Bravo je kada dobijem pareVedo20 je napisao/la:Bravo!!!Reuf je napisao/la:
Strasan ovaj Pokit

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo je kada dobijem pareVedo20 je napisao/la:Bravo!!!Reuf je napisao/la:
Strasan ovaj Pokit
i ja sma ovog masio prosle sedmice ga rasuo sad izgubiSPY je napisao/la:
normala
Rooney88 je napisao/la:Dajte ba ljudi napravite novu temu za ovu nagradnu igru, to vam je sekunda posla. Boga mu vise ne mozes nista normalno procitati na temi kladionica. Nekada su se ovdje postavljale analize i znali stavljati posteni tiketi a sada je samo gomila vas koji odigrate listic na 0.1/15 kf u nadi da ubodete bonus sa wwin-a. OK akcije je za svaku pohvale i u najboljoj namjeri ste je izveli (da smanjite trolanje na ovoj temi) ali ste pretvorili istu u hrpu ne povezanih gluposti na koju slabo ko normalan i ulazi osim zbog ove nagradne igre. Otvorite brate dragi drugu temu i ovdje strogo zabranite svako trolanje a isto, ako se desi, kaznjavajte banom. Taman ste otvorili temu za kladionicarske supljake. Mrsko mi i postavljati parove ovdje kada ih ionako nece niko ni procitati jer cim ih postavis eto ti 4-5 postova ispod za nagradnu igru gdje ukupni ulog ne premasuje cijeli euro. Rijesite ovo kako znate jer ovako vise neide. Htjeli ste najbolje - uradili najgore. Dokle vise ovako?![]()
Volim ovoooo 4:2pintol_TM87 je napisao/la:Jedan fin par koji nisam analizirao niti sam gledao statistiku idem po nekom osjećaju
Česka 2 liga hOKEJ
H kralove vs Most zbroj golova vise od 5.5
polako sutra kad izade kompletna ponuda po meni za sad zicerHeller je napisao/la:Imal ko za sutra kakav prijedlog ono kvota 4-5 do 6-7
Potpisujem jednim djelom si upravu sve neki feningashi gledam , al nmvz svako igra za sebe al treba naci neki odredjeni ulog koji se moze postaviti ja ulazem pa skoro stotinama eura pa nepostavljam pao ili dobio bgm , ako ko nevjeruje nek se obrati na pm za dokazeRooney88 je napisao/la:Dajte ba ljudi napravite novu temu za ovu nagradnu igru, to vam je sekunda posla. Boga mu vise ne mozes nista normalno procitati na temi kladionica. Nekada su se ovdje postavljale analize i znali stavljati posteni tiketi a sada je samo gomila vas koji odigrate listic na 0.1/15 kf u nadi da ubodete bonus sa wwin-a. OK akcije je za svaku pohvale i u najboljoj namjeri ste je izveli (da smanjite trolanje na ovoj temi) ali ste pretvorili istu u hrpu ne povezanih gluposti na koju slabo ko normalan i ulazi osim zbog ove nagradne igre. Otvorite brate dragi drugu temu i ovdje strogo zabranite svako trolanje a isto, ako se desi, kaznjavajte banom. Taman ste otvorili temu za kladionicarske supljake. Mrsko mi i postavljati parove ovdje kada ih ionako nece niko ni procitati jer cim ih postavis eto ti 4-5 postova ispod za nagradnu igru gdje ukupni ulog ne premasuje cijeli euro. Rijesite ovo kako znate jer ovako vise neide. Htjeli ste najbolje - uradili najgore. Dokle vise ovako?![]()
ne znam kolko je madjarska igrala...ajmo brazil večeraspintol_TM87 je napisao/la:Salgeiro vs Bragantino 2 velike sanse da dodje moze i na golove 3+ sigurnost 9/10
Duqu vs Vila Nova zbroj golova 3+ sigurnost 7/10
Madarska vs Ukrajina 1 kvota 4 sigurnost 5/10
Anderson prvi set preko 9.5 sigurnost 7/10
Wawrinka prvi set preko 9.5 sigurnost 7/10
Na manji ulog Guarani vs iasa 2
sretno
Ukrajina dobila 3:1.pintol_TM87 je napisao/la:ne znam kolko je madjarska igrala...ajmo brazil večeraspintol_TM87 je napisao/la:Salgeiro vs Bragantino 2 velike sanse da dodje moze i na golove 3+ sigurnost 9/10
sretnovaljda je neko nesta prepisao...
pintol_TM87 je napisao/la:ne znam kolko je madjarska igrala...ajmo brazil večeraspintol_TM87 je napisao/la:Salgeiro vs Bragantino 2 velike sanse da dodje moze i na golove 3+ sigurnost 9/10
sretnovaljda je neko nesta prepisao...
Dobio Artland 93:81.THC je napisao/la:Keravnos-A.Dragons
Može li mi neko reći rezultat, ne mogu nikako da nađem.
ebo li te swindonWilly je napisao/la:Ukrajina - Mađarska 3:1, Mađarice dobile prvi set.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.