FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
BRUKA!!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Je.bo ti željezničar majkuAmca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
Ko im **** mater!!! Mi smo titulu osvojili na zelenom terenu!!! Sta im pusis ****.Imali smo 3 boda vise boli me ba **** korona ovo ono, sta perete vise sa tim sta ima kako si slavili bi je oni zivotom ovo se tjese samo mi smo zasluzili titulu jer smo najbolji i nema niko pravo da blati ovu titulu!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
PLAVO OKO PLAKALO JE...
Šta su bolan gubitnici nemaju za kruha. Mi bi ligu svakako pregazili, najači sastav, siti, plaćeni sve. Jbg, ali je tako.Amca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Zar 75 minuta treba, da se jedna **** odluka, potvrdi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hajde ti smrdo "sledeći" put u BL pa svojima prosipaj šuplju, a mi ćemo SLJEDEĆI put da slavimo 3. titulu zaredom i smrt željane, u inat vama dušmanima, bubrezi da vam poispadaju od muke.Amca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 01 jun 2020, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Joj braćo šta nas je aktivno
Zadnji put nas bilo ovoliko aktivno kada se pricalo o Susicu
Ps.jebote grob hoce li vise umrijet cu od cekanja

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Almire legendoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:16Joj braćo šta nas je aktivno![]()
Heba, Tino, Dzafic i Oremuš maloprije u Gastro Pubu 13 na Stupu na okupu, vjerujem da je povod interna proslava titule 

Samo naprijed Saraj'vo!
Ništa ovo nije, da vidiš gužve na temi kad smo Atromitos izbacivali. Ludnica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:16Joj braćo šta nas je aktivno![]()
P.S. nisam ni ja tad bio aktivan al sam bio jedan od 1000 gostiju na temi.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde bog vam pamet dao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Steta sto nisam bio na forumu prisutan tad,barem da citamskoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:19Ništa ovo nije, da vidiš gužve na temi kad smo Atromitos izbacivali. Ludnica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:16Joj braćo šta nas je aktivno![]()
P.S. nisam ni ja tad bio aktivan al sam bio jedan od 1000 gostiju na temi.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Padal kiša kod vas ? Prošle
Godine ona kiša a sad ova
Godine ona kiša a sad ova

Idi tamo jadaj se sa njima....
Kroz dovoljno smo mi sranja prosli, vrijeme je da i mi nesto dobijemo malo lakse, nema gdje nas nisu klali i sikanirali.
Posusje prekid
Borac prekid kad su udarali navijači naseg igraca
slucaj Gavaric i ponavljanje tekme
Kup sa smradovima i Pekija
prekid sa Borcem na Kosevu, a kada je udaran nas igrac tad je bilo ok
Ubijanje u pojam prekidom tekme protiv Leotara zbog transa
I ovo je na prvu, da ne govorim o svim silnim kradjama poput penala i ofsajda protiv Zrinjskog prosle godine...
Tad su se smijali
Kroz dovoljno smo mi sranja prosli, vrijeme je da i mi nesto dobijemo malo lakse, nema gdje nas nisu klali i sikanirali.
Posusje prekid
I ovo je na prvu, da ne govorim o svim silnim kradjama poput penala i ofsajda protiv Zrinjskog prosle godine...
Tad su se smijali
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Prljavo mi auto, al boli me briga idu krugovi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Siroki vise putacollector je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:23Idi tamo jadaj se sa njima....
Posusje prekid
Tad su se smijali
Zrinjski i penal onaj
Pa gadjanje dzakmica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, iliyaa8, robertkosar i 55 gostiju.