FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Navijam za Inter oval Alyssu odsad 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ovo je bilo prije 2 godine na turneji u Americi kad su igrali protiv Chelsea...sarajlija89 je napisao/la:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
pa vidi je...u dresu intera a ja je volim
P.S. volim je i ja posebno nakon ovih slika

@Puma
Schiavone aka Camoranesi

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Alyssa Milano![]()
najljepsa navijacica Intera posliej Francesce Schiavonne

Čestitke na pobjedi.Zahvaljujući istoj,ostajete u trci za titulu.
You'll never walk alone.
Zar nema ona godina dovoljno da moze da te rodi?sarajlija89 je napisao/la:alyssa milano...mos mislit..jos se milano zove![]()
![]()
ja nju volim,znate???
Negde oko 41-2, cini mi se. Matoro je to. Ako pricamo o onoj Alisi - americkoj glumici.

Citam sad na defensi central, mozda bi vam mogao doci Pepe, navodno ovi iz nase uprave ne mogu udovoljiti njegovim zahtjevima oko povecanja place pa Interisti vide u njemu idealno pojacanje. Time bi se nastavila dobra suradnja svih ovih godina izmedju dvaju klubova 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- sarajlija89
- Kontakt:
Slucajno sam ovo vidio,gledajuci njene slike..prije nisam vidio.bas sam se iznenadio...samo zbog nje sam gledao "Charmed"
....sta bi joj uradio zivota mi
A vidi zlatanaaaaaa...ja mislim da je ibra i ovdje bio strijelac
edit:
Magica
72..godiste...beton je....u pravu si, za par minuta s njom,ponovo bi se rodio hhhh

A vidi zlatanaaaaaa...ja mislim da je ibra i ovdje bio strijelac

edit:
Magica
72..godiste...beton je....u pravu si, za par minuta s njom,ponovo bi se rodio hhhh

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
ovo je najljepsa Interistkinja za koju ja znam :

znaci,presavrsena je
@sarajlija
cini mi se da nas je chelsea dobio 2:0 tad,al nisam siguran... :S

znaci,presavrsena je

@sarajlija
cini mi se da nas je chelsea dobio 2:0 tad,al nisam siguran... :S
- sarajlija89
- Kontakt:
Jeste 2-0...gledo sam....drogba oba dao mislim...u prvom poluvremenu jos koliko se sjecam
dobra je i ova elizabetanka
dobra je i ova elizabetanka

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
i to treba najvise zahvalit Manciniu, jer on je u ovu ekipu ugradio onaj 100% pobjednicki mentalitet...kakve je samo on preokrete pravio sa 4-5 napadaca na terenusarajlija89 je napisao/la:al konacno je sve na mjestu kod njih,prekinuli su to proklestvo,poceli pobjeđivat i sada je puno lakse...

Milan ide, Palermu,Bresci Fiorentini , Romi i Udinama u goste, nije bas dobar raspored za njih, moraju negdje kiksati
Pazza Inter Amala
ako Inter ne osvoji Scudetto mišljenja sam da Leonardo nema nikakve šanse da ostane trener i naredne sezone...
no to nikad nećemo saznat zasigurno jer uzimamo Scudetto
no to nikad nećemo saznat zasigurno jer uzimamo Scudetto

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
uvijek nekako u popodnevnom terminu odigramo nekakvu bezobraznu utakmicu
3 boda u dzepu,samo nastavit ovako a Milan ce 100 % vise puta kiksat jer imaju puno puno tezi raspored,tako da mislim da je najvise do nas
a Leo Leo,e protiv Bayerna cemo da vidimo na cemu je on,iako sam i dalje misljenja da je limitiran i da sad udara glavom u plafon jer dalje sto se tice njegove strucnosti nema i tu nema nekog napretka
i ovo sto se tice Pepea,vjerovatno ce glasina oko transfera biti jos mali milion al mislim da bi nam dobro dosao,i da bi sa njim imali ubjedljivo najjacu odbranu...

3 boda u dzepu,samo nastavit ovako a Milan ce 100 % vise puta kiksat jer imaju puno puno tezi raspored,tako da mislim da je najvise do nas

a Leo Leo,e protiv Bayerna cemo da vidimo na cemu je on,iako sam i dalje misljenja da je limitiran i da sad udara glavom u plafon jer dalje sto se tice njegove strucnosti nema i tu nema nekog napretka

i ovo sto se tice Pepea,vjerovatno ce glasina oko transfera biti jos mali milion al mislim da bi nam dobro dosao,i da bi sa njim imali ubjedljivo najjacu odbranu...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Io_Sono_Interista je napisao/la:uvijek nekako u popodnevnom terminu odigramo nekakvu bezobraznu utakmicu![]()
3 boda u dzepu,samo nastavit ovako a Milan ce 100 % vise puta kiksat jer imaju puno puno tezi raspored,tako da mislim da je najvise do nas![]()
a Leo Leo,e protiv Bayerna cemo da vidimo na cemu je on,iako sam i dalje misljenja da je limitiran i da sad udara glavom u plafon jer dalje sto se tice njegove strucnosti nema i tu nema nekog napretka![]()
Nebi imali najjacu nego najprgaviju odbranu (Pepe,Samuel,Cordoba,Chivu)
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ipak Lucio,Samuel,Ranocchia,Pepe? tesko da koja ekipa ima bolja 4 stopera,uz Milanov vezni red mozda bi bilo i koje ubistvo na utakmici 

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Samim tim sto je Leonardu -Morrati dao da oblikuje tim kako hoce i da ga gradi po svojoj volji (od juna ) lik ostaje 100% ,Benitez je cijelo vrijeme trazio pojacanja ,medutim nije ih dobio ,ali Leonardo stize i 3-4 igraca su tu (prije juna),sto doprinosi prvoj tezi da ostaje ...istina on nije neki takticar kao wenger ,Ferguson ,Mourinho ...ali ono sto on ima jest dobar odnos sa svojim igracima,bas kao i Guardiola sa svojim igracima ,sto nekad i jest presudna stvar ,npr..dzaba Van Galu njegove taktike kad ga igraci ne vole i sta njemu vrijedi kako ce on postavit igru ,kad nema ko da igra ....i bez obzira ,osvojili skudeto ili ne ,mislim da to nece imat veliki uticaj na njegov polozaj kao Manager... 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Vrlo bitna pobjeda u borbi za scudetto.
Prvo poluvrijeme loše, igrači statični, Leone i Pazzo sami pokušavali učiniti nešto, jeftino primljen gol , sredina mrtva ( Motta i Deki pogotovo ).
Drugo poluvrijeme sasvim druga priča, prilično lošeg Dekija je zamijenio Pandev, kojem se mora čestitati na dobroj utakmici ( još samo da popravi realizaciju jer uvijek izgubi dah kada loptu treba poslati u gol ), Eto'o maestralan , iako nekada izgleda da je sebičan ali samo on definitivno može sam napraviti priliku i ne čeka drugoga da mu namjesti ....
Ono što me zabrinjava je loša igra Motte, Dekija i Cambija ( iako se on oporavlja ).Da li su u pitanju česte povrede ili nešto drugo ali njihova igra mnogo fali.Također zabrinjava i često indolentna igra Maicona u odbrani, jučer je opet par puta kasnio na ofsajdu, zatim njegove reakcije na nabacivanja koja rezultira nepotrebnom golu kao jučer .
No u svakom slučaju nadam se da će Leo to sve ispraviti i već u petak nastaviti niz pobjeda iako će biti dosta teško jer domaćinu gori.
I ja sam apsolutno siguran da Leo ostaje i iduće godine bez obzira osvojio scudetto ili ne. Nije lagano ispraviti pogreške i zaostatak koji je ostavio Benitez.Imam samo jednu malu zamjerku spram Lea a odnosi se na Coutinha i njegovo neigranje čak i kada kao jučer vodimo sa 4.1 a ulazi Yuto ( iako je to marketinški pogodak jer cijeli Japan bruji o njegovom golu ).Da li je Leo veliki taktičar ili ne pokazaće vrijeme, on je još uvijek trenerski učenik i ima kada i to svariti i sada sam apsloutno siguran ( pogotovo nakon debakla sa Benitezom ) da takvima treba pružiti šansu i malo ih istrpiti. A također i vrlo bitno Moratti ga gotivi , igrači i publika također, šta više treba..
I da, kako napisa Interista da cuore , Moratti jede jaja što je poslušao Brancu i nije odmah Lea uzeo nakon odbijanja Capella ljetos...
Prvo poluvrijeme loše, igrači statični, Leone i Pazzo sami pokušavali učiniti nešto, jeftino primljen gol , sredina mrtva ( Motta i Deki pogotovo ).
Drugo poluvrijeme sasvim druga priča, prilično lošeg Dekija je zamijenio Pandev, kojem se mora čestitati na dobroj utakmici ( još samo da popravi realizaciju jer uvijek izgubi dah kada loptu treba poslati u gol ), Eto'o maestralan , iako nekada izgleda da je sebičan ali samo on definitivno može sam napraviti priliku i ne čeka drugoga da mu namjesti ....
Ono što me zabrinjava je loša igra Motte, Dekija i Cambija ( iako se on oporavlja ).Da li su u pitanju česte povrede ili nešto drugo ali njihova igra mnogo fali.Također zabrinjava i često indolentna igra Maicona u odbrani, jučer je opet par puta kasnio na ofsajdu, zatim njegove reakcije na nabacivanja koja rezultira nepotrebnom golu kao jučer .
No u svakom slučaju nadam se da će Leo to sve ispraviti i već u petak nastaviti niz pobjeda iako će biti dosta teško jer domaćinu gori.
I ja sam apsolutno siguran da Leo ostaje i iduće godine bez obzira osvojio scudetto ili ne. Nije lagano ispraviti pogreške i zaostatak koji je ostavio Benitez.Imam samo jednu malu zamjerku spram Lea a odnosi se na Coutinha i njegovo neigranje čak i kada kao jučer vodimo sa 4.1 a ulazi Yuto ( iako je to marketinški pogodak jer cijeli Japan bruji o njegovom golu ).Da li je Leo veliki taktičar ili ne pokazaće vrijeme, on je još uvijek trenerski učenik i ima kada i to svariti i sada sam apsloutno siguran ( pogotovo nakon debakla sa Benitezom ) da takvima treba pružiti šansu i malo ih istrpiti. A također i vrlo bitno Moratti ga gotivi , igrači i publika također, šta više treba..
I da, kako napisa Interista da cuore , Moratti jede jaja što je poslušao Brancu i nije odmah Lea uzeo nakon odbijanja Capella ljetos...
- Interista di cuore
- Kontakt:
kao i obicno Mister No odlicna analiza,sa svime se slazem,i mene cudi da Cou ne dobija sansu nikako...
nego danas u 15h finale Viareggia izmedju Intera i Fiorentine,prenos ima na Rai Sportu.

nego danas u 15h finale Viareggia izmedju Intera i Fiorentine,prenos ima na Rai Sportu.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Primavera osvojila Viareggio ! 2:0 protiv Fiorentina uz 2 gola Dell'Agnella...
Golden boy turnira Dell'Agnello koji je sa 7 golova i najbolji strijelac.
Najbolji golman Francesco Bardi.
http://beneamata.com/showthread.php?p=99765#post99765

Golden boy turnira Dell'Agnello koji je sa 7 golova i najbolji strijelac.
Najbolji golman Francesco Bardi.

http://beneamata.com/showthread.php?p=99765#post99765
Ali ste se provukli kroz iglene usi
Dobra je tekmica bila, igraju ovi klinci pravi fudbal 

Support Velez, It's logical! ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
super je bila utakmica.al na kraju zasluzena pobjeda Intera
slika sa jucerasnje utakmice :

Yuto kralj

slika sa jucerasnje utakmice :

Yuto kralj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.