Safet Sušić - Pape

revan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la revan » 09 jul 2014, 20:56

Gdje prestaje razum, tu počinje Bosna. :kafa:

Kod nas ništa ne može jednostavno. Zato ćemo u pola kvalifikacija imati čistku na selektorskoj poziciji, vjerojatno tamo negdje oko Belgije, kada nas ljudi razmontiraju zbog još jedne Safetove brilijantne zamisli (ko zna, možda u toj utakmici počnemo bez komplet obrane), a to nam ne treba uopće.

No sada je jasno da nije Safet jedini odgovorni za ono što će uslijediti, nego i ljudi koji sjede u IO NSBiH. Isti će biti zaslužni ako se kojim čudom izbori povoljan rezultat na Euro 2016. Ne sumnjam da ćemo se kvalificirati, ali će u kvalifikacijam biti svega.

Opet se nadam da je nešto i naučio u Brazilu i da će svlačionicu dovesti u red a svoje taktičke nebuloze svesti na minimum. Neka nam je Bog na pomoći. Lexiliuma će nam trebati, to je sada jasno. I Safetu neka je Bog na pomoći ako mu se ponovi Nigerija. Dva puta se je provukao kroz iglene uši (Portugal, Nigerija), trećeg provlačenja sumnjam da će biti.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 09 jul 2014, 20:57

Jedino s čim se mogu složiti sa ovim jadnim, napačenim pitarima to je da je kakav je fudbaler bio takav je i selektor.
Jad jadni.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 20:57

Imam osjecaj da se Papetu svidio Stanic i mislim da ga mozda mozemo ocekivati uskoro. Bas danas je Susic rekao da ce zvati neke igrace iz PLBiH.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 09 jul 2014, 20:58

JosipBukal je napisao/la:Jedino s čim se mogu složiti sa ovim jadnim, napačenim pitarima to je da je kakav je fudbaler bio takav je i selektor.
Jad jadni.

hahahah. Koji poznavaoc nogometa. Zalim patnju one zene koja te rodila. Kako to mozes reci,stid nek te bude.

I onda ovaj i slicni njemu dodju pametovati o nogometu.
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 09 jul 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 20:59

FKKrajina je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Pape hvala ti sto si nam nasao zadnjeg veznog za iducih deset godina. Muhamed Besic. Hvala Pape. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Dodaj lijevog bocnog, dva stopera, desno krilo... ;)

U pravu si. Pardon. Pape i Savez. Do sad su nas ovakvii igraci izbjegavali,nisu ni htjeli cuti za BiH. Sad se svi nude sami. Mole.
Karizma druze moj. Velika je stvar kad ti otac citavo djetinjstvo prica o nekom liku koji je nas najbolji igrac ikada i najuspjesniji selektor i kada te taj lik nazove i pozove da igras za svoju domovinu pod njegovom palicom... Tako je to bilo u mnogim slucajevima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 09 jul 2014, 20:59

calcio je napisao/la:Imam osjecaj da se Papetu svidio Stanic i mislim da ga mozda mozemo ocekivati uskoro. Bas danas je Susic rekao da ce zvati neke igrace iz PLBiH.
Sad ce i šefko okic praviti drustvo u napadu,, biti cemo ubojitiji i jos efikasniji :rol: :rol:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 21:00

FKKrajina je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Pape hvala ti sto si nam nasao zadnjeg veznog za iducih deset godina. Muhamed Besic. Hvala Pape. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

U pravu si. Pardon. Pape i Savez. Do sad su nas ovakvii igraci izbjegavali,nisu ni htjeli cuti za BiH. Sad se svi nude sami. Mole.
Baravo asu krajiški.Malo prostudiraj koliko se Pape/an trudio da dovede Kolašinca,Bešića,Halilovića...
Da se njega pita,igrali bi nećak,Ibrićić,Vršajević,te još nekolicina iz HNL-a i turske druge lige.
Jer,valja naći klub.
Selektor kojem je svaka druga-madam se da će taj i taj pronaći angažman,krivo je more nisam ja...i tako to.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 09 jul 2014, 21:00

calcio je napisao/la:Imam osjecaj da se Papetu svidio Stanic i mislim da ga mozda mozemo ocekivati uskoro. Bas danas je Susic rekao da ce zvati neke igrace iz PLBiH.
Nek samo Stanića ne zove, niti nikoga iz največeg kluba jer je iz poniženja igrati u ovakvoj reperzentaciji.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jul 2014, 21:00

Sabinho je napisao/la:

Kolasinca nije doveo, cak se sprdao s njim, sreca bijase neki drugi ljudi.. Hajrovica ignorirao. Koja dva stopera? Uskratio nas Seferovica, otjerao Prcica i sve su prilike da Arslanagic ode istim putem. Jako dobar "rad" s potencijalnim mladim igracima. Nikakva dugorocnost po tome. Nego, samo uvaliti Germane. :puke:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 09 jul 2014, 21:01

@Sabinho

Zatim i najbolji igrac u povijesti PSG i najbolji strani igrac u povijesti Francuske lige.

@JackTheStripper

Da je bio savez koji je bio prije ovog ,ni jedan od ovih igraca nebi htjeli ni cuti za BiH,a tek igrati.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 21:02

JosipBukal je napisao/la:
Nek samo Stanića ne zove, niti nikoga iz največeg kluba jer je iz poniženja igrati u ovakvoj reperzentaciji.
Dobro je belgijanac, popusti malo. Ne vrijedjamo ni mi tvoju reprezentaciju, nemoj ni ti nasu. :bih:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 jul 2014, 21:02

FKKrajina je napisao/la:@Sabinho

Zatim i najbolji igrac u povijesti PSG i najbolji strani igrac u povijesti Francuske lige.

@JackTheStripper

Da je bio savez koji je bio prije ovog ,ni jedan od ovih igraca nebi htjeli ni cuti za BiH,a tek igrati.
Idi bola nateži za Jedinstvo i za Tigra,nije za tebe viši rang takmičenja.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 21:02

calcio je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:
Dobro je belgijanac, popusti malo. Ne vrijedjamo ni mi tvoju reprezentaciju, nemoj ni ti nasu. :bih:
:lolno: :lolno: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 09 jul 2014, 21:03

JackTheStripper je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Kolasinca nije doveo, cak se sprdao s njim, sreca bijase neki drugi ljudi.. Hajrovica ignorirao. Koja dva stopera? Uskratio nas Seferovica, otjerao Prcica i sve su prilike da Arslanagic ode istim putem. Jako dobar "rad" s potencijalnim mladim igracima. Nikakva dugorocnost po tome. Nego, samo uvaliti Germane. :puke:
Kakav si ti fašist. Ne spominješ ignoriranje Bunoze, Pavlovića, Stankovića, Vrančića, Salatića, Đurića, Radovića? Zar je važno koje je nacije igrač? Treba li igrače djeliti po naciji ili kvaliteti? Jadno. Ekstremizam
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 21:04

tepsija je napisao/la:

@JackTheStripper

:facepalm:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 09 jul 2014, 21:04

Sabinho je napisao/la: Karizma druze moj. Velika je stvar kad ti otac citavo djetinjstvo prica o nekom liku koji je nas najbolji igrac ikada i najuspjesniji selektor i kada te taj lik nazove i pozove da igras za svoju domovinu pod njegovom palicom... Tako je to bilo u mnogim slucajevima.
Mozda je Safet najbolji igrac tvoje drzave, moje nije
a... pehari su tu

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 09 jul 2014, 21:05

Vidi tepsije Velezovca...ocito imas fobiju od Jedinstva i Tigra kad su vas guzili u Premijer ligi pa prenio mrznju prema krajisnicima i na ovu temu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 21:05

Sabinho je napisao/la:
tepsija je napisao/la:

@JackTheStripper

:facepalm:
A pazi mu nicka :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 jul 2014, 21:06

Sad je gotovo, većina vjerovatno nije baš oduševljena, ali sad svi trebamo biti uz repku i dati podršku Sušiću.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 21:07

@adriano :urnebes: :urnebes:
@Tepsija koliko je 2x2?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.