pa vjerovatno, mozda je i zeba igrao krilo a colic u sredini, kao sto je bilo kada je perak usao protiv leotara...mada sumnjam, mislim da je colic krilo igrao...nick je napisao/la:colic krilo igro?Seyo_TM je napisao/la:guso, radovanovic, markovic, mesic, bogicevic, colic, zeba, svraka, culum, lazo, beslija.
Oni su poceli, a ko je sve ulazio ne znam...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Prosle godine smo igrali sa Karlovcem i zijanili cini mi se malo vecim rezultatom a sad smo uzeli 2-0, doduse prijateljska je utakmica ali lijepo je sto igramo ovakve utakmice i obnavljamo ta neka sportska prijateljstva te je i sam rezultat u drugom planu.Ovo je i nama i njima vjerovatno provjera za nastavak prvenstva vjerovatno ova ekipa i igra u Sirokom i ostavlja neku nadu da bi mogli i donijeti koji bod.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Drago mi je za ovu pobjedu u Karlovcu. Samo nek' s dobija. Jedino ne kontam što je Gušo branio. Gdje je Karić?
Stole je li tebi neko briše postove ili šta? Već sam nekoliko puta primjetio da oni jednostavno nestaju. Ne kontam.
Stole je li tebi neko briše postove ili šta? Već sam nekoliko puta primjetio da oni jednostavno nestaju. Ne kontam.
Karic se povrijedio protiv bosne...čamac je napisao/la:Drago mi je za ovu pobjedu u Karlovcu. Samo nek' s dobija. Jedino ne kontam što je Gušo branio. Gdje je Karić?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Karić je povrijedjen pa je zato Guso branio. Bio je i onaj mladi golman na klupi, ne znam mu prezime.čamac je napisao/la:Drago mi je za ovu pobjedu u Karlovcu. Samo nek' s dobija. Jedino ne kontam što je Gušo branio. Gdje je Karić?
Sto se tice posta ja sam ga obrisao a razlog ne znam ni sam. Bezveze ..
Napisao sam da nas je Karlovac lani dobio 4:0, koliko se sjecam, i da je tada za njih igrao Redzepi. Ili se ne sjecam dobro ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Tačno tako.
Hajduk - Željo 0:0
Željo - Cibalia 4:1
Karlovac- Željo 0:2
Prošetali bi se HNL-om.
Je li Čolić Elvir dao go?
Prošetali bi se HNL-om.
Nisam u toku sta je sa Sehicem ?
jeste elvir colic je dao gol nakon dobro izrazdzene akcijebablaz je napisao/la:Hajduk - Željo 0:0
Prošetali bi se HNL-om.

igrao za mladu reprezentaciju bio igrč utakmice BiH 0-1 Italiajuveboy je napisao/la:Nisam u toku sta je sa Sehicem ?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
U Avazu pise Benjamin Colicbrajla95 je napisao/la:jeste elvir colic je dao gol nakon dobro izrazdzene akcijebablaz je napisao/la:Hajduk - Željo 0:0
Prošetali bi se HNL-om.

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Da smo u HNL, a
Ovamo nemamo konkurenta kako treba, ima nesto, al slabo...

Ovamo nemamo konkurenta kako treba, ima nesto, al slabo...
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Daj bolan nije on PitarHairlija je napisao/la:

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Jok baHamo je napisao/la:Daj bolan nije on PitarHairlija je napisao/la:
![]()

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

hairlija zar se ti nisi oprostio od foruma ?

-
- Kontakt:
mah kakvi...vidis da nije...a i nece nikad...nemoze on bez foruma da nekaze koju....nime_tm87 je napisao/la:hairlija zar se ti nisi oprostio od foruma ?![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
joj ovog,pa vidis covjek da ti svo vrijeme govori da je konj 

To vam je ono odoh s foruma, da bi mu drugi pisali nemoj ba, neka te s rajom, ovo ono 

Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Trenutno korisnika/ca: b00t, dark44, Google Adsense [Bot], Levin, Paromlinac i 94 gosta.