RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

SipakUlicar1922
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 okt 2014, 12:12

RAja neznam sta vi mislite ali ja sam potpuno razocaran jucerasnjim rezultatom. Nemogu protiv nase svetinje i reci da bi radije volio da smo ispali ali postavljam sebi pitanje kakvi su nam izgledi u cetvrtfinalu ako se sa Vitezom patimo? Znam da ce biti cistka na zimu, znam da postoji sansa da nadjemo novog Blagojevica i Jankovica, znam da bi mogli izvuci "lakseg" protivnika (Mladost, Borac, Olimpic). Sve znam ali opet je tu puno upitnika?
Naravno da se radujem, kao i svi vi ostali, svakoj pobjedi/prolazu ali ovo moze i mora puno, puno bolje!!!

P.S. Ocigledno nam Vitez lezi, ocekujem 3:0 u subotu :njanjanja:
Prkosni i Ponosni od 1922

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 okt 2014, 12:29

SipakUlicar1922 je napisao/la:RAja neznam sta vi mislite ali ja sam potpuno razocaran jucerasnjim rezultatom. Nemogu protiv nase svetinje i reci da bi radije volio da smo ispali ali postavljam sebi pitanje kakvi su nam izgledi u cetvrtfinalu ako se sa Vitezom patimo? Znam da ce biti cistka na zimu, znam da postoji sansa da nadjemo novog Blagojevica i Jankovica, znam da bi mogli izvuci "lakseg" protivnika (Mladost, Borac, Olimpic). Sve znam ali opet je tu puno upitnika?
Naravno da se radujem, kao i svi vi ostali, svakoj pobjedi/prolazu ali ovo moze i mora puno, puno bolje!!!

Babo valjda bude haira na polusezoni pa da nas libo nispe jeli Široki Borac ili Zvijezda :salut:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 okt 2014, 14:02

RezervniGolman je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:RAja neznam sta vi mislite ali ja sam potpuno razocaran jucerasnjim rezultatom. Nemogu protiv nase svetinje i reci da bi radije volio da smo ispali ali postavljam sebi pitanje kakvi su nam izgledi u cetvrtfinalu ako se sa Vitezom patimo? Znam da ce biti cistka na zimu, znam da postoji sansa da nadjemo novog Blagojevica i Jankovica, znam da bi mogli izvuci "lakseg" protivnika (Mladost, Borac, Olimpic). Sve znam ali opet je tu puno upitnika?

Babo valjda bude haira na polusezoni pa da nas libo nispe jeli Široki Borac ili Zvijezda :salut:
Valjda ce Feja naci nove bisere. Lijevi bek, centralni vezni, lijevo krilo, centarfor i ja dobar :urnebes:
Prkosni i Ponosni od 1922

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 23 okt 2014, 14:11

Evo ako neko na ovom pdf-u želi nešto pročitati o jučerašnjoj utakmici, mislim da bi bilo lijepo da u par rečenica napišem neke osnovne informacije o igri, igračima i one uobičajene generalije koje pišem poslije svakog meča. Prije svega, želim reći da sa Grbavice nisam htjela napisati izvještaj jer mi je utakmica najvećim dijelom ličila na onu protiv Zrinjskog odigranu 2 kola ranije, a u kojoj sam svojski naružila naše igrače. Nije mi se dalo pisati skoro iste stvari. Zaključak je samo jedan- onakvom Želji smo morali izvući bod(ove)... Ali bilo-prošlo...

Što se tiče jučerašnje revanš utakmice protiv Viteza odigrana je u pravom jesenjem ambijentu. Kiša je padala cijelim tokom utakmice, a budući da je juče u cijeloj državi bio prvi pravi hladni dan ta je činjenica itekako utjecala i na temperaturu zraka. Zaista je bilo isuviše hladno, na granici susnježice i kiše te je promrzlih 100-tinjak gledalaca čak moglo biti zadovoljno kvalitetom obostrano prikazane igre. Očekivano, Vitežani su u početku krenuli po pozitivan rezultat koji bi ih približio 1/4 finalu Kupa. Moram priznati da su cijelo 1.poluvrijeme bili dosta bolji. Imali su agresivnost, oštrinu i brzinu s kojima su napravili velike probleme našoj uspavanoj odbrani. 3-4 dobre akcije koje je Vitez napravio su većinom bile greške naših bekova Škahića i Barišića i inspirativni momenti Čuljka i Petrovića, krilnih napadača domaćina. Izuzev jedne hvalevrijedne šanse koju su iskombinovali Merzić i Zolj krajem prvog dijela te jedne koja je to mogla biti da se Zvonić nije spetljao, nismo pokazali ama baš ništa. Drugo poluvrijeme je donijelo dosta bolji fudbal, 5 golova i pregršt prilika. Počelo je odlično za nas- Hajdarović je povukao loptu s lijeve strane, ugledao slobodnog Hebibovića, lijepo ga uposlio, a ovom nije bilo teško da matira Živkovića. Igrala se 46. minuta. 7 minuta poslije Hebibović lijepo upošljava Merzića, a on gađa pravo u golmana. Međutim, Vitez se nije predavao. U 57. minuti Pinjuh pogađa za 2-1. 78. minuta je donijela finu kombinaciju Hebibovića i Jankovića koja nije začinjena golom. Napokon, opet izjednačavamo rezultat u 81. minuti preko Hebibovića. I premda je već tada bilo izvjesno da Velež ima teško dostižan rezultat, domaćini su nastavili s otvorenom igrom te stvorili izglednu priliku u kojoj se nije snašao Pinjuh. "Rođeni" su uzvratili u sljedećem napadu. Kombinacija Hebibovića i Jankovića 5 minuta prije kraja je završila udarcem koji je fijuknuo iznad prečke. Ali ni to nije bilo sve. U 88. minuti je Pinjuh postigao svoj 2., a za Vitez 3. go. I taman kad smo se spremali otići sa stadiona, Zvonić je svojim golom završio ovu prilično zanimljivu utakmicu.

Premda sam se sinoć na povratku iz Viteza zarekla da neću riječi progovoriti nijednom našem igraču zbog nehumanih uslova za igru, prelošeg terena i evidentne želje da se nešto napravi (ali i nemoći...) moraću se malo osvrnuti i na njih- premda ću ovaj put duplo ublažiti ocjene :D . Osim toga dali smo i 3 gola u gostima što se nije desilo odavno... Kao i uvijek kad je vrijeme preloše- izostaviću taktiku jer je svakako bila u drugom planu- važno je da smo svi prošli bez povreda, kartona i smrzotina :D
Dakle, igrači:

Dragojević- Svaki put kad bi uhvatio loptu ili bio blizu nje, drmnula bi me aritmija. Joj, kako je u par navrata reagovao i sad se ohladim od straha :shock: Ni blizu onog kako bi trebao...
Škahić- Na desnom beku mi i nije bio baš nešto. Petrović mu je pravio dosta problema, često je ispadao, bio spor. Maleta je za njega PhD na toj poziciji.
Barišić- Bolji od Škahića, ima želju, brzinu, ali nažalost ne i dovoljno snage da isprati cijelu utakmicu. Borio se koliko je mogao. Ipak, vrijeme radi za njega.
Zolj- Pa eto... Prvo poluvrijeme solidno, drugo loše. Često sasvim beskorisno vraćao loptu Dragojeviću koji bi je još beskorisnije napucao naprijed.
Škaljić- Drugo poluvrijeme imao par žestokih kikseva zajedno sa Zoljem, ali eto, prolazna ocjena...
Nikolić- Marko mi se puno trudio kao i obično, dodavao lopte za ofanzivnije igrače, krpio nazad kad je trebalo. Kao ni ostali nije pokazao puni kapacitet, ali dobar je on...
Merzić- Pošto sam rekla da neću puno ružiti, Merzu totalno preskačem...
Zvonić- Šta reći nego :lol: :facepalm: Ipak, dao je go...
Hebibović- Juče je eto dao 2 gola, ali je cijelu utakmicu odigrao u 2. brzini. Kad bi Ani bar u 3. ubacio, drama bi bila :D On zna fino igrati kad može i hoće...
Hajdarević- Juče lijepo razigravao Anija, vraćao se da pomogne i Barišiću, a ostalo mu je još snage i za poneki šprint (i poneki kiks...). Ipak, nažalost, na njega se ne može računati duže od poluvremena.
Janković- Prilično se snašao u ulozi "lažnog" centarfora, barem u onom dijelu gdje se treba naguravati s protivničkim stoperima. Često su ga rušili na 20-ak metara , nije bilo drugog načina da mu se oduzme lopta. Često sam se sjetila prošlosezonske utakmice na Kamberovića polju i lakoće kojom je tada prolazio igrače Viteza. Šteta da je cijelu polusezonu rovit, kako bi nam on valjao...

Rezerve:
Haurdić- Unio malo živosti u napad, na lijevu stranu, još jednom pokazao da ima tehniku. Nažalost, nema timski duh, a ni razmišljanje mu očito nije jača strana...
Kodro- Šta je on radio na lijevom beku :shock: ?
Blagojević- Premalo igrao za ocjenu...

Budući da su sad "karte" između Feje i Miše otvorene smatram da ćemo u subotu gledati utakmicu s puno golova što bi bilo izvrsno. Vitez me iznenadio čvrstom i hrabrom igrom, očekujem da će i prekosutra igrati slično.

Za kraj- Svaka čast momcima iz RA koji su cijelih 90 minuta po kišnom i hladnom vremenu bodrili naš klub :clap: :thumbup:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 okt 2014, 14:45

RedOne je napisao/la:Evo ako neko na ovom pdf-u želi nešto pročitati o jučerašnjoj utakmici, mislim da bi bilo lijepo da u par rečenica napišem neke osnovne informacije o igri, igračima i one uobičajene generalije koje pišem poslije svakog meča. Prije svega, želim reći da sa Grbavice nisam htjela napisati izvještaj jer mi je utakmica najvećim dijelom ličila na onu protiv Zrinjskog odigranu 2 kola ranije, a u kojoj sam svojski naružila naše igrače. Nije mi se dalo pisati skoro iste stvari. Zaključak je samo jedan- onakvom Želji smo morali izvući bod(ove)... Ali bilo-prošlo...

Što se tiče jučerašnje revanš utakmice protiv Viteza odigrana je u pravom jesenjem ambijentu. Kiša je padala cijelim tokom utakmice, a budući da je juče u cijeloj državi bio prvi pravi hladni dan ta je činjenica itekako utjecala i na temperaturu zraka. Zaista je bilo isuviše hladno, na granici susnježice i kiše te je promrzlih 100-tinjak gledalaca čak moglo biti zadovoljno kvalitetom obostrano prikazane igre. Očekivano, Vitežani su u početku krenuli po pozitivan rezultat koji bi ih približio 1/4 finalu Kupa. Moram priznati da su cijelo 1.poluvrijeme bili dosta bolji. Imali su agresivnost, oštrinu i brzinu s kojima su napravili velike probleme našoj uspavanoj odbrani. 3-4 dobre akcije koje je Vitez napravio su većinom bile greške naših bekova Škahića i Barišića i inspirativni momenti Čuljka i Petrovića, krilnih napadača domaćina. Izuzev jedne hvalevrijedne šanse koju su iskombinovali Merzić i Zolj krajem prvog dijela te jedne koja je to mogla biti da se Zvonić nije spetljao, nismo pokazali ama baš ništa. Drugo poluvrijeme je donijelo dosta bolji fudbal, 5 golova i pregršt prilika. Počelo je odlično za nas- Hajdarović je povukao loptu s lijeve strane, ugledao slobodnog Hebibovića, lijepo ga uposlio, a ovom nije bilo teško da matira Živkovića. Igrala se 46. minuta. 7 minuta poslije Hebibović lijepo upošljava Merzića, a on gađa pravo u golmana. Međutim, Vitez se nije predavao. U 57. minuti Pinjuh pogađa za 2-1. 78. minuta je donijela finu kombinaciju Hebibovića i Jankovića koja nije začinjena golom. Napokon, opet izjednačavamo rezultat u 81. minuti preko Hebibovića. I premda je već tada bilo izvjesno da Velež ima teško dostižan rezultat, domaćini su nastavili s otvorenom igrom te stvorili izglednu priliku u kojoj se nije snašao Pinjuh. "Rođeni" su uzvratili u sljedećem napadu. Kombinacija Hebibovića i Jankovića 5 minuta prije kraja je završila udarcem koji je fijuknuo iznad prečke. Ali ni to nije bilo sve. U 88. minuti je Pinjuh postigao svoj 2., a za Vitez 3. go. I taman kad smo se spremali otići sa stadiona, Zvonić je svojim golom završio ovu prilično zanimljivu utakmicu.

Premda sam se sinoć na povratku iz Viteza zarekla da neću riječi progovoriti nijednom našem igraču zbog nehumanih uslova za igru, prelošeg terena i evidentne želje da se nešto napravi (ali i nemoći...) moraću se malo osvrnuti i na njih- premda ću ovaj put duplo ublažiti ocjene :D . Osim toga dali smo i 3 gola u gostima što se nije desilo odavno... Kao i uvijek kad je vrijeme preloše- izostaviću taktiku jer je svakako bila u drugom planu- važno je da smo svi prošli bez povreda, kartona i smrzotina :D
Dakle, igrači:

Dragojević- Svaki put kad bi uhvatio loptu ili bio blizu nje, drmnula bi me aritmija. Joj, kako je u par navrata reagovao i sad se ohladim od straha :shock: Ni blizu onog kako bi trebao...
Škahić- Na desnom beku mi i nije bio baš nešto. Petrović mu je pravio dosta problema, često je ispadao, bio spor. Maleta je za njega PhD na toj poziciji.
Barišić- Bolji od Škahića, ima želju, brzinu, ali nažalost ne i dovoljno snage da isprati cijelu utakmicu. Borio se koliko je mogao. Ipak, vrijeme radi za njega.
Zolj- Pa eto... Prvo poluvrijeme solidno, drugo loše. Često sasvim beskorisno vraćao loptu Dragojeviću koji bi je još beskorisnije napucao naprijed.
Škaljić- Drugo poluvrijeme imao par žestokih kikseva zajedno sa Zoljem, ali eto, prolazna ocjena...
Nikolić- Marko mi se puno trudio kao i obično, dodavao lopte za ofanzivnije igrače, krpio nazad kad je trebalo. Kao ni ostali nije pokazao puni kapacitet, ali dobar je on...
Merzić- Pošto sam rekla da neću puno ružiti, Merzu totalno preskačem...
Zvonić- Šta reći nego :lol: :facepalm: Ipak, dao je go...
Hebibović- Juče je eto dao 2 gola, ali je cijelu utakmicu odigrao u 2. brzini. Kad bi Ani bar u 3. ubacio, drama bi bila :D On zna fino igrati kad može i hoće...
Hajdarević- Juče lijepo razigravao Anija, vraćao se da pomogne i Barišiću, a ostalo mu je još snage i za poneki šprint (i poneki kiks...). Ipak, nažalost, na njega se ne može računati duže od poluvremena.
Janković- Prilično se snašao u ulozi "lažnog" centarfora, barem u onom dijelu gdje se treba naguravati s protivničkim stoperima. Često su ga rušili na 20-ak metara , nije bilo drugog načina da mu se oduzme lopta. Često sam se sjetila prošlosezonske utakmice na Kamberovića polju i lakoće kojom je tada prolazio igrače Viteza. Šteta da je cijelu polusezonu rovit, kako bi nam on valjao...

Rezerve:
Haurdić- Unio malo živosti u napad, na lijevu stranu, još jednom pokazao da ima tehniku. Nažalost, nema timski duh, a ni razmišljanje mu očito nije jača strana...
Kodro- Šta je on radio na lijevom beku :shock: ?
Blagojević- Premalo igrao za ocjenu...

Budući da su sad "karte" između Feje i Miše otvorene smatram da ćemo u subotu gledati utakmicu s puno golova što bi bilo izvrsno. Vitez me iznenadio čvrstom i hrabrom igrom, očekujem da će i prekosutra igrati slično.

Za kraj- Svaka čast momcima iz RA koji su cijelih 90 minuta po kišnom i hladnom vremenu bodrili naš klub :clap: :thumbup:
hvala kraljice na jos jednom dobrom izvjestaju! ;) po ovom bi se dalo zakljucit da su boljke i dalje iste kao citavu sezonu! zal za 3 vazna igraca koja su otisla ljetos idalje traje(okic,letic,ostrakovic) i prave zamjene nisu dovedene za njih! najbolji igraci iz prosle sezone koji su jos ostali tu nisu na nivou od prosle sezone i jos se traze(blagoje, ani, jankovic,merzic pa rekao bi i hajdarovic! za mene se tri igraca isticu kao kvalitetni ove sezone i daju dobar utisak skoro svaku tekmu a to su zolj, maletic i nikolic! kad se sve to sabere meni samo jedan utisak ostaje, ova ekipa veleza vrijedi puno vise od sadasnjeg osmog mjesta na tabeli i nije mi nikako jasno kako nekako svaku tekmu pod rucnom igraju jer je ocigledno da posjedujemo dosta vise kvaliteta nego sto je u dosadasnjem toku sezone pokazano, pogotovo u gostima! jesmo dva puta kiksali kuci do sad ali eto to nekako mozemo svalit i na peh i los dan ali ucinak u gostima dosad je kriminalan! 2 boda od 15 moguci je vrlo tanko iako smo igrali samo sa ekipama iz samog vrha! svaku utakmicu smo nekako bare bare sa protivnikom ali opet na kraju vratimo se kuci sa porazom! pogotovo ani je meni nerijesiva enigma, evo dize se u formi i poceo je golove davat ali kako objasnit da je u zadnje 3 tekme kupa zabio po 2 gola a u ligi ni da primirise istom!!!? meni se cini da nam se polako zatvara prozor zvani evropa i top 4 preko lige jer vec kaskamo 7 bodova iza istog, ostaje nam kup takmicenje ali i tu se treba sastat sa sarajevom, zeljom, sirokim ili konama a gledajuci omjer sa tim ekipama do sad ove sezone a sa svima smo vec igrali to neizgleda nimalo dobro! sarajevu smo jedino izvukli bod mada sto je najcudnije sarajevo nas je i najvise nadigralo od sve te 4 ekipe... kad je to receno nada zadnja umire pa stim se ja idalje nadam da ce ova ekipa konacno zaigrat u svom punom potencijalu i da ce nam bas to kup takmicenje bit karta za evropu! racunajuci da se tek u martu nastavlja kup ima jos dosta vremena da se stvari posloze, ekipa malo izmjeni i konacno proigra kako treba! hoceli se to desit preostaje da se vidi umedjuvremenu treba ako nista sve preostale tekme na domacem terenu dobit do kraja polusezone i ako nista u tuzli gdje su sanse najvece uknjizit 3 gostujuce bobe! sad imamo priliku da udjemo u seriju pobjeda i malo skratimo zaostatak za vodecim ekipama jer do kraja polusezone imamo vitez kuci pa slobodu u gostima, zvijezdu kuci pa borac u gostima! realno gledajuci sad nam slijedi laksi raspored u sljedece 4 tekme pa bi po kvalitetu ekipe trebali upisat 9 bodova u sljedece 3 tekme i onda na megdan borcu u banjaluku pa sta bude...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 okt 2014, 16:08

Kup, kup, kup je naš ! :lol:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 23 okt 2014, 17:20

RedOne hvala puno na izvještaju :thumbup:
Želio bih da pohvalim momke koji su otišli u Vitez i po onom hladnom vremenu, kiši davali podršku našem timu svih 90 minuta.Svaka čast :tokralju: :bow:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 okt 2014, 18:48

Izvinite na offu, ali pošto bih ubrzo trebao u Mostar, na 3-4 dana, da se malo provedem, da vas pitam, koji je najbolji noćni klub kod vas? Ako može odgovor na PP da se ne uništava tema
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 23 okt 2014, 19:02

shzna je napisao/la:Izvinite na offu, ali pošto bih ubrzo trebao u Mostar, na 3-4 dana, da se malo provedem, da vas pitam, koji je najbolji noćni klub kod vas? Ako može odgovor na PP da se ne uništava tema
Eto imas pp

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 okt 2014, 21:48

Treba sačekati zimu i skupštinu, pa ćemo vidjeti koji su planovi za budućnost. Što se struke tiče, već se sada treba znati koji igrači nisu zadovoljili. Sve drugo je demagogija. :think:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 okt 2014, 01:58

RezervniGolman je napisao/la:
rodjak je napisao/la:nekako mi zao "Barce male" ste ce u razmaku od 3 dana popusiti od Crvenih Mundira i u kupu i u prvenstvu i u rukometu :D kuknjava :wave:

Dobro je sto smo prosli ali ove se utakmice moraju dobijati(iako pobjeda nista ne znaci) radi samopouzdanja

Zelim Borac (ako neko mora od jacih) u cetvrtfinalu,pa nek pobjedi bolji ;) Jebote tek u Martu cetvrtfinale :crazy: ,ko ziv ko mrtav do tada :P

FORZA VELEZ
Rodjak s obzirom na nase godine prije ovo drugo. Ti i ja smo prvi na tapeti :urnebes: :urnebes: :rol:
pu,pu,dje ces nas u tu grupu svrstavati ranije :lolno: .Neka bola dok odradimo koje gostovanje po Evropi pa eto onda moze :) (taman ce mo tada imati po 100 godina :urnebes:,jer trebat ce se nacekati dok se Rodjeni plasiraju u Evropu) Mozda sa stapom i u kolicima da odemo na neko gostovanje i ono drhtavim glasom da jedva izgovaramo NAPRIJEDDDD ROOODJENIIIIIIIIIIII :urnebes: I tako ga zabijemo u 90-toj minuti negdje na tom gostovanju i obojicu nas srce mlatne u istom trenutku,to bi bila fina smrt ,i zavrsetak karijere :lolno:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 okt 2014, 14:12

PRIPREMNI RADOVI (SLIKE)

Pripremni radovi privode se kraju. Na pojedinim dijelovima došlo se do potrebnog sloja, te će sada uslijediti nasipanje tampona i drugih elemenata potrebnih za drenažu. Kao što se vidi na slici, tzv. upojni kanali u koje će oticati voda koja se nakupi na terenu, prave se na rubnim dijelovima terena. Nakon postavljanja tampona, uslijedit će i postavljanje vještačke trave.

(16 slika)

fkvelez.ba

:thumbup:

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 24 okt 2014, 16:22

AlemC85 je napisao/la:PRIPREMNI RADOVI (SLIKE)

Pripremni radovi privode se kraju. Na pojedinim dijelovima došlo se do potrebnog sloja, te će sada uslijediti nasipanje tampona i drugih elemenata potrebnih za drenažu. Kao što se vidi na slici, tzv. upojni kanali u koje će oticati voda koja se nakupi na terenu, prave se na rubnim dijelovima terena. Nakon postavljanja tampona, uslijedit će i postavljanje vještačke trave.

(16 slika)

fkvelez.ba

Ma ne valja ništa, neće biti kao Nou Camp :lol: Svaka čast, bilo je i vrijeme :clap:
P.S jel nam ono opet poginu Pastrmka :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 24 okt 2014, 16:56

(16 slika)

fkvelez.ba

Super vijest, ma ovo ce nam biti radni kamp kad napravimo stadion u Sjevernom. Idemo dalje Rodjeni!

O kakvim tamponima je rijec ovdje?

Mostar u Srcu,Velez do Groba!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 okt 2014, 17:33

Tosre je napisao/la:

(16 slika)

fkvelez.ba

Super vijest, ma ovo ce nam biti radni kamp kad napravimo stadion u Sjevernom. Idemo dalje Rodjeni!

O kakvim tamponima je rijec ovdje?

Mostar u Srcu,Velez do Groba!
isto kao i kada se asfaltira saobraćajnica. Tampon služi da bi se dobila kvalitetna podloga na kojoj će biti postavljena umjetna traba sa drenažom. To znači dugi vijek trajanja. ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 okt 2014, 18:07

koliko ja znam,tampon se koristi za "tampon zonu" ali nisam bas najsigurniji :?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 24 okt 2014, 18:43

RUKOMETNA utakmica protiv Viteza koja je trebala biti sutra odigrana se odgadja zbog navodne viroze igraca gostujuce ekipe. Konacnu odluku o rezultatu ili pomjeranju utakmice ce donijeti komesar lige.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 24 okt 2014, 18:49

pravnik1981 je napisao/la:RUKOMETNA utakmica protiv Viteza koja je trebala biti sutra odigrana se odgadja zbog navodne viroze igraca gostujuce ekipe. Konacnu odluku o rezultatu ili pomjeranju utakmice ce donijeti komesar lige.
Brzi si od mene, kazu pod virozom , a jucer igrali kup, al hajde da tu kapitulaciju Viteza rasporedimo na vise dana, ne valja sve odjednom :lol:

Izvinjenje raji koja su planirala doci

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 okt 2014, 19:17

shaman7 je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:RUKOMETNA utakmica protiv Viteza koja je trebala biti sutra odigrana se odgadja zbog navodne viroze igraca gostujuce ekipe. Konacnu odluku o rezultatu ili pomjeranju utakmice ce donijeti komesar lige.
Brzi si od mene, kazu pod virozom , a jucer igrali kup, al hajde da tu kapitulaciju Viteza rasporedimo na vise dana, ne valja sve odjednom :lol:

ne moze se jednostrano odgoditi utakmica.Valjda i Velez mora na to pristati. :think:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 24 okt 2014, 19:20

samo_lijevo je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:

ne moze se jednostrano odgoditi utakmica.Valjda i Velez mora na to pristati. :think:
Pristao je Velez, ali je odgodjena danas prije 2 sata, a sutra se trebala igrati. Organizovani ljudi na utakmici, polijepljeni plakati, a pravila nalazu 10 dana prije utakmice da se mora poslati drugom klubu. A ofirni su do bola jer su igrali kup prekjucer, jucer svi bolesni.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.