RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hoće li rukometasi danas odigrati ili je odgodjeno,i ako jeste za kad je?Hvala.
Ti si meni gori od njih kad ih dozivasshaman7 je napisao/la:Ako nakon 3 utakmice ove sezone (a i prije vjerovatno) u kojima ste izdominirani, ovi kvazi navijaci Viteza imaju sta reci, onda se to naziva bolest. Jel dosta jebote?
Gledaj svoja posla bola
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne treba se zamarati sa provokatorima,ima i normalnih navijaca Viteza,ali oni ne mogu doci do izrazaja od pomenutih provokatora.Pokazao im je Velez na cemu su.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Odgodjeno, 90 % da ce biti nasa pobjeda jer za odgodu je potrebno sedmicu dana ranije javiti ili ako je ta bas bolest 3-4 dana, a ne dan ranije. Tako da je najvjerovatnije 10:0 za nas tj. 3 boda, a ako ne bude odigrat ce se nekad u buducnosti. OBjavljivat cu ovdjeAndrija je napisao/la:Hoće li rukometasi danas odigrati ili je odgodjeno,i ako jeste za kad je?Hvala.

@podhum :
dosta su oni nas dozivali, nek uzivaju sada
4-0.Strijelac Hebibović.Jos jedan i petarda,ali eto ne mora i ovo je ekstra.Pokazali su nam da mogu igrati da valja kad hoce.
Ja mislim da je prevagu donijelo zuganje na forumu. I u vezi rezultata I u vezi pomocnog lol
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kaže lik na BH radiu Velež vodi 1-0 od 73 min a strijelac je Hebibović koji je postigao svoj drugi pogodak na ovoj utakmiciAndrija je napisao/la:4-0.Strijelac Hebibović.Jos jedan i petarda,ali eto ne mora i ovo je ekstra.Pokazali su nam da mogu igrati da valja kad hoce.

Hebo te život propustim jednu tekmu i ono golijada

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
100%kimbo je napisao/la:Tu su oni gledaju dvogledom sa goranaca ..
jos nam tribine napune i cvikeras da se nogira iz kuhinje

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
Jesi ista uzeoaS_Roma je napisao/la:U kakvom je stanju teren i vaša ekipa danas, hoce te li uzeti Barcelonu ? Da se odigra fina kvota 1,5

ma dosta vise ove "male Barce"
dosadili i bogu i narodu.Nek u nastavku igraju malo sa ovim timovima njihovog ranga tipa Obarska,Radnik i ostali i nek se dobro pripremaju za proljece za nas da ne dozive jos jedno ka.ranje.Imaju lijep pozdrav
RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
smorila mala barca pravo, al eto ispraćeni su sa 4 komada, dobro su i prošli, prošle sezone su kući dobili petardu.
Nadam se da će sad prestat srat ovi pripadnici torcide vitez na forumu i da će onaj hitler održat riječ
Nadam se da će sad prestat srat ovi pripadnici torcide vitez na forumu i da će onaj hitler održat riječ

- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na pobjedi, konacno jedan utakmica bez srkleta.
FORZA VELEŽ

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Naša najubjedljivija pobjeda ove sezone.Čekam podrobniji izvještaj jer nisam bio na utakmici,radna subota,rani termin utakmice.Vitez,naša stara mušterija,nisam ni sumnjao sekunde.Mi smo za Vitez ono što je nama Široki,Željo na Grbavici...Molio bih vitežane(evo ja njih neću provocirati zbog ove kanonade)da spuste loptu na zemlju i da se odmaknu od Veleža.Nismo nikad imali neke obračune na terenu,ni na tribinama,nismo odlučivali o opstanku,ispadanju,naslovu...ne vidim nikakve poveznice između Viteza i Veleža.Završena priča.Sportski rivali i ništa više.
Mi se okrećemo nastavku prvenstva,prezimićemo u kupu,blizu smo vrha unatoč ne baš uvjerljivoj igri.Koje pojačanje na zimu,svi jači nam dolaze,sve se ovo drastično može promjeniti,na bolje.Ali prvo treba pobjediti Slobodu.Sa pobjedom na Tušnju,vinuli bi se u vrh i sve bi izgledalo mnogo ljepše i svjetlije.U slučaju nedajbože poraza,sve pada u vodu jer mi moramo pobjeđivati slabije ekipe,bilo kući ili na strani.Sloboda je slabija ekipa od nas i to je činjenica,uz sav respekt Tuzli i fukarama.Nadam se da će i wienultras i staragarda malo primiriti jer oni definitivno nisu ogledalo Fukara i Tuzle.Strašno dobrih forumaša ima koji drukaju za Slobodu i ne bih želio da se stvori nepotrebni naboj zbog par forumaša.Mi idemo po pobjedu u Tuzlu.Kao što sam već pisao,kvalitetnija smo ekipa i bliže smo pobjedi.
Idemo Rođeni!
Mi se okrećemo nastavku prvenstva,prezimićemo u kupu,blizu smo vrha unatoč ne baš uvjerljivoj igri.Koje pojačanje na zimu,svi jači nam dolaze,sve se ovo drastično može promjeniti,na bolje.Ali prvo treba pobjediti Slobodu.Sa pobjedom na Tušnju,vinuli bi se u vrh i sve bi izgledalo mnogo ljepše i svjetlije.U slučaju nedajbože poraza,sve pada u vodu jer mi moramo pobjeđivati slabije ekipe,bilo kući ili na strani.Sloboda je slabija ekipa od nas i to je činjenica,uz sav respekt Tuzli i fukarama.Nadam se da će i wienultras i staragarda malo primiriti jer oni definitivno nisu ogledalo Fukara i Tuzle.Strašno dobrih forumaša ima koji drukaju za Slobodu i ne bih želio da se stvori nepotrebni naboj zbog par forumaša.Mi idemo po pobjedu u Tuzlu.Kao što sam već pisao,kvalitetnija smo ekipa i bliže smo pobjedi.
Idemo Rođeni!

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Pustite ih, simpatični su
Gol razlika protiv njh:15:4
Gdje je su sad oni white, jugend...

Gol razlika protiv njh:15:4
Gdje je su sad oni white, jugend...

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Danas igrao hajmo reci neki kombinovani sastav, mislim u odnosu na prosle utakmice. Na klupi ostali Jankovic, Blagojevic, Popovic , Pejic ako se ne varam ? Neki vid kazne ili sta je bilo u pitanju ? Ova formacija je pruzila odlicnu igru (nisam bio ali sigurno je dobra , efikasna) a mogla je biti rizicna, zato me zanima.
Danas je mala barca potopljena od igrački raspoloženih Rođenih, i mogu slobodno reći da su imali sreću što je puhao jak vjetar jer bi doživjeli i veći poraz.Rođeni su podsjetili na proljetne partije, kad smo igrali opušteno i šarmantno, kulturno i sa pola snage dobivali protivnike.Uglavnom isplatilo se mrznuti i fasovati upalu sinusa. 

Blagojević je igrao od prve minute.shaman7 je napisao/la:Danas igrao hajmo reci neki kombinovani sastav, mislim u odnosu na prosle utakmice. Na klupi ostali Jankovic, Blagojevic, Popovic , Pejic ako se ne varam ? Neki vid kazne ili sta je bilo u pitanju ? Ova formacija je pruzila odlicnu igru (nisam bio ali sigurno je dobra , efikasna) a mogla je biti rizicna, zato me zanima.

Možda su pojedini ostali na klupi zato što su igrali u srijedu kup utakmicu

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jeste, Blagojević je igrao pa ga je zamjenio Janković.Danas su stoperi bili Merzić i Zolj a bekovi Maleta i Barišić.U sredini Zvonke, Blagoje i odlični Nikolić, krila Ani i Haurdić a u špicu Mirza.Maestro^^ je napisao/la:Blagojević je igrao od prve minute.shaman7 je napisao/la:Danas igrao hajmo reci neki kombinovani sastav, mislim u odnosu na prosle utakmice. Na klupi ostali Jankovic, Blagojevic, Popovic , Pejic ako se ne varam ? Neki vid kazne ili sta je bilo u pitanju ? Ova formacija je pruzila odlicnu igru (nisam bio ali sigurno je dobra , efikasna) a mogla je biti rizicna, zato me zanima.![]()
Možda su pojedini ostali na klupi zato što su igrali u srijedu kup utakmicu
Za današnju partiju,
.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.