prati brate rad arsenalove fb stranice pa ces vidjet dal ja crtam ili neRosicky je napisao/la:nebi me cudilo da ovo ti crtas i objavljujes

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
prati brate rad arsenalove fb stranice pa ces vidjet dal ja crtam ili neRosicky je napisao/la:nebi me cudilo da ovo ti crtas i objavljujes
Ne, stvarno crtaju... Evo i ribe..Rosicky je napisao/la:nebi me cudilo da ovo ti crtas i objavljujes
Mi uvjek dajemo više nego primamoOtelo je napisao/la:Ajd Gunnersi da cujem ko vam igra,ko vam ne igra? Imal ozlijeđenih?Jel mozete dat vise neg sto mozete primit?
Nema Artete i Kokelana.Otelo je napisao/la:Ajd Gunnersi da cujem ko vam igra,ko vam ne igra? Imal ozlijeđenih?Jel mozete dat vise neg sto mozete primit?
Istina nema sta,najvise se bojim Diabya.Neka bude dobra utakmica bez povreda i sudiskih gresaka i neka Liverpool pobjediBigBigBang je napisao/la:Kljucna stvar je da Diaby, Wilshere i Cazorla dobiju bitku na sredini terena, posto su to jednom uradili u gostima bez Wilshera ne vidim prepreku da veceras bude tako na Emiratesu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.