Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AaronRamsey
- Kontakt:
Re: Arsenal
potpis na radu me je ocarao ima on i sekspira u sebi pored zidana i pikasa (dijelom - ne pretjerujmo)
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- Marsal
- Kontakt:
Jest ga i nacrtao u pm, slon s 2 noge, da nije možda RVI ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
BigBigBang je napisao/la:Fenomenalno djelo Welskog Pikasa...Jednostavno umjetnost koju radi na terenu prenio je i na papir.
Marsal je napisao/la:Jest ga i nacrtao u pm, slon s 2 noge, da nije možda RVI ?

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
jes mi godra kad vidim da nam je tema ovako ''zdrava'', gledam neku noc na unitedovoj se neko posvadjo, mislim da je bio neko tu i s liverpoolovog pdfa ukljucen i da su se bas izvrijedjali, a ne znam cemu to
ja sto se volim nasmijati ovako haos

ja sto se volim nasmijati ovako haos

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
I ja isto, a svi su nam na pdfu veseli tako da je milina.CLASSisPERMANENT je napisao/la: ja sto se volim nasmijati ovako haos

Inače momak je legenda mislim na Sea
- AaronRamsey
- Kontakt:
ma mi smo topnici sa mnom i aaronom na celu najvedriji na forumu i samo neka tako ostane
Pa dobro, moze se prepoznati da je slon.AaronRamsey je napisao/la:
u svom danasnjem postu predstavljam vam crtez mog najdrazeg aarona kojim je pomeo konkurenciju u vidu gibbsa i manonnea
edit: za one koji ne razumiju crtali su sloneve

- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
oplaka.Pa dobro, moze se prepoznati da je slon.![]()
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Puno smo nesto danas euforicni. Da necemo sutra oplakat?
Evo redski odradili sve fizicke,psihicke,visinske pripreme, samo jos pivo da kupe, naostrili se pravo!
Sta ocekujete sutra? Gledajuci po trenutnom stanju u klubu,kvalitetu i formi trebali bi sutra lagano da dobijemo ali mi nebi bili Arsenal kada od gotovog nebi pravili veresiju!

Evo redski odradili sve fizicke,psihicke,visinske pripreme, samo jos pivo da kupe, naostrili se pravo!

Sta ocekujete sutra? Gledajuci po trenutnom stanju u klubu,kvalitetu i formi trebali bi sutra lagano da dobijemo ali mi nebi bili Arsenal kada od gotovog nebi pravili veresiju!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Vidi ovaj slon ima i frizuru. E svašta.
Nek smo veseli, ako nam oni ne daju svaki subotu veselje ( pobjede ) bar nam daju ovako kroz ove gluposti da nas nasmiju.
Liverpool, teško, al se nadam pobjedi.
Nek smo veseli, ako nam oni ne daju svaki subotu veselje ( pobjede ) bar nam daju ovako kroz ove gluposti da nas nasmiju.
Liverpool, teško, al se nadam pobjedi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pomeo konkurenciju crtajući slonEve
jel ti nas onako momački ovde sve zayebavaš
.
Ja ramsey mislim da si ti stvarno ramsey sa obzirom na tvoje uopšteno pisanje na ovoj temi i poznavanje Bosanskog jezika. Ako stvarno jesi kaži nam. Čast nam je

jel ti nas onako momački ovde sve zayebavaš

Ja ramsey mislim da si ti stvarno ramsey sa obzirom na tvoje uopšteno pisanje na ovoj temi i poznavanje Bosanskog jezika. Ako stvarno jesi kaži nam. Čast nam je

Vođa zna.
I CiP nista od pojacanja jel 

- AaronRamsey
- Kontakt:
kamo srece da jesam najperspektivniji igrac walesa unazad sto godina uz to i jedna od okosnica novog britanskog jezgra arsenala naravno da bih vam rekaonedim1993 je napisao/la:pomeo konkurenciju crtajući slonEve![]()
jel ti nas onako momački ovde sve zayebavaš![]()
.
Ja ramsey mislim da si ti stvarno ramsey sa obzirom na tvoje uopšteno pisanje na ovoj temi i poznavanje Bosanskog jezika. Ako stvarno jesi kaži nam. Čast nam je![]()
![]()

BREAKING : Arsenal are in talks to sign French superstar Panique Buye.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ko je ovaj ?!Henderson je napisao/la:BREAKING : Arsenal are in talks to sign French superstar Panique Buye.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Ko je ovaj ?!Henderson je napisao/la:BREAKING : Arsenal are in talks to sign French superstar Panique Buye.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Invincibles
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Fenomenalno djelo Welskog Pikasa...Jednostavno umjetnost koju radi na terenu prenio je i na papir.

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ma fazoni, speluj to ime pa pogledaj po zvucnosti. Panic Buy.GunnerS je napisao/la:Ko je ovaj ?!Henderson je napisao/la:BREAKING : Arsenal are in talks to sign French superstar Panique Buye.
Ako sta dodje, doci ce na deadline day, Arsenova politika da se novac umanji.
Victoria Concordia Crescit.
HAHAHAHAHAHAHAMarsal je napisao/la:Jest ga i nacrtao u pm, slon s 2 noge, da nije možda RVI ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
cuj ko je ovaj, pa francuska superzvijezdaGunnerS je napisao/la:Ko je ovaj ?!Henderson je napisao/la:BREAKING : Arsenal are in talks to sign French superstar Panique Buye.

Neam pojma ko je.