FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
500€, djaba krecite usrefovci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- napoleon72
- Kontakt:
Plus Dal, koji je veci talenat od obojice, plus Tino koji je bolji od sve trojice o kojim pricamo (a bolji je i od Rahmana).muhamedhulk je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:10Pa cifra od 500k maraka je ok, uz uslov da odmah dadnu bar pola a na ljeto ostatak. Ja bih to objerucke prihvatio.
Naravno, ako je prica da nece da ostane i zeli ici.
Zinedin je doveden da igra, kao desetka. Eto zamjene. Dalje, Salcin je po prirodi desetka, eto jos jednog za igru.
Dajte super napadaca! Pa ce pritisak na zamjene Rahmana biti haman pa nikakav.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakvi sve idiothi pišu po temi. On će nekog prozivat, a sa Rahmanom sjedio svake dvije sedmice. Nehljebari.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ne trebamo se sekirati pored ovakve uprave i stručnog štaba, samo gledat i uživati.napoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:14Plus Dal, koji je veci talenat od obojice, plus Tino koji je bolji od sve trojice o kojim pricamo (a bolji je i od Rahmana).muhamedhulk je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:10Pa cifra od 500k maraka je ok, uz uslov da odmah dadnu bar pola a na ljeto ostatak. Ja bih to objerucke prihvatio.
Naravno, ako je prica da nece da ostane i zeli ici.
Zinedin je doveden da igra, kao desetka. Eto zamjene. Dalje, Salcin je po prirodi desetka, eto jos jednog za igru.
Dajte super napadaca! Pa ce pritisak na zamjene Rahmana biti haman pa nikakav.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma i ne sekiram se previse, kad mi vidimo neke stvari kontam da ljudi unutra vide jos bolje. 
Sto se Rahmana tice, moja procjena je transfer od cca. 200k eura max. Mozda i manje. Plus, pojesce ga turska liga i brzo ce otici negdje drugo. Pa turci su temperamentni i prgavi i bice isprovociran x puta, lako ce na hladjenje...

Sto se Rahmana tice, moja procjena je transfer od cca. 200k eura max. Mozda i manje. Plus, pojesce ga turska liga i brzo ce otici negdje drugo. Pa turci su temperamentni i prgavi i bice isprovociran x puta, lako ce na hladjenje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Zar nije izjavio u septembru da zeli ostati u sarajevu i da mu je lijepo tu,ne znam otkud info da ne zeli produziti ni po koju cijenu..
Dzaba ti pises, brate. Oni su odlucili da se prepiru i gotovo je sad.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 19:47Amar ne zna ništa o ponudi turaka.
Drugi put pišem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:27Dzaba ti pises, brate. Oni su odlucili da se prepiru i gotovo je sad.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 19:47Amar ne zna ništa o ponudi turaka.
Drugi put pišem.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I to je neki dokaz da on hoce ostati ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:25Zar nije izjavio u septembru da zeli ostati u sarajevu i da mu je lijepo tu,ne znam otkud info da ne zeli produziti ni po koju cijenu..
Sta je trebao reci na pitanje(ako mu se ne ostaje) " Pa znate, imao sam ja puno slavlja s ovim timom, ali ne zelim da ostanem ovdje. "
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:

Ovu sliku treba na svaku stranicu lijepit. Mi smo mocvara Evrope. Skupo platit igraca iz nase lige je ekvivalentno placanju africkog roba u Americi u 19. vijeku. Budalasto i smijesno. Reprezentacija nam je 55. u svijetu, sa jednim nastupm na velikim takmicenjima, i u takvoj najbolji igraci iz lige skupe par minuta po utakmici. Liga zvanicno 36. u Evropi, rame uz rame sa Farskim otocima, Maltom, Andorom, Gibraltarom, Kosovom, Crnom Gorom, Sjevernom Irskom... I ono bi da mi uzmemo 2 miliona za nekog Rahmanovica. U evropskim okvirima taj lik je k'o oni celavci na PESu iz other liga. Momku sretno (ako i ode), nek zaradi para i rijesi egzistenciju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Domagoj Antolić zvanično u Saudijskoj Arabiji.Tamam da prekrižimo još jedno ime koje se danas pojavilo na forumu kao zamjena za Rahmanovića.
-
- Kontakt:
Ja nisam vidovit da znam jel on laze ili ne,i naravno da nije nikakav dokaz obicna rijec,al nigdje nisam vidio da je on izjavio da ne zeli ostati ni po koju cijenu, eto napisao je jedan forumas da mu se nudila ista plata kao Tini,ovaj po bolovanju stalno i dosao da ozivi karijeru,a drugi tri godine gine za klub i nas najbolji igraci da imaju istu platu hmm..
Nek ti je sa srećom Amare Rahmanoviću
To sto sjedis u istom objektu gdje i Amar ne znaci da sjedite skupa. To sto Amara posluzis kafom jer je gost u obkektu gdje radis, ne znaci da sjedite skupa.
P.S. Hajd' sad i odma po 100 KM opklada da Amar ne zna ko si. Evo odma ga pitamo i kraj rasprave. Hoces ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Alo, malo respekta prema nasem insajderu!!!Zoran28 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:41To sto sjedis u istom objektu gdje i Amar ne znaci da sjedite skupa. To sto Amara posluzis kafom jer je gost u obkektu gdje radis, ne znaci da sjedite skupa.
P.S. Hajd' sad i odma po 100 KM opklada da Amar ne zna ko si. Evo odma ga pitamo i kraj rasprave. Hoces ?

Balavci umisljeni
NEMA NAZAD
Eo prilike da zasluzi respekt i stojuholyman je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:42Alo, malo respekta prema nasem insajderu!!!Zoran28 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:41To sto sjedis u istom objektu gdje i Amar ne znaci da sjedite skupa. To sto Amara posluzis kafom jer je gost u obkektu gdje radis, ne znaci da sjedite skupa.
P.S. Hajd' sad i odma po 100 KM opklada da Amar ne zna ko si. Evo odma ga pitamo i kraj rasprave. Hoces ?![]()
![]()
Balavci umisljeni
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Izjavio za medije. A sta je trebao da kaze "necu produziti, jedva cekam da odem"?Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:25Zar nije izjavio u septembru da zeli ostati u sarajevu i da mu je lijepo tu,ne znam otkud info da ne zeli produziti ni po koju cijenu..
- napoleon72
- Kontakt:
Ko je lud da usred idealne sezone izjavi "necu ovdje da ostanem nikako, jedva cekam da odem"? Nemoj bit glup, da ga navijaci razapnu i uzmu na zub radi toga. Svaki igrac o svom klubu prica u superlativima i obecava kule i gradove. Na kraju krajeva, pita se i menadzer.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:39Ja nisam vidovit da znam jel on laze ili ne,i naravno da nije nikakav dokaz obicna rijec,al nigdje nisam vidio da je on izjavio da ne zeli ostati ni po koju cijenu, eto napisao je jedan forumas da mu se nudila ista plata kao Tini,ovaj po bolovanju stalno i dosao da ozivi karijeru,a drugi tri godine gine za klub i nas najbolji igraci da imaju istu platu hmm..
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Imaju oni za to milion izgovora ne sikiraj se,ako zeli da se izvlaci,vidio si Dulje,pa et vidjet cemo,pricat cemo jos,nismo se jos sve dogovorili i slicno,samo ne vjerujem da bi Amar tek tako to rekao da je znao sigurno da nece produziti,nije takav tip.Evander je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:43Izjavio za medije. A sta je trebao da kaze "necu produziti, jedva cekam da odem"?Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:25Zar nije izjavio u septembru da zeli ostati u sarajevu i da mu je lijepo tu,ne znam otkud info da ne zeli produziti ni po koju cijenu..
Trenutno korisnika/ca: fks74, SamoDaKazeem i 63 gosta.