Ma sve ce biti placeno, to se zna, zato i ne vidim razlog za ovu patetiku i moralisanje. Isto se sve desavalo na onom derbiju koji sam spominjao. Onaj bacio baklju među nase navijace u galeriji sa zeljinog dijela zapada, onaj cesmu otkinuo i baca s juga, stolice se kidale na jugu ko zna koliko puta. Sve se plati naravno i idemo dalje. Neki ljudi ko da prvi put prate nas derbi, pa ih iznenadi debilizam naseg sjevera ili juga.Muerte je napisao/la:Ma lomilo se stolice na bilo kojem stadionu. Ovo se znalo da ce se desiti i nesto me posebno i ne dodiruje. Sve ce se naplatiti i cao. Trebao se napraviti dogovor sa sarajevom da plati demontažu i ponovnu montazu stolica. Mozda bi jeftinije bilo. Ovako ce ih masno koštati
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
KOEEEEEEEEEEE PRVIIIIIIIIIIIIII
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Upravo tako, lud je bio ko je očekivao nešto drugačije.joker90 je napisao/la:Ma sve ce biti placeno, to se zna, zato i ne vidim razlog za ovu patetiku i moralisanje. Isto se sve desavalo na onom derbiju koji sam spominjao. Onaj bacio baklju među nase navijace u galeriji sa zeljinog dijela zapada, onaj cesmu otkinuo i baca s juga, stolice se kidale na jugu ko zna koliko puta. Sve se plati naravno i idemo dalje. Neki ljudi ko da prvi put prate nas derbi, pa ih iznenadi debilizam naseg sjevera ili juga.Muerte je napisao/la:Ma lomilo se stolice na bilo kojem stadionu. Ovo se znalo da ce se desiti i nesto me posebno i ne dodiruje. Sve ce se naplatiti i cao. Trebao se napraviti dogovor sa sarajevom da plati demontažu i ponovnu montazu stolica. Mozda bi jeftinije bilo. Ovako ce ih masno koštati
Ni meni nije zasmetalo drastično,jer će u najkraćem roku sve biti naplaćeno.
Ali zasmetale su mi one baklje prema našim navijačima, bilo je i kod nas takvih slučajeva, nismo cvjećke, ali ono ne treba nikome..
Uostalom, derbi ko derbi..nikad fudbala se tu posebnog neće vidjeti, atmosfera standardno za derbi

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- elamalakia
- Kontakt:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Mangupi u pokusaju otjerase i ovo malo raje sto se pocela vracati na stadione, svaka cast.
Ovome se u kraj jedino moze stati represijom i videonadzorima da se kaznjavaju pojedinci a ne klubovi.
Ovome se u kraj jedino moze stati represijom i videonadzorima da se kaznjavaju pojedinci a ne klubovi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije lako preći preko gubitka jedne od glavnih zastava tribine.elamalakia je napisao/la:http://www.****/clanak/247411/haos-u ... ljeznicara
PL prepucavanja
Glavna zastava haha jednom bila na kosevu namjenski napravljena kao odgovor vasoj paroli. Rasuli ih momci u gradu jos u njihovom ginisu a kako cujem za krpicu ste se dobro zajebali narocito jedan lik.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Murija došla pitari tu, a tvojih nigdjecikazubo je napisao/la:Glavna zastava haha jednom bila na kosevu namjenski napravljena kao odgovor vasoj paroli. Rasuli ih momci u gradu jos u njihovom ginisu a kako cujem za krpicu ste se dobro zajebali narocito jedan lik.

SRETAN BROJ - 1725
Ti fakat vjeruješ da je to bila fer marisana u Ginisu? Još na foru ..cikazubo je napisao/la:Glavna zastava haha jednom bila na kosevu namjenski napravljena kao odgovor vasoj paroli. Rasuli ih momci u gradu jos u njihovom ginisu a kako cujem za krpicu ste se dobro zajebali narocito jedan lik.
I **** dva zuba, brzo se to opravi.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On voli vjerovati svojima prije nekih cinjenica nazalost..a dobar je momak sto je najtuznijepitic je napisao/la:Murija došla pitari tu, a tvojih nigdjecikazubo je napisao/la:Glavna zastava haha jednom bila na kosevu namjenski napravljena kao odgovor vasoj paroli. Rasuli ih momci u gradu jos u njihovom ginisu a kako cujem za krpicu ste se dobro zajebali narocito jedan lik.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.kao da ih je neko teleportovao

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PL prepucavanja
Fer kao i na cvili, udarili na sest momaka al kao sto rekoh zaboravili su nesto u cijeloj prici al nije tome na forumu mjesto.. U ginisu su uvijek vasi u cemu je prob, ovi uletili planski brojcano jaci i nasutali ih i prije murije otisli logicno..
@MortemHz
Pitara jedno 30-tak ostalo još dodatna pojačanja dolaze i pojačanja kako dolaze na lice mjesta pred murijom govore šta je bilo gdje su
gledam ima li koga plavog nikog svi bordo bijeli 
Pitara jedno 30-tak ostalo još dodatna pojačanja dolaze i pojačanja kako dolaze na lice mjesta pred murijom govore šta je bilo gdje su

SRETAN BROJ - 1725
Lola drot u 5-ci golfu ga nabrao kroz glavnu 100 km na sat reko pregazit će pola ljudi koji šetaju. Ludnica
SRETAN BROJ - 1725
- elamalakia
- Kontakt:
TheHornet je napisao/la:Nije lako preći preko gubitka jedne od glavnih zastava tribine.elamalakia je napisao/la:http://www.****/clanak/247411/haos-u ... ljeznicara

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
- MocMahale444
Muflone, nadam se da ces za ovo dobiti BAN.Chinaglia je napisao/la:svaka cast pitarima, dovrsite nedovrseno
rusite sugavicu
Pastiru mali ti bi da rušiš pleme ti gubavo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svi mi znamo da u sarajevu raja i gospoda navija za zelju a seljaci, sandzaklije i ovi iz istocne bosne za sarajevo
Zato je sa hordama uvijek sranje jer se ne znaju civilizovano ponašat
To je stoka seljacka
To je stoka seljacka
-
- Kontakt:
Kakve veze ima odakle je ko, molim te, Sandze i istocnjaci za Sarajevomajmun3 je napisao/la:Svi mi znamo da u sarajevu raja i gospoda navija za zelju a seljaci, sandzaklije i ovi iz istocne bosne za sarajevo
To je stoka seljacka

Ovi Tuzlaci se raduju kao mala djeca da su nakon prvog kola prvi
a nakon zadnjeg opet mogu samo čestitati titulu nekom drugome
ali u tome imaju daleko najbolje iskustvo u BiH

a nakon zadnjeg opet mogu samo čestitati titulu nekom drugome

ali u tome imaju daleko najbolje iskustvo u BiH

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
To je tako seljacine navijaju za sarajevo opste poznatoSarajlija88 je napisao/la:Kakve veze ima odakle je ko, molim te, Sandze i istocnjaci za Sarajevomajmun3 je napisao/la:Svi mi znamo da u sarajevu raja i gospoda navija za zelju a seljaci, sandzaklije i ovi iz istocne bosne za sarajevo
To je stoka seljackato ti odma generalizovao ko za koga navija i ko se kako ponasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.