mafije
- Kontakt:
valjda opet nekad zaigramo PL

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Vjerujem da hocemo,cim se uprava promjeni,hocemo,ja garantujem... 

Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
a promijenit ce se uskoro... radi se na tomeCuMuRaS je napisao/la:Vjerujem da hocemo,cim se uprava promjeni,hocemo,ja garantujem...

kad-tad doci ce bolji dani za banovicki fudbal ... i ja garantujem !!

1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
jbgte nekad smo igrali ko zmajevi 

Dok god bivsi igraci nisu dobrodosli u klubu i dok god je predsjednik kluba covjek koji nema veze sa fudbalom nemamo sta ocekivati. Povratak Huse Golaca bio bi najbolja opcija. Dok nam je on bio imali smo i igrace i uspjehe.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i evropu smo imaliVan Klomp je napisao/la:Dok god bivsi igraci nisu dobrodosli u klubu i dok god je predsjednik kluba covjek koji nema veze sa fudbalom nemamo sta ocekivati. Povratak Huse Golaca bio bi najbolja opcija. Dok nam je on bio imali smo i igrace i uspjehe.

1947!
Zivim za to,da Huso Golac dodje u klub,bez nekog razmisljanja mogu reci da bi se expresno vratili u PL,i da bi sve na bolje krenulo...Van Klomp je napisao/la:Dok god bivsi igraci nisu dobrodosli u klubu i dok god je predsjednik kluba covjek koji nema veze sa fudbalom nemamo sta ocekivati. Povratak Huse Golaca bio bi najbolja opcija. Dok nam je on bio imali smo i igrace i uspjehe.
Na nama je samo da se nadamo da ce tako jednog dana i biti...
Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- sef_mafije
- Kontakt:
CuMuRaS je napisao/la:Zivim za to,da Huso Golac dodje u klub,bez nekog razmisljanja mogu reci da bi se expresno vratili u PL,i da bi sve na bolje krenulo...Van Klomp je napisao/la:Dok god bivsi igraci nisu dobrodosli u klubu i dok god je predsjednik kluba covjek koji nema veze sa fudbalom nemamo sta ocekivati. Povratak Huse Golaca bio bi najbolja opcija. Dok nam je on bio imali smo i igrace i uspjehe.
Na nama je samo da se nadamo da ce tako jednog dana i biti...
jbg dok je huso bio igrali smo
Sjetite se samo kad je doveo Cickusica, Djokica iz Ugljevika, Mehmedovica... Ljumani su stalno bili prisutni na gostovanjima sa barem 2 do 3 busa. Sve je to licilo na dobro organizovani klub a i atmosfera u gradu je bila predobra. Po posjeti na stadionu smo bili medju prve 3 ekipe (cak i u federalnoj nije islo ispod 2 hiljade gledalaca). Na zalost sad o tome se moze samo sanjati...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma ne moze se ni sanjati... kad se nema sta, od 2005 u vrh glave 1.500Van Klomp je napisao/la:Sjetite se samo kad je doveo Cickusica, Djokica iz Ugljevika, Mehmedovica... Ljumani su stalno bili prisutni na gostovanjima sa barem 2 do 3 busa. Sve je to licilo na dobro organizovani klub a i atmosfera u gradu je bila predobra. Po posjeti na stadionu smo bili medju prve 3 ekipe (cak i u federalnoj nije islo ispod 2 hiljade gledalaca). Na zalost sad o tome se moze samo sanjati...
1947!
Sve se moze ljumani, sveLjumani_Banovici je napisao/la:ma ne moze se ni sanjati... kad se nema sta, od 2005 u vrh glave 1.500Van Klomp je napisao/la:Sjetite se samo kad je doveo Cickusica, Djokica iz Ugljevika, Mehmedovica... Ljumani su stalno bili prisutni na gostovanjima sa barem 2 do 3 busa. Sve je to licilo na dobro organizovani klub a i atmosfera u gradu je bila predobra. Po posjeti na stadionu smo bili medju prve 3 ekipe (cak i u federalnoj nije islo ispod 2 hiljade gledalaca). Na zalost sad o tome se moze samo sanjati...

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Dobro bi bilo da se ponovo organizira navijacka skupina koja ce bodriti klub i u Banovicima i na strani,ali nema nagovjestaja da ce se to uraditi.Van Klomp je napisao/la:Sjetite se samo kad je doveo Cickusica, Djokica iz Ugljevika, Mehmedovica... Ljumani su stalno bili prisutni na gostovanjima sa barem 2 do 3 busa. Sve je to licilo na dobro organizovani klub a i atmosfera u gradu je bila predobra. Po posjeti na stadionu smo bili medju prve 3 ekipe (cak i u federalnoj nije islo ispod 2 hiljade gledalaca). Na zalost sad o tome se moze samo sanjati...

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pokusavalo se nesto posljednjih godina, ali..ASD je napisao/la:Dobro bi bilo da se ponovo organizira navijacka skupina koja ce bodriti klub i u Banovicima i na strani,ali nema nagovjestaja da ce se to uraditi.Van Klomp je napisao/la:Sjetite se samo kad je doveo Cickusica, Djokica iz Ugljevika, Mehmedovica... Ljumani su stalno bili prisutni na gostovanjima sa barem 2 do 3 busa. Sve je to licilo na dobro organizovani klub a i atmosfera u gradu je bila predobra. Po posjeti na stadionu smo bili medju prve 3 ekipe (cak i u federalnoj nije islo ispod 2 hiljade gledalaca). Na zalost sad o tome se moze samo sanjati...
uvijek ima ono ''ali'' ... niko ne podrzava to, skupi se 30 ljudi, galame dole za nista..dosta toga se promijenilo od 2005 godine. Vise nije niko zainteresovan za navijanje, a da ne pricam za obicne kospare..ali bolje je sada otic na stadion i biti kospar i normalno gledati utakmicu, nego navijati za one levate od igraca.
1947!
Dok nedodje normalna uprava,i normalni igraci-a ne manekeni , LJUMANA NEMA 

Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Sta je bilo?Ljumani_Banovici je napisao/la:ja ludnice u dvorani ... ako je ko bio zna o cemu pricam
Pricaj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.