Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

IceTea
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la IceTea » 03 okt 2023, 14:44

19vendetta87 je napisao/la:
03 okt 2023, 14:13
IceTea je napisao/la:
03 okt 2023, 13:04
ArtemisFowl je napisao/la:
03 okt 2023, 07:38
Aleksandra Prijović gostuje u Orašju redovno svake godine. Jači smo od Breze :urnebes:
Prehajpali su ženu koja je preko glabanja spolovila Breninog sina došla do karijere. Sad ima hitove samo jer su je progurali kvalitetno.

Uporedit se ne može sa našom Džejlom koja je fina, odgojena i koja savršeno pjeva. Nju je samo njen talent i glas progurao.

Inače hit sa Hennyem ima 2,4M za samo 7 dana. :tokralju:

Što se tiče muških, Gilo je kockar i pijanac, dakle ono najgore, a Lazić iako je grohnuo i dalje uzima lovinu, snima, putuje, ženi se. Najviše mi je žao recimo Adnan Babajić što je grohnuo totalno. :yawn:
Glupo je uopste nekog porediti sa Dzejlom, jer je ona neuporediva svakako, ona je nesto kao bosanska Dua Lipa.
Jos sad kad izbaci album, pokorit će Balkan, preuzece titulu Dive od kamenjarke Karleuše.
Ne bih u istu rečenicu našu dražesnu Džejlu i otrcanu Jelenu.

Isto tako neko voli ku.rvasti scenski nastup Due i Jece, ja sam više za otmjeni i elegantni nastup naše Džejle. Blago naše BiH. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 okt 2023, 15:44

scholsey je napisao/la:
03 okt 2023, 13:53
.
Rijetko ko se onoliko udeblja na koki, obicno je suprotno (smrsa). Kad god sam ga vidio, da negdje pjeva, casa zestokog je u jednoj ruci, mikrofon u drugoj, i to se uhelaci. Odrat ce jetru k'o Nino.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 okt 2023, 15:57

Gile da je bio malo normalan davno bi bile arene sirom regiona,al je njemu puco khurac za slavom.Jedan od rijetkih folkera koji se mogao slusati,imao je glascinu kao malo ko.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 03 okt 2023, 15:59

IceTea je napisao/la:
Aleksandra Prijović gostuje u Orašju redovno svake godine. Jači smo od Breze :urnebes:
Prehajpali su ženu koja je preko glabanja spolovila Breninog sina došla do karijere. Sad ima hitove samo jer su je progurali kvalitetno.

Uporedit se ne može sa našom Džejlom koja je fina, odgojena i koja savršeno pjeva. Nju je samo njen talent i glas progurao.

Što se tiče muških, Gilo je kockar i pijanac, dakle ono najgore, a Lazić iako je grohnuo i dalje uzima lovinu, snima, putuje, ženi se. Najviše mi je žao recimo Adnan Babajić što je grohnuo totalno. :yawn:
Adnan Babajic uzima vise para od skoro svih grandovih robova.
Pjeva po USA tefericima i svira klavijature svim ovim zvijezdama kad odu tamo na turneju. I on je imao dobar glas. Bio bas ruralan, ali je pjevao i pop i narodne brutalno. Sjecam ga se iz one Operacije Trijumf. :D Jednom smo sjedili u Zivinicama u onom Motelu kod Joze ( :mrgreen: ), dodje lik u trenerci i dade nekoj pjevacici preko 1000$ baksisa za pjesmu i ode nakon 10 minuta.

Gileta mi je najvise zao, jer je fkt mogao bit balkanska zvijezda. Mislio sam da ce se dozvat nakon odlaska iz Granda, ali on samo otisao vise u dubiozu, jer ga ovi ne tjeraju. Valjda snima novi album trenutno.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 03 okt 2023, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 okt 2023, 16:02

AshburtonG je napisao/la:
03 okt 2023, 15:59
IceTea je napisao/la:

Adnan Babajic uzima vise para od skoro svih grandovih robova.
Pjeva po USA tefericima i svira klavijature svim ovim zvijezdama kad odu tamo na turneju.
Armin Bijedic dere tudje pjesme, i uzivo. Bio je prije nekoliko godina iso sam, a i rega lik ovako, pricali malo zezali se. Ali ne moze da izda neku svoju pjesmu da bude hit, da pusti glas, sve nesto bezze.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 03 okt 2023, 16:05

:thumbup:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 okt 2023, 16:09

Kakav glas majko mila :rol: cuo sam i onu njenu dam dam dam dam... pa za nju su ovi iz zed generacije fkt ozbiljni umjetnici.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 okt 2023, 16:09

alemsa je napisao/la:
03 okt 2023, 15:44
scholsey je napisao/la:
.
Rijetko ko se onoliko udeblja na koki, obicno je suprotno (smrsa). Kad god sam ga vidio, da negdje pjeva, casa zestokog je u jednoj ruci, mikrofon u drugoj, i to se uhelaci. Odrat ce jetru k'o Nino.
Ma ja, eventualno nekad neka ćiza, ali generalno sigurno ne fura to. Cuga fakat previše. Dosta emotivan momak, pogodilo ga je par stvari pa ima i toga. Mada se eto opet oženio, dobio drugo dijete, radi, malo se ko smirio.. pa vidjećemo dokle će tako biti.

Gileta je raja godinama nagovarala da se uopšte prijavi na Grand. Po tome se može skontati koliko mu puca qrac da bude mega zvijezda..
The saddest thing in life is wasted talent.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 okt 2023, 16:16

scholsey je napisao/la:
03 okt 2023, 16:09
alemsa je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
.
Ma ja, eventualno nekad neka ćiza, ali generalno sigurno ne fura to. Cuga fakat previše. Dosta emotivan momak, pogodilo ga je par stvari pa ima i toga. Mada se eto opet oženio, dobio drugo dijete, radi, malo se ko smirio.. pa vidjećemo dokle će tako biti.

Gileta je raja godinama nagovarala da se uopšte prijavi na Grand. Po tome se može skontati koliko mu puca qrac da bude mega zvijezda..
Ma dere zestoko k'o vodu, da je makar piva, ali sumnjam da ga piva radi vise. 32 godine, to je vec linija kad postajes alkos ili se batalis. Ko ne moze mahmurluka udari po cugi da se popravi, drugi batali da ne mahmura. To sam tako vidio s nekim ljudima sto ih je uzeo alkohol.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 okt 2023, 16:32

alemsa je napisao/la:
03 okt 2023, 16:16
scholsey je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Ma dere zestoko k'o vodu, da je makar piva, ali sumnjam da ga piva radi vise. 32 godine, to je vec linija kad postajes alkos ili se batalis. Ko ne moze mahmurluka udari po cugi da se popravi, drugi batali da ne mahmura. To sam tako vidio s nekim ljudima sto ih je uzeo alkohol.
A jbg moj Aleme.. ne nosimo se svi isto sa problemima. Iskreno sumnjam da će ikad skroz prestati. Mada, ko zna Gileta, zna da je s njim sve moguće. Svakako zlatan čovjek koji zaslužuje sve najbolje.

Zajeban je alkohol pravo. Kad je ono bila korona, zadesim se u Njemačkoj, sam u stanu, nigdje nikog.. samo posao i cuga. Mjesecima dnevno pio minimalno gajbu pive (po 0,5l), a obično dodam još nešto ljuto da presječe. Samo izlazio da uzmem još.

Baš mi dugo trebalo da se odviknem i oporavim od toga. Mogu mislit kako je kad razviješ pravu patologiju.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 okt 2023, 16:43

scholsey je napisao/la:
03 okt 2023, 16:32
alemsa je napisao/la:
03 okt 2023, 16:16
scholsey je napisao/la:

A jbg moj Aleme.. ne nosimo se svi isto sa problemima. Iskreno sumnjam da će ikad skroz prestati. Mada, ko zna Gileta, zna da je s njim sve moguće. Svakako zlatan čovjek koji zaslužuje sve najbolje.

Zajeban je alkohol pravo. Kad je ono bila korona, zadesim se u Njemačkoj, sam u stanu, nigdje nikog.. samo posao i cuga. Mjesecima dnevno pio minimalno gajbu pive (po 0,5l), a obično dodam još nešto ljuto da presječe. Samo izlazio da uzmem još.

Baš mi dugo trebalo da se odviknem i oporavim od toga. Mogu mislit kako je kad razviješ pravu patologiju.
Ma znam cugo sam i ja, posebno to doba korone sam bio dosego i 6-8 piva dnevno, pa steknes toleranciju pa te piva slabije radi, udaris malo po zestokom da ubrzas proces, sve ja to znam. Sreca nisam se napijao cesto ono tipsy. Ali najednom samo od sebe, ima vec dugo da mi 18ka (gajba) traje i 2 sedmice, jedino kad neko dodje pa eto malo ali i tad ne vise od 7, da ne mahmuram i dobro jedem/havljam. Imam druga 20 godina, covjek dobar k'o hljeb, radnik i sve ali ne moze da spusti pipu, sve probleme u zivotu sto je imo je zbog cuge, i eto dosla mu je glave.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 okt 2023, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 okt 2023, 16:51

armando je napisao/la:
03 okt 2023, 10:38
Rosicky je napisao/la:
03 okt 2023, 07:48
gaston je napisao/la:
03 okt 2023, 07:29

Šta ti slušaš?
Ma nemam ništa specifično.
Al' bi fora bila da si rekao Tomu Zdravkovića :rol:
Aca je dosadnjikav i ništa specijalno kao vokal ali iskoristio situaciju i dominira scenom što jest - jest.
Od tih hajmo reći recitatora meni se više sviđa Sergej Četković. Potpun paket za taj angažman. Gospodin i ljudina.
Meni je najbolji koncert unazad nekoliko godina bio Massimo.
Nikad ne shvatis kako njegov vokal ulazi do kostiju dok ne čuješ uživo u dvorani..natjerate da doživiš emociju pjesme.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 okt 2023, 17:38

Gile išao sa mnom na fakultet :mrgreen: tad se oblačio isto skinhead, ja konto gledaj ove ptičurine šta fura...kad kasnije vidim ga na onim Zvezdama...reko svašta. :mrgreen:

I tad su neke curice stalno bile oko njega haha, mogao je birat vjerujte mi.

Ali nije nešto pretjerano dolazio, vidjelo se odmah da ni sam ne zna zašto je tu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 okt 2023, 17:40

Marsal je napisao/la:
03 okt 2023, 17:38
Gile išao sa mnom na fakultet :mrgreen: tad se oblačio isto skinhead, ja konto gledaj ove ptičurine šta fura...kad kasnije vidim ga na onim Zvezdama...reko svašta. :mrgreen:

Ali nije nešto pretjerano dolazio, vidjelo se odmah da ni sam ne zna zašto je tu.
Koji je to fakultet u pitanju :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 okt 2023, 17:42

19vendetta87 je napisao/la:
03 okt 2023, 17:40
Marsal je napisao/la:
03 okt 2023, 17:38

Koji je to fakultet u pitanju :rol:
Pravni.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 okt 2023, 17:44

alemsa je napisao/la:
03 okt 2023, 16:43

Ma znam cugo sam i ja, posebno to doba korone sam bio dosego i 6-8 piva dnevno, pa steknes toleranciju pa te piva slabije radi, udaris malo po zestokom da ubrzas proces, sve ja to znam. Sreca nisam se napijao cesto ono tipsy. Ali najednom samo od sebe, ima vec dugo da mi 18ka (gajba) traje i 2 sedmice, jedino kad neko dodje pa eto malo ali i tad ne vise od 7, da ne mahmuram i dobro jedem/havljam. Imam druga 20 godina, covjek dobar k'o hljeb, radnik i sve ali ne moze da spusti pipu, sve probleme u zivotu sto je imo je zbog cuge, i eto dosla mu je glave.
Pa ja, kakav bi ti majstor bio da ne cugaš. :mrgreen:

Otprilike je tako nekako i kod mene sad (samo što u gajbi dođe 20 piva). Čisto eto ponekad kad mi je ćejf ili kad neko dođe. Par piva i to je to. Ne bih vala više mahmurao po vazdan kad bi mi neko platio.

@Marsal Mislim da je čak jedno mjesec išao. Tolika je budala da sam poprilično siguran da nije ni znao na koji fakultet ide. :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 okt 2023, 17:48

scholsey je napisao/la:
03 okt 2023, 17:44
@Marsal Mislim da je čak jedno mjesec išao. Tolika je budala da sam poprilično siguran da nije ni znao na koji fakultet ide. :mrgreen:
Tako nekako mislim da i jest bilo, vidio sam ga 5-6 puta u razdoblju od mjesec-dva, jednom zapalili po pljugu u parku na pauzi :mrgreen: i to je to.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 okt 2023, 17:55

Kod mene rođak u Lukavcu nije mogao stana naći. Još ima jaku platu.
Svugdje je to otišlo gore.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 03 okt 2023, 17:57

L-Train je napisao/la:
Kakav glas majko mila :rol: cuo sam i onu njenu dam dam dam dam... pa za nju su ovi iz zed generacije fkt ozbiljni umjetnici.
De admine banuj ga opet bez razloga. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 okt 2023, 17:58

Marsal je napisao/la:
03 okt 2023, 17:48
scholsey je napisao/la:
03 okt 2023, 17:44
Tako nekako mislim da i jest bilo, vidio sam ga 5-6 puta u razdoblju od mjesec-dva, jednom zapalili po pljugu u parku na pauzi :mrgreen: i to je to.
Ma znam da je ko fol počeo nešto studirati. Onda je okusio čari Bosne ponedjeljkom, pun qrac nenormalne raje u svim dijelovima Sarajeva i Bosne.. i tu je bio kraj akademske karijere.

Znam ja njega više od 25 godina. Jedan od većih luđaka u mom životu, a ne bi vjerovali kakvih ih sve ima. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.