FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2013, 19:01

Omerbavarac je napisao/la:
Reus:"Na poziv Götzea u Bayern bi pristao"
Strpi se malac, jest da si nas odbio ali ne mora znaciti da te ne bi ponovo pozvali. Cekaj dok Ribery zavrsi karijeru.

Btw: ovo sam pokupio sa FB-a, ne znam da li je tacno. :D
Sasvim je moguce da je to rekao,jer po raznim kuloarima se moglo procitati da su Gotze i Reus puno "vise od prijatelja" :mrgreen:

Dok ovo pisah stigla je i potvrda Luiz Gustavo je novi igrac Wofsburga!

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 58524.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2013, 19:19

Sretno Gusta, zasluzujes puno bolje ali eto odabrao si ono sto ti mislis da ce ti najvise dobra donijeti.

slika

Ovaj krembil, neki Heribert govori o tome da bi Bayern trebao raspodijeliti svoju dobit iz LP-a sa ostalim Bundesligaskim klubovima. :lol:
Tacno su postali ocajni ovi mrzitelji svega sto ima veze sa Bayernom pa pokusavaju na sve moguce nacine da uniste jedan od najboljih kolektiva na Svijetu, e nece moci. 8-)

Edit: Kroos postao Babo. :D Cestitamo! :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 14 avg 2013, 19:24

Što se tiče Gustava radujem se što ostaje u BL iako dijelim mišljenje sa većinom da zaslužuje dosta bolje. Jako interesantno je stvar oko tog Arsenala, ovo ljeto bukvalno im svi okreću leđa. Ovim potezom smo malo ojačali konkurenciju no kako to već biva ''bez jake BL nema ni jakog Bayerna''.

I da se još nadovežem uz ove fb rumors-e, Reus je njihovo dijete, vidi se da sa strašću igra za Dortmuz....no ako bih ja imao pravo glasa on bi bio nasljednik Bilala definitivno kad za to dođe vrijeme.
MIA SAN MIA!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2013, 20:06

Reusa ja nikad ne bih zelio vidjeti u Bayernu nakon sto je isti odbio. Sretno tebi u Dortmundu, ko jednom odbije Bayern vise nije dobrodosao :!:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 avg 2013, 20:11

Jebbiga glupo nam je sto pokupovasmo sve od zutalja.
Ko da nam je trebao iko njihov da pokorimo Evropu.
Sad samo pridodajemo cinjenici da ima Bayern monopol u ligi i da ce oslabiti sve protivnike koji su slabiji finansijski da bi sebe pojacao.

Vise volim dijete iz Bayernove skole vidjeti.
Yebo Reusa ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 14 avg 2013, 20:12

nego momci pripremal se ko za tekmu sa celsije tu je to za dvije hefte i par dana .Po meni moze biti presudna tekma u prvom djelu sezone sto se tice forme i motiva .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 14 avg 2013, 20:14

BadrHari je napisao/la:Jebbiga glupo nam je sto pokupovasmo sve od zutalja.
Sad samo pridodajemo cinjenici da ima Bayern monopol u ligi i da ce oslabiti sve protivnike koji su slabiji finansijski da bi sebe pojacao.

Yebo Reusa ...

To je iskazivanje superiornosti u svemu u najbolje idu najbolji 8-)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 avg 2013, 20:21

PEP je napisao/la:nego momci pripremal se ko za tekmu sa celsije tu je to za dvije hefte i par dana .Po meni moze biti presudna tekma u prvom djelu sezone sto se tice forme i motiva .
Koji king :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 avg 2013, 20:23

Ovaj idiot iz Frankfurta na teškim drogama.Čuj da Bayern dijeli svoju dobit sa ostatkom lige. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2013, 20:26

Dosta je Bayern izvlacio iz g.ovana klubove iz Njemacke ;)

Ako im fali para nek se obrate onim drugim nezahvalnim g.ovnima iz domuza,mozda su oni voljni da pomognu klubovima koji su pred gasenjem.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 avg 2013, 00:06

BadrHari je napisao/la:Jebbiga glupo nam je sto pokupovasmo sve od zutalja.

Yebo Reusa ...
8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2013, 00:20

BadrHari je napisao/la:
Yebo Reusa ...
Glupo je opšte špekulisat oko Reusa. Pa mediji će svašta napisat, objavit....A ljudi će isto svašta izjavit.... :lol: Čuj prijatelji on i Goetze i eto odmah Reusa kod nas...
Imaju dva bitna argumenta zašto se o tome i ne pomišlja, kao prvo kadar itekako dobro popunjen i nema potrebe baš za tim tipom igrača, a ovaj drugi argument je još bitniji....Naime igrač koji se iz prve ne odluči za Bayern, obično poslije nikad i ne dobije drugu priliku da dođe u Bayern. Prema tome......

Za Gustava mi je drago što ostaje u Bundesligi, to ne mogu opisat. Pa neka je od nas bundesligaš kupio igrača, a ne da čovjek ide tamo u neke klubove. Sviđa mu se u Njemačkoj, dobit će dobru platu i valjda će Vukovi krenut opet naprijed. Da znaju osvojit titule, to nisu tako davno pokazali, ali se nadam da će opet nakon par godina konačno izborit Evropu. Potencijal imaju i da Bog da nam uskoro bili ozbiljan konkurent.
A saradnja s njima ide besprijekorno, oni nama povoljno Mandžu a mi njima sada Gustu.... :)
A povezani smo i preko Martina Winterkorna, koji je šef u Volkswagenu, a isto tako član nadzornog odbora Bayerna... 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 avg 2013, 00:50

effe_sa je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Yebo Reusa ...
Glupo je opšte špekulisat oko Reusa. Pa mediji će svašta napisat, objavit....A ljudi će isto svašta izjavit.... :lol: Čuj prijatelji on i Goetze i eto odmah Reusa kod nas...
Imaju dva bitna argumenta zašto se o tome i ne pomišlja, kao prvo kadar itekako dobro popunjen i nema potrebe baš za tim tipom igrača, a ovaj drugi argument je još bitniji....Naime igrač koji se iz prve ne odluči za Bayern, obično poslije nikad i ne dobije drugu priliku da dođe u Bayern. Prema tome......

Za Gustava mi je drago što ostaje u Bundesligi, to ne mogu opisat. Pa neka je od nas bundesligaš kupio igrača, a ne da čovjek ide tamo u neke klubove. Sviđa mu se u Njemačkoj, dobit će dobru platu i valjda će Vukovi krenut opet naprijed. Da znaju osvojit titule, to nisu tako davno pokazali, ali se nadam da će opet nakon par godina konačno izborit Evropu. Potencijal imaju i da Bog da nam uskoro bili ozbiljan konkurent.
A saradnja s njima ide besprijekorno, oni nama povoljno Mandžu a mi njima sada Gustu.... :)
A povezani smo i preko Martina Winterkorna, koji je šef u Volkswagenu, a isto tako član nadzornog odbora Bayerna... 8-)
Zar to nije sukob interesa :?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2013, 00:54

gerdmuller je napisao/la: Zar to nije sukob interesa :?
I ja sam se nedavno pitao, ali pošto ima funkciju u Volkswagenu, a ne u samom klubu Wolfsburgu, a kod nas je u nadzornom odboru (ne u upravnom), onda faktički nema sukoba interesa.... :) Iako bi neko sad mogao reći da je to vješto zaobiđeno.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 avg 2013, 14:37

Trener Wolfsburga Hecking demantovao prelazak Gustava u Wolfsburg.
Ceka se njegov povratak sa prijateljske utakmice kada bi trebalo doci do sastanka Gustavo-Rumenigge,gdje bi konacno sudbina Gustava bila poznata.
I Kicker je objavio da je usmeni dogovor postignut,ali da nije nista potpisano.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 avg 2013, 19:24

gerdmuller je napisao/la:Zar to nije sukob interesa :?
Naravno da je sukob interesa, ali ko da je prvi puta da ste kroseu zakona izmigoljili. Jbte kompletan DAX upumpava lovu u ovaj projekat. :oops: Dodaj Stoibera, CDU pliticko pokroviteljstvo, kriminalce u vodstvu, Krich aferu i dobijes pravog samaricanina na kub. :lol: Lopvcine, vracajte lovu postenom narodu. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 avg 2013, 20:40

Hare_BvB je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Zar to nije sukob interesa :?
Naravno da je sukob interesa, ali ko da je prvi puta da ste kroseu zakona izmigoljili. Jbte kompletan DAX upumpava lovu u ovaj projekat. :oops: Dodaj Stoibera, CDU pliticko pokroviteljstvo, kriminalce u vodstvu, Krich aferu i dobijes pravog samaricanina na kub. :lol: Lopvcine, vracajte lovu postenom narodu. :evil:
sta je ba domuzari :D ,krivo vam sto niste u poziji u kojoj se mi nalazimo ,vi trebate da nam ljubite noge sto smo vas pasili propasti ,sada zaradili loma repa i odma ono ovo , a da nije bilo baye sad bi vi igrali zadnju ligu.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 avg 2013, 00:10

PEP je napisao/la:sta je ba domuzari :D ,krivo vam sto niste u poziji u kojoj se mi nalazimo ,vi trebate da nam ljubite noge sto smo vas pasili propasti ,sada zaradili loma repa i odma ono ovo , a da nije bilo baye sad bi vi igrali zadnju ligu.
Ćelopep brate, Cigani te prate. :mrgreen:

Mene bi bilo sramota smatrati se fanom kluba kojim upravlja kriminalno-politicki milje. :oops:

Predsjednik kriminalac, trener narkoman. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 avg 2013, 00:14

Kakve propale provokacije ili pokusaji provokacija od strane zutih :lol: :lol:

Vratit ce Bayo pare postenim ljudima, ali lopuzama iz Dortmunda ne :twisted:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 avg 2013, 00:21

Ljudi sto se tice Reus-a, mozemo srat koliko hocemo, ali on bi se idealno uklopio, drugo je sto je on igrac BvB-a i kada bi i njeg kupili krenule bi price kako nam zapravo BvB pravi rezultate u ekipi, da je igrac za pozeliti jeste definitivno....

Sto se tice djeljenja para, s jedne strane to je po meni sasvim razumljivo, naravno da ni ja nisam za da Bayern svoje pare daje drugim klubovima..
Ali kad pogledamo da Bayern ogromnim koracima koraca unaprijed i da ostali klubovi iz bulli-a to nmg pratit, onda cemo za par godina imati situaciju da ce Bayern svaku **** utakmicu dobiti i da Bulli jednsotavno nece biti vise zanimljiv....

Treba naci neko kompromisno rijesenje mozda preko TV prava ili neceg drugog, da i ostali klubovi u Bulli-u dobijaju znacajnije svote novca!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.