FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja masine i stroja ove nase ekipe. Ovo je nevidzeno. Neko moze da bljesne ali Barca melje li melje. Mesi se vrati na pola terena i vuce, vuce loptu a onda valjak zgazi Valjadolid. Ovo je ekipa snova... 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ja da sam na Villionom mjestu davno bi urucio zahtjev za transfer, gledati s klupe kako ti ovo truplo od igraca zvano Alexis Sanchez uzima minute ja bi se upuc'o u potkoljenicu, nije ni Pedro nista bolji, a ovaj mali Thiago bas umislio da je vec sad world class igrac, ta "no look" dodavanja ostavi za treninga sine...hvala qrcu 1:0 ovaj Alba jedno od najboljih pojacanja u zadnjih 10-ak god., prejak igrac
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dobro Barca igra s obzirom da igra sa 10 igraca...Sto uprava prije prizna da su napravili promasaj kada je Alexis Sanchez u pitanju bice bolje svima.
Da sam na mjestu Zubizarete istog bi vec sada u Januaru unovcio, jer njegova cijena moze samo ici silaznom putanjom.
Da sam na mjestu Zubizarete istog bi vec sada u Januaru unovcio, jer njegova cijena moze samo ici silaznom putanjom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nije mi toliko upalo u oci Alexisovo i Pedrovo snalazenje jer i dalje tvrdim da oni rade samo brze i jake presinge, ali mi je zapalo za oko biskvitova dva uzasno losa dodavanja kao i sama njegova nocasnja igra. On je na takvom mjestu da ne smije da fula.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Najveci svih vremena 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
E yebo ga fudbal i sve lopte svijeta - koji je Mesi monstrum

oj alexisa
hljebe dragi ,pa njemu treba aman na liniji gola dat loptu da je samo udari a i tad bi bilo hocel zabit 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ova Barcelona igra bolje nego ja na playstationu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
koji parmak ovaj alves, kome je vracas mater ti blentavu
joooooj Danija sta uradi

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svrgno Barcelonu oooooojjjjjjM4kaveli je napisao/la:Ova Barcelona igra bolje nego ja na playstationu.
@MrShadow
ofsajd
Vidite da se ljudi zafrkavaju.
Stas im kad im se moze ..
Alves bi prije asistiro nego dao 3 gola.
Znaci za klasu jaci od svih !
Stas im kad im se moze ..
Alves bi prije asistiro nego dao 3 gola.
Znaci za klasu jaci od svih !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nek i od teleta nekad koristi
1:3
Za pola minute uradi vise od Sancheza za cijelu utakmicu 
Kad neko zna, zna...
Tello zasluzio igrati umjesto Alexisa/Pedra u prvih 11 .
Tello zasluzio igrati umjesto Alexisa/Pedra u prvih 11 .
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Al ko god sjedne na Barceloninu klupu od trenera odmah se pokaze.enobarca je napisao/la:Za pola minute uradi vise od Sancheza za cijelu utakmicu
ma tele je maradona za alexisaenobarca je napisao/la:Za pola minute uradi vise od Sancheza za cijelu utakmicu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Alexis nastavio po starom... 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pedro danas nesta bolji u odnosu na predhodne susrete,Alexis najgora utakimca od pocetka sezone,naravno ni ove ostale nisu bilo bog zna sta,ali eto kad bi izvojio najgoru utakmicu to je definitivno ova.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Barca odigrala onoliko koliko je bilo potrebno za usjesno okoncanje ove kalendarske godine. Iskren da budem nisam se nadao ovome kada je Vilanova preuzeo ekipu i cestitike istom kako je sve kockice poslozio i ova sezona mene uveliko podsjeca na sezonu 08/09...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.