Zvuci bozanski.secer je napisao/la:ribogocSemaFCBM je napisao/la:Gotzery.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zvuci bozanski.secer je napisao/la:ribogocSemaFCBM je napisao/la:Gotzery.
"Moja situacija u Bayernu je stvarno komplicirana. Imam ugovor do 2015-te i nemam razloga za očaj, ali ja želim biti u klubu u kojem mogu igrati."
ih, ima tu jos finih kombinacija, kao sto su: frankomar, gocofrank, marorib, bilogoc, maromuh, gocejus, jusugoc, gocemuh, itd. usput receno, moji favoriti su bilogoc i ribogoc.moustapha je napisao/la:Zvuci bozanski
Ovo "ribogoc" zvuci kao BOGOTACsecer je napisao/la:ribogoc.moustapha je napisao/la:Zvuci bozanski
Koji gospodin svaka čast Don Jupp Heynckesanelbavarac je napisao/la:Španski mediji i bild: JUPP HEYNCKES odbio PSG i njihovu ponudu od 24 miliona eura godišnje plaće
Gospodin bio i ostao![]()
Veliki Jupp Heynckes!
Nije iskljuceno nista... medjutim, nezz jestel gdje procitali...effe_sa je napisao/la:U ljeto 2011. godine Bayern je za Riberyja imao ponudu od Chelsea, koja nije bila mnogo udaljena od sume od 100 miliona eura, izjavio Rummenigge.
100 % ne možemo biti sigurni u ovo. Opet se postavlja pitanje zašto bi Rummenigge lagao? Nikakve koristi od toga...Pogotovo sada to i nije morao spomenut.Monolog je napisao/la:Malo je reci da ne vjerujem u istinitost ovog clanka.Posebno ako uzmemo u obzir da tada Ribery nije bio ovako dominantan kao sada. Ribery je u toj sezoni imao nekoliko povreda, sto sigurno umanjuje cijenu. S druge strane, vjerujem da bi Bayern dao Riberyja (tadasnjeg) za tu svotu novca, jer bi mogli vrlo lako nadomjestiti njegov odlazak + sacuvati odredjenu svotu novca za buduce transfere.
ma nema tog igraca koji vrijedi 50-60 miliona a da ne pricamo o 100effe_sa je napisao/la:100 % ne možemo biti sigurni u ovo. Opet se postavlja pitanje zašto bi Rummenigge lagao? Nikakve koristi od toga...Pogotovo sada to i nije morao spomenut.Monolog je napisao/la:Malo je reci da ne vjerujem u istinitost ovog clanka.Posebno ako uzmemo u obzir da tada Ribery nije bio ovako dominantan kao sada. Ribery je u toj sezoni imao nekoliko povreda, sto sigurno umanjuje cijenu. S druge strane, vjerujem da bi Bayern dao Riberyja (tadasnjeg) za tu svotu novca, jer bi mogli vrlo lako nadomjestiti njegov odlazak + sacuvati odredjenu svotu novca za buduce transfere.
Ja se sjećam u tom periodu da su se oko Riberyja spominjale sume od 50, 60 miliona eura (za ovo postojalo više izvora, provlačilo se kroz medije). Uli je jednom prilikom rekao da bi tek kod 100 miliona razmišljali. Jasno je tada svima dao do znanja.
A upravo je za ovu gore ponudu Rummenigge rekao i da su razmišljali pa je ipak odbili. Pitali su se naime da li zapravo toliko para jedan igrač vrijedi.
Ono što govori u prilog da ipak ima istine u ovom gore je to što je Ribery samo na godinu prije te navodne ponude produžio ugovor, a Bayernova uprava je vodila krvavu borbu s Realom pa i Chelseajem da zadrži Francka. On je tada pomalo i razmišljao o odlasku i razmišljao da li da produži ugovor, a njegov menadžer je htio da on promijeni sredinu (a znamo zašto je to menadžerima uvijek u interesu...). Tada kada je zadržan Ribery i kada je Bayern u delikatnoj situaciji pokazao zube, tada nam klub i jeste se popeo na jedan level više.
Naime hoću da kažem, jeste Bayern i prije imao uspjeha te ta Liga prvaka 2001. godine, ali danas je ovo dimenzija više po pitanju dovođenja i internacionalnih imena (bilo igrački, bilo trenerski - Pep). A naravno i u sportskom smislu su je porasla moć, pa i po individualnom kvalitetu. Dok prije je kolektiv činio 90 % uspjeha. I sad je kolektiv bitan kod Bayerna, ali jednostavno i individualna kvaliteta je skočila na jednu veću razinu.
A upravo ove situacije, poput ove oko Riberyja, produženje ugovora u delikatnoj situaciji, odbijanje ponuda, su bile jedan jako bitan faktor u svemu tome.
Koji si ti car,majke mi!!!Bundesliga je napisao/la:o 100 miliona, a znas i samo koliko je taj Ronaldo bio dominantan.
Monolog je napisao/la:Rummenige ovako dize cijenu Riberyju i Bayernu. Pokazuje koliko cijeni igraca, pokazuje koliko je Bayern finansijski stabilan da tih 100 miliona nista ne znaci i pokazuje da nije sve u novcu (uvijek se sjetim izjava o Ballacku).
Isto tako cvrsto vjerujem da se Ribery ne bi ovako izgradio da je tada napustio Bayern. U Chelseaju to pogotovo ne bi bio slucaj, jer svi znamo koliko cesto su oni mijenjali trenere i ofanzivne igrace. Jedna losa (polu)sezona i mozes biti bivsi.
effe_sa je napisao/la:U ljeto 2011. godine Bayern je za Riberyja imao ponudu od Chelsea , koja nije bila mnogo udaljena od sume od 100 miliona eura, izjavio Rummenigge.
Breno od ponedjeljka počinje s programom resocijalizacije i radit će u Bayernu od jutra do večeri, a onda se tokom noći vraća u zatvor. Od januara 2014. godine bi mogao biti oslobođen skroz, najviše zbog dobrog vladanja (i ovaj rad u klubu mu je dozvoljen zbog dobrog vladanja).
Po pitanju Gustava bi odluka mogla pasti uskoro, s tim da ponuda Arsenala je za sada niska Bayernu, u Wolfsburg se Brazilac boji otići jer mu to ne bi bila dovoljna garancija za nastupe u brazilskoj reprezentaciji, s obzirom da Scolari prati samo utakmice Bayerna, što se Bundeslige tiče....
secer je napisao/la:ih, ima tu jos finih kombinacija, kao sto su: frankomar, gocofrank, marorib, bilogoc, maromuh, gocejus, jusugoc, gocemuh, itd. usput receno, moji favoriti su bilogoc i ribogoc.moustapha je napisao/la:Zvuci bozanski
Strpi se malac, jest da si nas odbio ali ne mora znaciti da te ne bi ponovo pozvali. Cekaj dok Ribery zavrsi karijeru.Reus:"Na poziv Götzea u Bayern bi pristao"
Ovaj Bayern je san za svakog igrača, velike mogućnosti za svaki trofej u opticaju, zašto bi Marco bio izuzetak ?Omerbavarac je napisao/la:Strpi se malac, jest da si nas odbio ali ne mora znaciti da te ne bi ponovo pozvali. Cekaj dok Ribery zavrsi karijeru.Reus:"Na poziv Götzea u Bayern bi pristao"
Btw: ovo sam pokupio sa FB-a, ne znam da li je tacno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.