Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samozdravlje je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:19Gube oni sutra od Noah-a .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:16Hajde nek bilo ko zabije gol,odgovara nam i da Lori pobjedi,samo da ne bude nerijeseno jer tako se Alashkert priblizava i Loriju i Araratu Armenia sa bodovima![]()
Bravo gospodine velikiSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jun 2020, 17:52Samozdravlje je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:19Gube oni sutra od Noah-a .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:16Hajde nek bilo ko zabije gol,odgovara nam i da Lori pobjedi,samo da ne bude nerijeseno jer tako se Alashkert priblizava i Loriju i Araratu Armenia sa bodovima![]()
![]()
![]()
: njanjanja:
![]()
![]()
![]()
Hajmo lakat Nosioci Pitarcine![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj Azarov V. , ne znam sta igra i kakofeniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:06Uprati l ko ijednog normalnog igraca iz Armenije za nas. Da i mi malo skauting odradimo. Meni su kolektivno talašike svi
Ma glup je onaj princip "put šampiona" gdje praktično mi moramo igrati sa ekipama koje ispadnu iz neke faze lige šampiona, tako da i u evropa ligi će nas čekati jači klubovi kako god okreneš. Lakše protivnike dobiju ekipe koje ne budu prvaci države, nego evropski put kreću iz evropa lige.
Sta napisa ovo brateHaver ! je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:13Ma glup je onaj princip "put šampiona" gdje praktično mi moramo igrati sa ekipama koje ispadnu iz neke faze lige šampiona, tako da i u evropa ligi će nas čekati jači klubovi kako god okreneš. Lakše protivnike dobiju ekipe koje ne budu prvaci države, nego evropski put kreću iz evropa lige.
Pa bolje nam je ovako, evo kone i Borac u prvom pretkolu mogu dobiti npr. Glasgow Rangers, sjeti se kako smo mi u drugom Atalantu, mogli i Burnley. Sad mogu dobiti i Wolvese, Espanyol. Nema šanse preko EL ući u grupe. A mi realno dobijemo prvake slabijih država, prošle godine su nam najjači protivnici u trećem pretkolu bili Bate i čini mi se Maccabi.Haver ! je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:13Ma glup je onaj princip "put šampiona" gdje praktično mi moramo igrati sa ekipama koje ispadnu iz neke faze lige šampiona, tako da i u evropa ligi će nas čekati jači klubovi kako god okreneš. Lakše protivnike dobiju ekipe koje ne budu prvaci države, nego evropski put kreću iz evropa lige.
Pitarčino moja medenaSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:11Ovaj Azarov V. , ne znam sta igra i kakofeniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:06Uprati l ko ijednog normalnog igraca iz Armenije za nas. Da i mi malo skauting odradimo. Meni su kolektivno talašike svi, ali pravo dobar kao Sovsic
![]()
To svakako. Ali, eto možemo kompenzirati to dolaskom Suljića i nove dresove.feniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:16Ma ako nije LP razmislio bih da l zbog LE vrijedi izac vani
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Dave, Gomis99, hase73, mosarajvosa83, NazorUso, pitarcenga i 62 gosta.