FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 22:52

Ovakva formacija ni na PES-u ne prolazi. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 07 feb 2012, 23:29

Umjesto Suljica naravno H.Handzic - iskusniji,zreliji,bolji i mnogo u duelu jaci a formacija i nije toliko losa !A umjesto Haskica Krpic vjerujte 10 puta je bolji igrac od Haskica,kazem jer sam se sam na vise treninga imao u sta uvjeriti, vidjeti jer ovaj KRPIC JE ZA HASKICA Falcao !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 feb 2012, 23:35

Iskren je napisao/la:Umjesto Suljica naravno H.Handzic - iskusniji,zreliji,bolji i mnogo u duelu jaci a formacija i nije toliko losa !A umjesto Haskica Krpic vjerujte 10 puta je bolji igrac od Haskica,kazem jer sam se sam na vise treninga imao u sta uvjeriti, vidjeti jer ovaj KRPIC JE ZA HASKICA Falcao !
Hahahahaha mogao si jos malo nahvaliti Hareta tvog havera,Krpic se jos mora dokazati pa da vidimo na cemu smo :lol: :lol: :lol:

Uglavnom sto se tice formacije naravno da nece ovako izgledati ali bice nesto slicno ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 feb 2012, 23:40

Ja mislim da Diata uopste nece biti u prvoj postavi,na ovom mjestu u ovoj formaciji treba staviti Vucinu,po meni je vucina puno bolji na krilu,nego na zadnjem veznom.Mislim da ce Jovic igrati sa dva zadnja vezna,a to ce biti Husic i Sesar.Rak raba Sarajeva su bekovi,Belosevic i nekako,al Comor nije za beka nikako,jednostavno se tu mora dovesti pojacanje.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 07 feb 2012, 23:41

Sarajlijc@ je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Umjesto Suljica naravno H.Handzic - iskusniji,zreliji,bolji i mnogo u duelu jaci a formacija i nije toliko losa !A umjesto Haskica Krpic vjerujte 10 puta je bolji igrac od Haskica,kazem jer sam se sam na vise treninga imao u sta uvjeriti, vidjeti jer ovaj KRPIC JE ZA HASKICA Falcao !
Hahahahaha mogao si jos malo nahvaliti Hareta tvog havera,Krpic se jos mora dokazati pa da vidimo na cemu smo :lol: :lol: :lol:

Uglavnom sto se tice formacije naravno da nece ovako izgledati ali bice nesto slicno ;)
Moj jaro tebi smjesno nesto al hajd nije ti lahko ...Hare nije moj haver al hare je igrac s znanjem kojeg cijenim i postujem za razliku od ovih tvojih famoznih zvijezda! Ja iznosim svoje misljenje i imam pravo na to a vjeruj da NEGRIJESIM u sto ces se nadam se i sam Sarajlijc@ i uvjeriti !
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 07 feb 2012, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 07 feb 2012, 23:43

kupus army je napisao/la:Ja mislim da Diata uopste nece biti u prvoj postavi,na ovom mjestu u ovoj formaciji treba staviti Vucinu,po meni je vucina puno bolji na krilu,nego na zadnjem veznom.Mislim da ce Jovic igrati sa dva zadnja vezna,a to ce biti Husic i Sesar.Rak raba Sarajeva su bekovi,Belosevic i nekako,al Comor nije za beka nikako,jednostavno se tu mora dovesti pojacanje.
100% za Vucinu si u pravu !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 feb 2012, 23:45

Vucina nije za krila jer nije dovoljno brz, a molicu te lijepo da editujes onaj post gore nema potrebe za odavanjem licnih podataka ;)

Kralju ne znam zasto nisi realan Hare da valja bio bi u prvoj postavi, pomiri se sa tim da je njega slava unistila!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 07 feb 2012, 23:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Vucina nije za krila jer nije dovoljno brz, a molicu te lijepo da editujes onaj post gore nema potrebe za odavanjem licnih podataka ;)
Ok nema frke a ja cu tebe zamoliti da malo vise postujes Djecu koja su ponikla i nesto dala F K SARAJEVO moze ?!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 07 feb 2012, 23:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Vucina nije za krila jer nije dovoljno brz, a molicu te lijepo da editujes onaj post gore nema potrebe za odavanjem licnih podataka ;)

Kralju ne znam zasto nisi realan Hare da valja bio bi u prvoj postavi, pomiri se sa tim da je njega slava unistila!
Unistili ga ovi slicni menadzeri koji i dan danas vladaju,haraju i tako dalje , a i mi jednim djelom kao navijaci kluba jer nam je svako preci s strane nego nasa djeca.. A Hare je sebe sam najmanje unistio vjeruj !!! A sto HARE previse VOLI SARAJEVO to je njegova najveca greska,od ljubavi se nezivi ! Doci ce i njemu po tom pitanju nekad iz guzice u glavu ..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 feb 2012, 16:17

ADILOVIC broj 1 siguran.bocni COMOR I BELI ,tu nam treba pojacanje,TORLAK,DUPOVAC,ZRNANOVIC stoperi,u sredini smo najjaci mozda jedan krilni al i ovo je dobro SESAR,HUSIC,K.HANDJIC,BAJRAKTAREVIC.VUCINA,SULJIC,DIATA,H.HANDJIC i u napadu dosta solidno MATKO,OBUCA,KRPIC,HASKIC.fino izgleda ova ekipa al sve cemo vidjet kad pocne prvenstvo

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 feb 2012, 16:22

bordobijeli je napisao/la:ADILOVIC broj 1 siguran.bocni COMOR I BELI ,tu nam treba pojacanje,TORLAK,DUPOVAC,ZRNANOVIC stoperi,u sredini smo najjaci mozda jedan krilni al i ovo je dobro SESAR,HUSIC,K.HANDJIC,BAJRAKTAREVIC.VUCINA,SULJIC,DIATA,H.HANDJIC i u napadu dosta solidno MATKO,OBUCA,KRPIC,HASKIC.fino izgleda ova ekipa al sve cemo vidjet kad pocne prvenstvo
Koji su to Handjici? Znam da smo imali dvojicu HandZica, a za HandJice nisam cuo... :roll:
Jbg ti, igraju ti igraci za voljenu ekipu a ti im prezime neznas.. :roll:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 feb 2012, 16:29

AÐ_Official je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ADILOVIC broj 1 siguran.bocni COMOR I BELI ,tu nam treba pojacanje,TORLAK,DUPOVAC,ZRNANOVIC stoperi,u sredini smo najjaci mozda jedan krilni al i ovo je dobro SESAR,HUSIC,K.HANDJIC,BAJRAKTAREVIC.VUCINA,SULJIC,DIATA,H.HANDJIC i u napadu dosta solidno MATKO,OBUCA,KRPIC,HASKIC.fino izgleda ova ekipa al sve cemo vidjet kad pocne prvenstvo
Koji su to Handjici? Znam da smo imali dvojicu HandZica, a za HandJice nisam cuo... :roll:
moja greska jbg.A vjeruj nisam bas neko ko neprati FK SARAJVO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2012, 17:23

bordobijeli je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
moja greska jbg.A vjeruj nisam bas neko ko neprati FK SARAJVO
a da počneš malo pravopis da pratiš ? :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 08 feb 2012, 17:24

Ne malo da prati. Podosta :lol: :lol: :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 feb 2012, 21:45

Adnan Hrelja, dojučerašnji junior Sarajeva, danas je debitovao za prvi tim Pécsi MFC-a u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog drugoligaša Kozármislenyja.

Podjestimo, Hrelja je nedavno zajedno sa Anelom Raščićem prešao iz juniorskog tima Sarajeva u Pécsi MFC, a za kratko vrijeme izborio je poziv trenera prvog tima Ferenca Mészárosa.

Pécsi MFC danas je igrao prijateljski susret protiv Kozármislenyja u kojem je slavio sa 2:1, a oba gola za pobjedničku ekipu postigao je Péter Andorka. U posljednjih pola sata utakmice nastupio je Hrelja, nekada velika nada bordo tima.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 feb 2012, 13:05

Da je jos tog desnog beka docekati...Jovic kaze da su u opticaju dvojica igraca sa bogatim internacionalnim iskustvom,nadam se samo da nisu neki starci ili neke livade koje su kao internacionalci nastupali u Kazahstanu,Azerbejdzanu,Crnoj Gori i slicnim ligama.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 feb 2012, 14:00

FK Sarajevo je napisao/la:Da je jos tog desnog beka docekati...Jovic kaze da su u opticaju dvojica igraca sa bogatim internacionalnim iskustvom,nadam se samo da nisu neki starci ili neke livade koje su kao internacionalci nastupali u Kazahstanu,Azerbejdzanu,Crnoj Gori i slicnim ligama.
Pa ako vidiš sad pojačanja što su došla, to znači da može samo starac doći. Čuj Matko ..
Potpis!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 feb 2012, 14:41

Aldinn1 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Da je jos tog desnog beka docekati...Jovic kaze da su u opticaju dvojica igraca sa bogatim internacionalnim iskustvom,nadam se samo da nisu neki starci ili neke livade koje su kao internacionalci nastupali u Kazahstanu,Azerbejdzanu,Crnoj Gori i slicnim ligama.
Pa ako vidiš sad pojačanja što su došla, to znači da može samo starac doći. Čuj Matko ..
Dobro te je ba,vama je pojacanje Bekric iz 6. kazahstanske lige.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 feb 2012, 15:28

Aldinn1 je napisao/la:
Sta cuj Matko , ti jos imas posljedice od njega :mrgreen:

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 09 feb 2012, 15:51

Pa ko vam je dosao da se moze reci da je pojačanje ?? hajde jedino Husić tu i tamo, Matko sigurno nije jer je iz Zvijezde bukvalno otjeran nista nije pookazao odigrao 8.utakmica i postigao 2.gola :mrgreen: a o malom Krpiću da ne govorim, jos manje od mjesec dana a vi ni ekipe na vidiku a da ne govorim da je potrebno uigravanje utakmica, fakat se pomalo brinem jer nedo bog druge lige sa kim bi onda derbi igrali sa Olimpicom ?? mislim nedo bog da shvatite ovo kao provokaciju ali fakat mislim tako, bgm nepise vam se dobro ni sekunde :? :?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.