Koliko ja znam vi ste ga 10-ak puta zvaliFK Sarajevo je napisao/la:Dobro te je ba,vama je pojacanje Bekric iz 6. kazahstanske lige.Aldinn1 je napisao/la:Pa ako vidiš sad pojačanja što su došla, to znači da može samo starac doći. Čuj Matko ..FK Sarajevo je napisao/la:Da je jos tog desnog beka docekati...Jovic kaze da su u opticaju dvojica igraca sa bogatim internacionalnim iskustvom,nadam se samo da nisu neki starci ili neke livade koje su kao internacionalci nastupali u Kazahstanu,Azerbejdzanu,Crnoj Gori i slicnim ligama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Poznavaoca fudbala pun forum.Kao prvo Matko je za Zvijezdu odigrao 5 utakmica i postigao jedan gol i to protiv nas na Kosevu.Krpic je bio najbolji strijelac Orasja sa 8 golova,a uz to je mlad igrac.Jovic ga mnogo hvali tako da vjerujem da momak sigurno nije promasaj.Ja vam kazem ne brinite se za nas,eno imate vi pojacanja poput propalog Cutuka ili nekog Bekrica koji je igrao u dvije od TOP 5 liga svijeta(Koreja,Kazahastan).Hoomer je napisao/la:Pa ko vam je dosao da se moze reci da je pojačanje ?? hajde jedino Husić tu i tamo, Matko sigurno nije jer je iz Zvijezde bukvalno otjeran nista nije pookazao odigrao 8.utakmica i postigao 2.golaa o malom Krpiću da ne govorim, jos manje od mjesec dana a vi ni ekipe na vidiku a da ne govorim da je potrebno uigravanje utakmica, fakat se pomalo brinem jer nedo bog druge lige sa kim bi onda derbi igrali sa Olimpicom ?? mislim nedo bog da shvatite ovo kao provokaciju ali fakat mislim tako, bgm nepise vam se dobro ni sekunde
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Neka te jos malo, ne znam ko vas je redovno castio golovima na derbijuFK Sarajevo je napisao/la:Poznavaoca fudbala pun forum.Kao prvo Matko je za Zvijezdu odigrao 5 utakmica i postigao jedan gol i to protiv nas na Kosevu.Krpic je bio najbolji strijelac Orasja sa 8 golova,a uz to je mlad igrac.Jovic ga mnogo hvali tako da vjerujem da momak sigurno nije promasaj.Ja vam kazem ne brinite se za nas,eno imate vi pojacanja poput propalog Cutuka ili nekog Bekrica koji je igrao u dvije od TOP 5 liga svijeta(Koreja,Kazahastan).Hoomer je napisao/la:Pa ko vam je dosao da se moze reci da je pojačanje ?? hajde jedino Husić tu i tamo, Matko sigurno nije jer je iz Zvijezde bukvalno otjeran nista nije pookazao odigrao 8.utakmica i postigao 2.golaa o malom Krpiću da ne govorim, jos manje od mjesec dana a vi ni ekipe na vidiku a da ne govorim da je potrebno uigravanje utakmica, fakat se pomalo brinem jer nedo bog druge lige sa kim bi onda derbi igrali sa Olimpicom ?? mislim nedo bog da shvatite ovo kao provokaciju ali fakat mislim tako, bgm nepise vam se dobro ni sekunde
![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zvali ga da nam grije klupu,valjda tu nije toliko losnime_tm87 je napisao/la: Koliko ja znam vi ste ga 10-ak puta zvali

Da ste ga zvali da vam grije klupu vjerovatno ga nebi toliko molili.. ne zelim da se raspravljam s tobom. VozdraFK Sarajevo je napisao/la:Zvali ga da nam grije klupu,valjda tu nije toliko losnime_tm87 je napisao/la: Koliko ja znam vi ste ga 10-ak puta zvali.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Inace volis izmisljati cinjenice.Gdje si procitao da su ga molili???Ja znam samo da je sam Bekric priznao da ga je Irfan zvao u Sarajevo,nigdje se ne spominje moljenje.nime_tm87 je napisao/la:Da ste ga zvali da vam grije klupu vjerovatno ga nebi toliko molili.. ne zelim da se raspravljam s tobom. VozdraFK Sarajevo je napisao/la:Zvali ga da nam grije klupu,valjda tu nije toliko losnime_tm87 je napisao/la: Koliko ja znam vi ste ga 10-ak puta zvali.
-
- Kontakt:
imal ko kakvi informacija iz Citluka i hoce li ici nasi negdje gdje su bolji uvjeti za rad
Eto jos gore nego sto sam ja rekaoFK Sarajevo je napisao/la:Poznavaoca fudbala pun forum.Kao prvo Matko je za Zvijezdu odigrao 5 utakmica i postigao jedan gol i to protiv nas na Kosevu.Krpic je bio najbolji strijelac Orasja sa 8 golova,a uz to je mlad igrac.Jovic ga mnogo hvali tako da vjerujem da momak sigurno nije promasaj.Ja vam kazem ne brinite se za nas,eno imate vi pojacanja poput propalog Cutuka ili nekog Bekrica koji je igrao u dvije od TOP 5 liga svijeta(Koreja,Kazahastan).Hoomer je napisao/la:Pa ko vam je dosao da se moze reci da je pojačanje ?? hajde jedino Husić tu i tamo, Matko sigurno nije jer je iz Zvijezde bukvalno otjeran nista nije pookazao odigrao 8.utakmica i postigao 2.golaa o malom Krpiću da ne govorim, jos manje od mjesec dana a vi ni ekipe na vidiku a da ne govorim da je potrebno uigravanje utakmica, fakat se pomalo brinem jer nedo bog druge lige sa kim bi onda derbi igrali sa Olimpicom ?? mislim nedo bog da shvatite ovo kao provokaciju ali fakat mislim tako, bgm nepise vam se dobro ni sekunde
![]()

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Naši su se vratili iz Čitluka, ali će biti teško naći čist teren za rad u Sarajevu.bordobijeli je napisao/la:imal ko kakvi informacija iz Citluka i hoce li ici nasi negdje gdje su bolji uvjeti za rad
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pitardogroba
- Kontakt:
Manite se ovi suplji prica tipa ispadanje iz lige, raspadamo se, nismo uigrani itd... Zadrzali glavne igrace tj. oko njih 15 koji su najvise igrali i doprinijeli da se sad nalazimo na 3. poziciji. Jedino nismo zadrzali Kojasevica.
Sto se njega tice igrao je toplo hladno. Neke utakmice dobro odigra, postigne vazne golove , asistira a neke utakmice pegla loptu, sebican itd . Raja mu je psovala sta je stigla.
Kada se prisjetimo auto gola Dupovca u zadnjim sekundama utakmice protiv Veleza, auto gola Zrnanovica protiv Zelje, ponistena 2 gola protiv Leotara , 1 gol protiv Sirokog, promasen prazan gol K.Handzica protiv Borca i kada sve to sagledamo mogli smo imati i vise od ovih 29 bodova.
Otpustili smo 15 igraca. 10 od 15 igraca nije ubiljezilo ni 1 minute. Maksumic, Dzafic i Smigalovic su nesto malo odigrali. Po mom misljenju trebali smo barem zadrzati Pehlica.
Doveli smo Jovica, dobrog trenera. Uprava radi svoj posao i treba ih pustiti. Potpisali smo ugovore sa Krpicem, Diattom, Celigijom, Husicem , Matkom, F. Handzicem i Plakalom. Od Handzica i Plakala nemozemo ocekivati nesto posebno. Potrebna su nam 2 beka i 1 krilo. Ako uspijemo na tim pozicijama dovesti iskusne i provjerene igrace, ne vidim razlog zasto sa takvom ekipom ne bi izborili evropu. Eto toliko od mene.
Sto se njega tice igrao je toplo hladno. Neke utakmice dobro odigra, postigne vazne golove , asistira a neke utakmice pegla loptu, sebican itd . Raja mu je psovala sta je stigla.
Kada se prisjetimo auto gola Dupovca u zadnjim sekundama utakmice protiv Veleza, auto gola Zrnanovica protiv Zelje, ponistena 2 gola protiv Leotara , 1 gol protiv Sirokog, promasen prazan gol K.Handzica protiv Borca i kada sve to sagledamo mogli smo imati i vise od ovih 29 bodova.
Otpustili smo 15 igraca. 10 od 15 igraca nije ubiljezilo ni 1 minute. Maksumic, Dzafic i Smigalovic su nesto malo odigrali. Po mom misljenju trebali smo barem zadrzati Pehlica.
Doveli smo Jovica, dobrog trenera. Uprava radi svoj posao i treba ih pustiti. Potpisali smo ugovore sa Krpicem, Diattom, Celigijom, Husicem , Matkom, F. Handzicem i Plakalom. Od Handzica i Plakala nemozemo ocekivati nesto posebno. Potrebna su nam 2 beka i 1 krilo. Ako uspijemo na tim pozicijama dovesti iskusne i provjerene igrace, ne vidim razlog zasto sa takvom ekipom ne bi izborili evropu. Eto toliko od mene.
Ma kakvo ispadanje iz lige....Sa ovim sastavom evropa je vrlo izgledna, ali borba za titulu i nije toliko. Naravno ako dođe još nekih pojačanja, to se sve može promjeniti. Od igrača koji su otišli, naravno da je najveći gubitak odlazak Kojaševića, ali mislim da će dolaskom Husića to mjesto biti pokriveno (naravno uz odreće promjene u gormaciji). Odlaskom jednog, a dolaskom drugog, Sarajevo gubi na kreativnosti, a dobija na trci. Pored njega istakao bih dolazak i Matka, koji iako nije u form može dosta pomoći ekipi, ako ništa kao kvalitetna izmjena. Od ostalih igrača ne očekujem ništa posebno. Možda od Handžića i Krpića, ali iskreno sumnjam. Prvi je još uvije jako mlad, a drugi je promjenio prviše klubova u zadnjih 1-2 godine, da bi bio pravo pojačanje (sumnjam da njegov talenat nisu prepoznali ni u jednom klubu). Sve u svemu uz 1-2 pojačanja (ne prinove) Evropa je zagarantovana.pitardogroba je napisao/la:Manite se ovi suplji prica tipa ispadanje iz lige, raspadamo se, nismo uigrani itd... Zadrzali glavne igrace tj. oko njih 15 koji su najvise igrali i doprinijeli da se sad nalazimo na 3. poziciji. Jedino nismo zadrzali Kojasevica.
Fudbaleri Sarajeva u humanitarnoj akciji.- Subotnju kafu popijte u galeriji B.Smoje.
FK Sarajevo ovim pute poziva sve naše sugrađane da učestvuju u humanitarnoj akciji "Danas Vas služi ..." u subotu, 11.12. od 13:00-14:00h u galeriji B.Smoje za dječaka Rijada Ćosovića (15) koji boluje od Alportovog sindroma i potrebna mu je transplantacija bubrega. Prije dvije godine izgubio je brata koji je bolovao od iste bolesti i koji se zbog nedostatka sredstava nije podvrgao operaciji.
Učinite svoju subotnju kafu posebnom i pomozite Rijadu na putu ka ozdravljenju. U subotu će vas usluživati nekoliko prvotimaca Sarajeva.
Organizaciju akcije su pomogli TVSA i Radio 8.
Ukoliko pak niste u mogućnosti doći, možete pozvati humanitarni broj telefona kojim donirate 2 KM 090 291 035 ili bar proslijediti ovu informaciju.
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=361" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo ovim pute poziva sve naše sugrađane da učestvuju u humanitarnoj akciji "Danas Vas služi ..." u subotu, 11.12. od 13:00-14:00h u galeriji B.Smoje za dječaka Rijada Ćosovića (15) koji boluje od Alportovog sindroma i potrebna mu je transplantacija bubrega. Prije dvije godine izgubio je brata koji je bolovao od iste bolesti i koji se zbog nedostatka sredstava nije podvrgao operaciji.
Učinite svoju subotnju kafu posebnom i pomozite Rijadu na putu ka ozdravljenju. U subotu će vas usluživati nekoliko prvotimaca Sarajeva.
Organizaciju akcije su pomogli TVSA i Radio 8.
Ukoliko pak niste u mogućnosti doći, možete pozvati humanitarni broj telefona kojim donirate 2 KM 090 291 035 ili bar proslijediti ovu informaciju.
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=361" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/np-1594-FKS_ECAi ... jeanja.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
pametan prijedlog vaše uprave, ta kazna baš i nema neki dobar razlog iza sebe, a da li će se taj vaš prijedlog usvojiti, ostaje da se vidi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
zna li iko da li se danas ista radio po pitanju ciscenja snijega sa stadiona?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odes na zvanicnu i vidis.tu i tamo je napisao/la:zna li iko da li se danas ista radio po pitanju ciscenja snijega sa stadiona?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
Približno pedeset pripadnika bordo nacije je danas (11.02.2012.) čistilo snijeg sa pomoćnog terena Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase". Među vrijednim volonterima bili su uposlenici FK Sarajevo na čelu sa direktorom Dinom Selimovićem, treneri omladinskog pogona sa svojim omladincima, kao i navijači i simpatizeri FK Sarajevo.tu i tamo je napisao/la:zna li iko da li se danas ista radio po pitanju ciscenja snijega sa stadiona?
Akcija je počela u jutarnjim satima i uz pomoć mehanizacije očišćen je znatan dio terena. Bageri će raditi cijeli dan, kako bi što prije omogućili našim igračima izlazak na teren. FK Sarajevo je obezbijedio svim volonterima čaj i hranu, a najvrijednije je bilo druženje svih struktura bordo kluba, koje su danas disale kao jedan.
Slike sa današnjeg čišćenja možete pogledati na - Zvanična web prezentacija FK Sarajevo na Facebooku
Akcija čišćenja će se nastaviti i tokom večeri sa mehanizacijom kompanije BOSMAN, a do nedjelje, 12.02.2012. bi kompletan ili većina pomoćnog terena trebala biti u funkciji.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Žalosti majko draga, jaka ste i vi ekipa kad ste spali da vam je Matko pojačanje pa on u Zvijezdi nije utakmicu sve skupa sastavio, uspio vam ga Jović uvalit ko namapitardogroba je napisao/la:Manite se ovi suplji prica tipa ispadanje iz lige, raspadamo se, nismo uigrani itd... Zadrzali glavne igrace tj. oko njih 15 koji su najvise igrali i doprinijeli da se sad nalazimo na 3. poziciji. Jedino nismo zadrzali Kojasevica.