Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Sto se tice fudbala da su druge gazde i vlasnici upola ko Senad sto se tice sponzorstava mi bi imali budzet 5 put veci
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..mirsonetz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 05:24Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
To je covjek upravo htio uradit sa kosarkom pa smo vidili kako zavrsi.Malilav je napisao/la: ↑14 avg 2025, 07:05Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.