Goetinjo nije igrao ali siguran sam sljeedece kolo sigurno bar poluvrijeme:)
Nova pobjeda i novi rekordi idemo daljee

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
nadam se da se i vi necete uskoro poceti vaditi na taj posjedOmerbavarac je napisao/la:A posjed od nekih 70%. Rapsodija!
Ma kakvo ono i penal, igrac Frankfurta ko labud padageronimo je napisao/la:Treba istaći da je Gagelmann mogao svirati penal za Eintracht. Ipak je Boa prislonio ruku na leđa onom igraču što je bio u punom naletu ka Nojinom golu.
Ne znam mislim da nije bilo dovoljno, pogotovo zbog nacina na koji je pao. Kontakta je bilo, ali Bayo je to ne mogu se takve stvari svirati protiv nasgeronimo je napisao/la:Hehe, isto sam pomislio. Ali nakon desetog usporenog snimka to se lijepo vidjelo.Uostalom, nije Meier tolika mazga da sam pada kada je bio 'oči u oči' sa Neuerom.
Vidjet ćeš poslije na sažecima tu Boatengovu desnu ruku. Ili misliš da ono nije dovoljno za najstrožu kaznu?
Gledaj njega kako me provocira što ne znam njemački pa ne mogu da pročitam šta su izjavili igrači i Pep.effe_sa je napisao/la:
Pep na kraju izjavio da je izuzetno zadovoljan, ali možda se čovjeku nije dalo sve u detalje objašnjavat, jer one najkomplikovanije rečenice na njemačkom mu ipak dosta teže idu......
Tebe ne da ću provocirat, nego ću te razbit kad te uhvatim, jer si potonuo........nele-BHF je napisao/la:Gledaj njega kako me provocira što ne znam njemački pa ne mogu da pročitam šta su izjavili igrači i Pep.effe_sa je napisao/la:
Pep na kraju izjavio da je izuzetno zadovoljan, ali možda se čovjeku nije dalo sve u detalje objašnjavat, jer one najkomplikovanije rečenice na njemačkom mu ipak dosta teže idu......
Bio odličan u prvom poluvremenu, u drugom potonuo. Dobar je on, nadam se da će dobiti još ovakvih prilika da igra od početka više. Veliki plus za Pepa što ga forsira, koliko-toliko....BadrHari je napisao/la:Shaqu sredina ne gine izgleda. Tako da bolje se navikne a njegova danasnja predstava ne zadovoljava.
Bilo mi je drago sto je igrao u prvoj jer je na pripremama masinica bio, ali se vidi da mu fali prostora u driblingu kakvog samo na krilu ima.
On unosi tu mirnoću, pa često i sigurnost u igru, ali na momente se zapita čovjek gdje je on na terenu. Nešto bi više sve htjeli....E sad on izgleda te Pepove zadatke dobro obavlja....BadrHari je napisao/la: Kroos premalo se nudi na sredini. Mora to bolje. Ipak je ofanzivni veznjak a kao takav premalo se otkriva Schweinieu kad docniji pokusava prenjeti loptu iz odbrane do napada. Steta za onu stativu. Izgledao je miran sa loptom tokom utakmice.
Fucker, j...č, borac, gigant, heroj.....Kako on sve kulerski odradi i kako ga sa stilom utrpa. Tip igrača koji ja tako volim i cijenim i ne bi nikad mijenjao, ni za Ibre, ni za k..., palce.........BadrHari je napisao/la: Mandzo zasluzuje samo pohvale za predstavu danasnju. Popravio tehniku znacajno, vidi se to kod vodjenja lopte i kod egzekucije. Daje ostrinu napadu jer svaki zracni duel dobiva. Mogu biti dvojica na njemu on ce opet skociti i doci do lopte prije njih. Odigrao na nivou napadaca svjetske klase.
Ejjjjj......Alles Muller oder was?BadrHari je napisao/la: Muller razocarao jos jednom. Ne znam sta se dogodilo sa momkom koji je pogadjao kada niko nije mogao, koji prvo pogrijesi ali uvijek ispravi i na kraju traljavo asistira ili zabije. Prije je znao nekad lutati terenom ali opet doprinositi najvise a sad se samo cini kao igrac manje.
Kad ste ga se već dotakli.......BadrHari je napisao/la: Sto @Gero kaze Neuer jednom istrcao bespotrebno i zamalo usro 3 boda a kasnije kad je trebao izletiti na igraca zakopao se na liniju.![]()
Ko što već prije napisah, Basti je danas bio moderni libero.......BadrHari je napisao/la: Danas je sredina malo bolje izgledala jer je Basti destruktivu u igri popravio.
upavo tako ovaj na ES koliko samo mržnje prema Mandži pa za nepovjerovati ja na ovoj digitalnoj od telemaha morao vratiti na engleskog komentatora.Saurman je napisao/la:Opet realizacija nije na nivou jer utakmicu smo morali riješiti još u prvih 45 min ovako smo bili napeti do zadnje minute i umalo da Neuer uprska sve sa bezpotrebnim izlaskom.
Muller i pored asistencije najlošiji kretao se ko ćorava kokoš po terenu još mu Mandžo namjesti finu loptu a on se lafo nešto namješta.![]()
Mandžo sve za 5, majstorski gol.Ne mogu da vjerujem koliko mržnje prema Mandži od komentatora sa ES.
![]()
Situacija kad ga je Zambrano udario u međunožije dotični izjavi : i zaslužio je, pa mame ti se natakarim ko je tebe postavio na ES i ovo mu nije prvi put da ga je uzeo na zub.![]()
Ljut sam na Pepa što nije ubacio Gotzea, jer vidi se da momak gori od želje za igrom.
Neće ni ući dok igraju Kroos i Đerdan u sredini, a Muller na krilu.schweinsteiger je napisao/la:
Vezni red nikako da udje u ritam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.