NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sta uradise i sta rede sa Zvijezde... Bruka i sramota
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Tako si govorio i prije 6 mjeseci pa vidi na sta smo spali. Yebali te oni svi kolektivno od Šalde pa na dalje.
Ti mene nabiješ **** jedna daj prestavi se ako si tolika faca. Gdje sam ja podržo upravu pogotovu Šaldića. Kažem da neće moć svako bit u upravi to garantujem. Ps čombe napuši se kurca svim navijačima Zvijezde
Aj reci konkretno sta se desava,ko odlazi ko dolazi mani toga u siframa pricat,svi vi obecavate evo 4-5 godina,sve dok je Salda i Ensar dole ja vam ne vjerujem ni jedno slovo ni jednu rijec,usrali ste da valja,Edo sta sad imas reci na ovu sramotu,kaķav dug vam je Mojovic oprostio,govorio si da se nema duga prema igracima,daj imaj obraza svega ti i drzi se svog kafica i nemoj vise dolazit na utakmice a kamo li biti clan uprave,mislio sam da volis Zvijezdu a stopio si se sa lopovima iz uprave
-
- Kontakt:
Divno "disko more pocet". Hajdi bar sa Grickalicama i Veselom druzinom si siguran da ne mozes ispast.
Oni su doktori za kupit, prodat, oduzet i dodat.
Oni su doktori za kupit, prodat, oduzet i dodat.
Smoki i nekako,onaj divljan i Said kada ih vidis,vidis da bi gace sa sebe prodali,ja ih ne bi pustio nazad jer su nas ostavili,otisli u Bosnu da se utale sa Nurdom,medjutim ovaj napusti Bosnu i njima sada daje nazad,Smoki dobrodosao nazad,a ona dvojica mars u pm
Nezna se ko se vraća i ko će činit upravu kluba to će načelnik da odluči i prvi put će se lično načelnik uključit jer ovo je rupa bez dna.
Odakle ti ta informacija da ce se nacelnik ukljucit ? Ja u to nevjerujem jer je tako bilo prije pocetka sezone a ja ga ni jednom nisam vidio na stadionu
Ja sam jako dobro informisan prije početka sezone načelnik je povećo iznos za zvijezdu i vjerovo je sadašnjoj upravi kako sam kaže rez se mora napravit jer je ovo rupa bez dna. Na sastanku uprave i načelnika uprava je tražila da opština uzme nasebe dug od porezne i da još poveća tranšu što nije neki ni problem ali da i uprava radi svoj posao i da se mjesečni izvještaj podnosi da se vidi gdje pare idu. lp
Ja im ne bi dao vise,dobili su najvise para ikad,a sekunde ih dijele od ispadanja,plus dug poreskoj nisu placali,znaci nesposobni da vode klub,oni milione da imaju gledali bi da sve to potrose,halloo,nacelnik ako pristane na to stvarno nemam rijeci,prvo treba samo nacelnik da ima upravljanje sa tim parama,ovi ostali sve da pripreme i samo navelniku dostave i on pusta uplate i sve ostalo,drugacije se ne moze,neka se ukljuci u upravu i samo prati kretanje novca u klubu nista vise
Treba jos koji dinar dati Dzeju, Šaldi i co. Ljudi su top, tako ste bar pojedinci pticali pred pocetak sezone.
Jutros cujem idu jos 3-4 igraca, Matori nagovara Vučića i Janjića da se vrate.
Daj nam Kafanica koju pametnu ti to odlicno radis. Nesto si se usutio podlije ovih sra nja.
Jutros cujem idu jos 3-4 igraca, Matori nagovara Vučića i Janjića da se vrate.
Daj nam Kafanica koju pametnu ti to odlicno radis. Nesto si se usutio podlije ovih sra nja.
-
- Kontakt:
Novica petrovic je nas 99 %.. Mazic razmislja..iz rudar prijedora nam stize sa novicom jos 3 igraca...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ova trenutna uprava ide to se već zna nije niko lud da im da pare da rade snjima šta hoće. Od igrača koji ostaju su Ćulum Arnautović Fačić Antić Đekić. Pinudu da ostanu imaju Jazvin Deveđić. Već se sad zna koji će igrači doći neću još o imenima. Lp
Zvijezdo1 jaro stari daj imena u poruke! Imo si dosad top infose.
U Combeta jare presusio izvor kao i u kafanice steta....
U Combeta jare presusio izvor kao i u kafanice steta....
Kada se moze ocekivati nova imena ? Nadam se da ce nasa stranica bar jednom do sada objaviti neke informacije prije ostalih
Netreba sve u isti kos stavljat mislim da je onaj Begovic clan uprave potreban Zvijezdi kao i onaj mladi momak Moranjak. Nego kod nas raja naucila na promjene, vjerujem pojedinci nece moc spavat od znatizelje sad mjesec ipo kontajuci koji ce igrac doc hehehe.
Znaci otisli su nam Radović,A.Jazvin,Mojović,Šarić,Mahmutović..ostat ce Antić,Đekić,Arnautović,Fačić,Ćulum i naša djeca Aljkanovic,Terzić,Turbic,Bijelić,Muratović,Musić,Hasukić i Hećimović trebalo bi se dogovorit i sa Devedžićem i S.Jazvinom.Uz Petrovića u Rudar Prijedoru ima jos par dobrih igraca( Hamzabegović,Pekija,Pavlović,Burazor,Matović,Kalešić,Malbašić).Rudar očigledno smanjuje budžet Krupa ulazi ove godine iz RS-a još su tu Mazić (TOŠK) il Lazo dovede šta na posudbu iz Slobode (Buljić,Ristić,Maksimović),Mehića iz Želje il svog pulena Popovića iz Leotara,možda šta i iz Mionice (Isanović,Arapović,Hasanbašić) bit će interesantno pratit ovaj prelazni rok 

Svi oni zajedno rade koga odvajati,zasto ti posteni ne izadju pred navijace i kazu tako i tako je,svi su oni istizmajevac je napisao/la: ↑21 nov 2019, 16:37Netreba sve u isti kos stavljat mislim da je onaj Begovic clan uprave potreban Zvijezdi kao i onaj mladi momak Moranjak. Nego kod nas raja naucila na promjene, vjerujem pojedinci nece moc spavat od znatizelje sad mjesec ipo kontajuci koji ce igrac doc hehehe.
-
- Kontakt:
Bit ce tesko dovest kvalitetne igrace,ne znam tacne informacije ali kako po gradu price kruze da su izvarali igrace u ovoj polusezoni tesko tesko da ce se moc dovest neki kvalitet jer ce svi trazit pare na ruke a sad koliko je to moguce sve ispostovat pitanje je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.