FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko je to ostalo nezaposlenih menadzera, ponizenih prijatelja Slobode pa ovolika navala tuzbi......Presusio Tusanj za njih pa sad vade iz naftalina neke dugove....ovo uvijek neke tuzbe u foto finisu 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Za one pare i uslove koje je ponudio ne bi mogao preuzeti ni KK Lions. Nema njega ko sta otkantati, uplatis dug od Sloboda Dite, postavis svoje ljude i cao ali neee, ne bi on bio Bingo da nije to sto jeste
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
To ulaz u zoo besplatan? Jel to onaj zoo koji je poklonio narodu Tuzle (njegove rijeci) koji ga je i napravio ovim sto jeste pa rekao da ce dzaba ulaz biti, pa sa 1km na 3km ili ne znam sad tacno koja je cijena? Hvala mu na zoo ali dobrim dijelom odrzava se i od ulaznica itd itd. I daleko od toga da treba ulaz biti besplatan al da mu se to sve ne isplati davno bi on to zatvorio. Voli on svog baketa pa i nece da se zamjeri, zato ga i nema kao glavnog i jakog sponzora u Slobodi a mogao je napraviti PSG od Slobodeultrasstyle_tz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 11:46jos onomad poodavno kad su se trazili sponzori za Slobodu je jedan lokalni biznismen rekao nesto sto je meni otvorilo malo i oci gdje mi zivimo i kakvi smo ljudi.
u to vrijeme ja mislim da je i Larisa Ceric ili neka olimpijka bila aktuelna isto.
I pita covjek: sta ja imam od toga ako ona osvoji zlatnu medalju na olimpijadi? sta JA imam? hocul ja sta pojest, popit, ****? necu.
napravite sergije gdje ako osvoji medalju onaj ko je dao najvise ce prvi **** i tako redom, nabrat ce se 5 miliona zacas.
I covjek gleda, stane zapita se. Skonta u neka doba da je to tako, da smo mi plemenski narod koji gleda samo sta ja imam od toga. Vrtis film i vidis da se to nebrojeno puta potvrdilo, danas trazis pare od nekog za nesto, navecer popijete te iste pare, ako ne i vise u kafani zajedno pa pitas pa **** ga ja danas rece nemam. E pa ovo je za mene, za nas, od ovog imam koristi.
neka drustvena norma u civilizovanim drustvima je da vratis drustvu minimum 10% od onog sto zaradis. Et posto smo mi svugdje bagra kod nas kad bi bilo 7% opet bi neki gradovi i klubovi plivali u parama, a ovako su pred gasenjem
ima tu i do stranog vlasnika, skoro je reklama lukavac cementare na utakmici Osijeka, vlasnik tu "vraca" svoj dio duga drustvu, nasim parama.
i nije Bingo tu najveci problem, on nam je makar kao dio svoje odgovornosti omogucio ZOO vrt koji finansira, da imamo gdje pristojno djecu odvest dodzaba. Ne mora to bit samo sport.
problem su ovi koji uzimaju iskljucivo sa javnih poziva i tendera a ne vracaju drustvu nista. sad je dublji problem i tu sto i oni vrate daleko vise od 10% kroz tenis i rekvizite za tenis.
jednostavno u hijerarhiji interesa cijelog drustva sport, kultura, nauka i humanitarni rad su jako, jako nisko i daleko iza poslije pojest, popit , pojebat i pohvalit se s tim
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Nadam se da si svjestan gluposti koju si reko, cuj vecim dijelom se finansira od ulaznica.crvenocrnitz je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:48To ulaz u zoo besplatan? Jel to onaj zoo koji je poklonio narodu Tuzle (njegove rijeci) koji ga je i napravio ovim sto jeste pa rekao da ce dzaba ulaz biti, pa sa 1km na 3km ili ne znam sad tacno koja je cijena? Hvala mu na zoo ali dobrim dijelom odrzava se i od ulaznica itd itd. I daleko od toga da treba ulaz biti besplatan al da mu se to sve ne isplati davno bi on to zatvorio. Voli on svog baketa pa i nece da se zamjeri, zato ga i nema kao glavnog i jakog sponzora u Slobodi a mogao je napraviti PSG od Slobodeultrasstyle_tz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 11:46jos onomad poodavno kad su se trazili sponzori za Slobodu je jedan lokalni biznismen rekao nesto sto je meni otvorilo malo i oci gdje mi zivimo i kakvi smo ljudi.
u to vrijeme ja mislim da je i Larisa Ceric ili neka olimpijka bila aktuelna isto.
I pita covjek: sta ja imam od toga ako ona osvoji zlatnu medalju na olimpijadi? sta JA imam? hocul ja sta pojest, popit, ****? necu.
napravite sergije gdje ako osvoji medalju onaj ko je dao najvise ce prvi **** i tako redom, nabrat ce se 5 miliona zacas.
I covjek gleda, stane zapita se. Skonta u neka doba da je to tako, da smo mi plemenski narod koji gleda samo sta ja imam od toga. Vrtis film i vidis da se to nebrojeno puta potvrdilo, danas trazis pare od nekog za nesto, navecer popijete te iste pare, ako ne i vise u kafani zajedno pa pitas pa **** ga ja danas rece nemam. E pa ovo je za mene, za nas, od ovog imam koristi.
neka drustvena norma u civilizovanim drustvima je da vratis drustvu minimum 10% od onog sto zaradis. Et posto smo mi svugdje bagra kod nas kad bi bilo 7% opet bi neki gradovi i klubovi plivali u parama, a ovako su pred gasenjem
ima tu i do stranog vlasnika, skoro je reklama lukavac cementare na utakmici Osijeka, vlasnik tu "vraca" svoj dio duga drustvu, nasim parama.
i nije Bingo tu najveci problem, on nam je makar kao dio svoje odgovornosti omogucio ZOO vrt koji finansira, da imamo gdje pristojno djecu odvest dodzaba. Ne mora to bit samo sport.
problem su ovi koji uzimaju iskljucivo sa javnih poziva i tendera a ne vracaju drustvu nista. sad je dublji problem i tu sto i oni vrate daleko vise od 10% kroz tenis i rekvizite za tenis.
jednostavno u hijerarhiji interesa cijelog drustva sport, kultura, nauka i humanitarni rad su jako, jako nisko i daleko iza poslije pojest, popit , pojebat i pohvalit se s tim
Hajde probaj sabrat kolko zivotinja ima dole, kolko je to dnevno hrane, pa puta 30, kolko ljudi dole radi, kolko kosta odrzavanje svega dole, i zivotinje zive 12 mjeseci a ne id aorila do septembra kad imas posjetioca. I opeeet citavu godinu da imas posjetioce ne mozes na ulaznici nebitno dal bila marka il 3 marke ni 10% budzeta nabrat.
Da nebi bio offtopic, ajmo ljudi na utakmicu veceras, kupite sezonske, nek nasa dihaspira kupi sezonsku, majicu (koje su kriminalno neesteticne), sal..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ja stvarno ne razumijem kako i ko radi ovako los dizajn za majice.klasik je napisao/la: ↑16 avg 2025, 06:12Nadam se da si svjestan gluposti koju si reko, cuj vecim dijelom se finansira od ulaznica.crvenocrnitz je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:48To ulaz u zoo besplatan? Jel to onaj zoo koji je poklonio narodu Tuzle (njegove rijeci) koji ga je i napravio ovim sto jeste pa rekao da ce dzaba ulaz biti, pa sa 1km na 3km ili ne znam sad tacno koja je cijena? Hvala mu na zoo ali dobrim dijelom odrzava se i od ulaznica itd itd. I daleko od toga da treba ulaz biti besplatan al da mu se to sve ne isplati davno bi on to zatvorio. Voli on svog baketa pa i nece da se zamjeri, zato ga i nema kao glavnog i jakog sponzora u Slobodi a mogao je napraviti PSG od Slobodeultrasstyle_tz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 11:46jos onomad poodavno kad su se trazili sponzori za Slobodu je jedan lokalni biznismen rekao nesto sto je meni otvorilo malo i oci gdje mi zivimo i kakvi smo ljudi.
Hajde probaj sabrat kolko zivotinja ima dole, kolko je to dnevno hrane, pa puta 30, kolko ljudi dole radi, kolko kosta odrzavanje svega dole, i zivotinje zive 12 mjeseci a ne id aorila do septembra kad imas posjetioca. I opeeet citavu godinu da imas posjetioce ne mozes na ulaznici nebitno dal bila marka il 3 marke ni 10% budzeta nabrat.
Da nebi bio offtopic, ajmo ljudi na utakmicu veceras, kupite sezonske, nek nasa dihaspira kupi sezonsku, majicu (koje su kriminalno neesteticne), sal..
Daj nek nadju nekog ko zna s tim, nek odradi 3-4 dizajna i onda nek puste u prodaju.
Nek ta majica lici na nesto i nek je kvalitet, pa nije problem ni platit 50-60KM onda.
Ovako i ruzne i nekvalitetne.
Volim tebe, više od sebe