FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li sta od ovih radova na Grbavici, sorry za dosadu, nisam nesto upratio, znam da neki forumasi posjeduju fine informacije oko toga...
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Danas otišao kod tetke da unesem drva i u po' frke čovjek koji je dotjerao drva viče malcu bjež' mali auto ide "ušto" gledaš,a ja u kamionu čujem neku poznatu muziku koju ne mogu da dešifrujem od buke auta i od vike čovjeka.Auto je prošlo čovjek sada u sebi romza radi malca (8 god.) i ja konačno dešifrujem pjesmu,mali u 16 odvio Tifu i pjeva Grbavicu.Ulicom ori mali sopran,a meni srce naraslo ko' Igman.Mislim ja sada u sebi vidiš ti dajdža već od malih nogu ući na koju stranu treba.Tako sam se isto pozitivno iznenadio jednom prilikom prije možda mjesec dana,radim ja svoj posao kada eto ti malog Ive (12 god.) kod mene.I damo se ja i Ivo nako u priču počastim ga ja sladoledom njemu bi drago i nako slučajno dođemo na temu nogometni klubovi i pitam ja Ive,Ivo bolan za koga navijaš za Hajduk ili Dinamo,a on kada me onim sladoledom nezalita po licu i reče za ŽELjU navijam jesi li ti lud kakav Hajduk,kakav Dinamo.SVUGDJE NAS 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hamu za moderatora
Inače, odakle si ?
Koja smo mi sila, nema gdje nas nema. Od BiH, bivse juge, pa do Iraka

Inače, odakle si ?

mislim da je iz livna.Omar500 je napisao/la:Hamu za moderatora![]()
Inače, odakle si ?
TAČNO!nime_tm87 je napisao/la:mislim da je iz livna.Omar500 je napisao/la:Hamu za moderatora![]()
Inače, odakle si ?

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Da li su stigli nasi kuci imal kakvih novosti ????
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Stigli su , vidjoh Gusu na DobrinjiUrban je napisao/la:Da li su stigli nasi kuci imal kakvih novosti ????

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Jako mi se svidja ovakva politika od strane kluba da igraju prijateljske sirom BiH i posjecuju svaki kutak nase zemlje, veoma pozitivan i pametan potez naprijed Zeljo ljubavi moja
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Više za upražnjavanje vremena. 

OTNYS_YNWA je napisao/la:Više za upražnjavanje vremena.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Urban, slažem se, a u Brezi ionako dominiraju Manijaci, slabo ko tamo navija za neki drugi klub...
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
hepek04 je napisao/la:Urban, slažem se, a u Brezi ionako dominiraju Manijaci, slabo ko tamo navija za neki drugi klub...

Samo mi reci gdje sam pogrijesio?
HA?
HA?
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
-
- Kontakt:
imam 2 pitanja.
1.kakav smo to ugovor potpisali sa BHT1
a neki klubovi nisu..da li to znači da neće prenositi mečeve između Želje i nekog tima koji nije potpisao ugovor
2.(nije prikladno za ovu temu..ali ako mi neko može pomoći..onda ste to vi..
) molim vas znate li za BiH-FRA kada će biti puštene karte u prodaju i na kojim mjestima..kažu da je već rasprodat Hadison
molim vas pomozite

1.kakav smo to ugovor potpisali sa BHT1

2.(nije prikladno za ovu temu..ali ako mi neko može pomoći..onda ste to vi..

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Nigdje, u Brezi ima puno manijaka!hepek04 je napisao/la:Samo mi reci gdje sam pogrijesio?
HA?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
2.sutra u centrotransu od 9h,a ima vec 10 dana u ferhadiji prodajueLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:imam 2 pitanja.![]()
1.kakav smo to ugovor potpisali sa BHT1a neki klubovi nisu..da li to znači da neće prenositi mečeve između Želje i nekog tima koji nije potpisao ugovor
![]()
2.(nije prikladno za ovu temu..ali ako mi neko može pomoći..onda ste to vi..) molim vas znate li za BiH-FRA kada će biti puštene karte u prodaju i na kojim mjestima..kažu da je već rasprodat Hadison
molim vas pomozite
![]()
ja mislim da si zakasnio jer su ove rezervisane vecinom
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- nikad_izvini
- Kontakt:
20-40 KM za tekmu mogu platiti SAMO da gledam ŽELJU. Gledati reprezentaciju, uživo u BiH, me podsjeća na teferič i opštenarodno veselje
Malo meze, malo pića uz nezaobilazne "navijačke" pjesme "Bosna je šampion" i "Bosnom behar probeharao" je malo previše za moj ukus
ps što ne znači da se ne bi moglo razguliti do i u Albaniji
To bi moglo biti zanimljivo
Odgovor na pitanje 1 je: da

ps što ne znači da se ne bi moglo razguliti do i u Albaniji

Odgovor na pitanje 1 je: da

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
Iako je izbrisano, pročitao sam
Gdje sam ja to napisao da u mom srcu nema mjesta za BiH ? Na teferiče ne idem jer mi idu na jetru

Gdje sam ja to napisao da u mom srcu nema mjesta za BiH ? Na teferiče ne idem jer mi idu na jetru

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 61 gost.