O tome i govorim...ŠtaIma je napisao/la:znamo (bar ja) ali isto tako se pisalo da ce se samo jug raditi i uljepšati sa jos par sektora

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O tome i govorim...ŠtaIma je napisao/la:znamo (bar ja) ali isto tako se pisalo da ce se samo jug raditi i uljepšati sa jos par sektora
Hamo je napisao/la:Znam da je skup pothvat,ali zamisli FK ŽELjO na zapadnoj tribini stadiona Koševo.Grbavica moj zivot je napisao/la:aha ali to je dzaba trosenje para stolica kosta 3 marke oni ovde traze 28Hamo je napisao/la:http://www.sarajevo-xžnj.com/sport/clanak/100827045 Mogli bi mi nešto iskemijati na Koševu pa na zapadnu tribinu napisati FK ŽELjO ili nešto tako.
Bravo majstoribistrikboy je napisao/la:Kadeti:Željo-Sarajevo 2-0
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Bravo majstoribistrikboy je napisao/la:Kadeti:Željo-Sarajevo 2-0![]()
![]()
Jel ga opet Hodžić šuknuo
![]()
trebalo bi 95 i 96 al nezz za fudbalsamir_tm87 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Bravo majstoribistrikboy je napisao/la:Kadeti:Željo-Sarajevo 2-0![]()
![]()
Jel ga opet Hodžić šuknuo
![]()
koja godista dodju kadeti ne kontam bash to
dobro je nisam puno fulio i moja greška to sam i ja htjeo reći ali mi se izmaklo pa sam umjesto 94 stavio da su 96Devil je napisao/la:Kadeti su 15 i 16 godina dakle u ovome trenutku 94/95 godiste.
Utakmica nista posebno za vidjeti ocekivao sam vise od nasih kadeta koji su maestralni al et ja se nado nekoj petardi a ono samo dvica mali se ponovo istako i sljedece god. ako ne ode u Viole a ima ponudu dobivamo killera koji ce ako ovako nastavi imati svijetliju buducnost od dijamanta Dzeksona...bistrikboy je napisao/la:Kadeti:Željo-Sarajevo 2-0
Kako se zove taj o kome pričaš ?Arogantni je napisao/la:Utakmica nista posebno za vidjeti ocekivao sam vise od nasih kadeta koji su maestralni al et ja se nado nekoj petardi a ono samo dvica mali se ponovo istako i sljedece god. ako ne ode u Viole a ima ponudu dobivamo killera koji ce ako ovako nastavi imati svijetliju buducnost od dijamanta Dzeksona...bistrikboy je napisao/la:Kadeti:Željo-Sarajevo 2-0
PS Ara ne napustaj nas prije 20 da i mi zajedno s tobom igramo grupe Lige Prvaka jer ces ti to sigurno igrati u svojoj karijeri sa vecim klubom mozda sa Violama ili sa Juvetom akb
To je prikazala i TV u jednom momentu, cini mi se da sam vidio... lijepa gesta, nema staDove87 je napisao/la: mada sam ja uocio i RIP VEDRAN PULJIC sa slikom njegovom. I to je bilo fino vidjet. Da se ne zaboravi
Izgubili 1:0elSaik je napisao/la:I juniori su igrali. Kako prođoše oni?!
Haha nista novo za cuti..nazalost.TheDinoRules je napisao/la:Izgubili 1:0elSaik je napisao/la:I juniori su igrali. Kako prođoše oni?!