FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 13 avg 2025, 09:03

mirsonetz je napisao/la:
12 avg 2025, 21:20
Ne znam sto Bingo kao firma Bingo ne bude generalni sponzor Slobodi sa nekim dobrim ugovorom, a ne wwin
Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Sto se tice fudbala da su druge gazde i vlasnici upola ko Senad sto se tice sponzorstava mi bi imali budzet 5 put veci
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 14 avg 2025, 05:24

klasik je napisao/la:
13 avg 2025, 09:03
mirsonetz je napisao/la:
Ne znam sto Bingo kao firma Bingo ne bude generalni sponzor Slobodi sa nekim dobrim ugovorom, a ne wwin
Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Sto se tice fudbala da su druge gazde i vlasnici upola ko Senad sto se tice sponzorstava mi bi imali budzet 5 put veci
Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Malilav
Kontakt:

Post Postao/la Malilav » 14 avg 2025, 07:05

mirsonetz je napisao/la:
14 avg 2025, 05:24
klasik je napisao/la:
mirsonetz je napisao/la:
Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 avg 2025, 07:09

Malilav je napisao/la:
14 avg 2025, 07:05
mirsonetz je napisao/la:
14 avg 2025, 05:24
klasik je napisao/la:

Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..
To je covjek upravo htio uradit sa kosarkom pa smo vidili kako zavrsi.
Samo im ne diraj u njihove seme, a sa uspjesima i rezultatima sta bude
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.