Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la calcio » 21 maj 2013, 16:30

JTS je napisao/la:treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje .. bolje da Edin pobjedi, nego neki Zabaleta, Aguero, Tevez, Hart, David Silva, itd .. samim tim on će više dobiti na cijeni, pa neće znati Englezi da smo mi dali toliko glasova Edinu :mrgreen:

mada nisam siguran kolike šanse ima da pobjedi, jer će dosta navijača Citya glasati, a ne vjerujem da će biti mnogo podjeljeni, mislim da će većina glasati za Zabaletu

al' ipak, ajmo svi glasati za Edina, pokažimo malo drskosti i ponosa ;)
kada jednog dana bude izbor najboljeg igraca Lazia svih vremena i vidis Lulu i Canu kako se bore za pobjedu do zadnjeg trena, mozda promjenis misljenje. :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 maj 2013, 16:32

calcio je napisao/la:
JTS je napisao/la:treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje .. bolje da Edin pobjedi, nego neki Zabaleta, Aguero, Tevez, Hart, David Silva, itd .. samim tim on će više dobiti na cijeni, pa neće znati Englezi da smo mi dali toliko glasova Edinu :mrgreen:

mada nisam siguran kolike šanse ima da pobjedi, jer će dosta navijača Citya glasati, a ne vjerujem da će biti mnogo podjeljeni, mislim da će većina glasati za Zabaletu

al' ipak, ajmo svi glasati za Edina, pokažimo malo drskosti i ponosa ;)
kada jednog dana bude izbor najboljeg igraca Lazia svih vremena i vidis Lulu i Canu kako se bore za pobjedu do zadnjeg trena, mozda promjenis misljenje. :mrgreen:
hehe .. za najboljeg igrača godina možda nekad i bude :D pa i ja bih glasao za Luleta, iako imam dva omiljena igrača Lazija, no dobro :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 maj 2013, 16:33

ciza je napisao/la:haha nakaradni novinari nakaradni ovi koji se kace po portalima i klikaju na sve sto ima ikakve veze s bosnom i ako je izbor namjenjen za neke druge ,s nekim drugim ciljem
zvanična stranica na FB ;)

slika
FORZA MARŠAL !!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 maj 2013, 16:36

U Realu bi Baljić pobijedio ubjedljivo ispred Ikera i Raula, Hasan bi razvalio konkurenciju kod Bavaraca, Miske bi bio drugi, Lulić bi pomeo sve žive u Laziu, jeeebo Tottija i Juninha-Pjanić je legenda, PSG bi se vodila borba između Sušića i Ibiševića.. Sergej Barbarez i u Leverkuzenu i u Hamburgu, dvojbe nema!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 maj 2013, 16:36

Samo se bezveze glasa Dzeko ce na kraju da zavrsi 5-6 bez obzira koliko narod glasao,rezultati glasanja trenutno nisu vidljivi.... :? :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 21 maj 2013, 16:37

JTS je napisao/la:treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje ..
Biti realan je "pljuvati i gaziti svoje"?? Pljuvanje je kada bi glasao da je bio najgori Cityev igrac.

Ne postoji argument da je Dzeko bolji od Zabalete bio ove sezone.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 maj 2013, 16:42

Anketa bi trebala nositi ime "ko je bio najmanje loš ove sezone u City-u".
Jer su svi generalno podbacili, jedino je Zabaleta bolji nego prije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 maj 2013, 16:43

ZgemboAdislic je napisao/la:
JTS je napisao/la:treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje ..
Biti realan je "pljuvati i gaziti svoje"?? Pljuvanje je kada bi glasao da je bio najgori Cityev igrac.

ne shvataš poentu .. nema većeg glupana od Bošnje, nama nikad neće iz dupeta u glavu .. realno je da on nije najbolji igrač Citya ove godine, iako je najbolji strijelac .. al' stvar je da trebamo svi glasati za njega jer je naš .. bolje da Edin osvoji nagradu nego neko drugi .. ja nikad ne bih mogao glasati za nekog drugog, iako je taj neki bio bolji od Edina .. u tom slučaju, neću ni glasati .. a glasao sam i dao glas svom zemljaku naravno .. ko će kome, ako neće svoj svome
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 maj 2013, 16:48

ma sve u redu ali koji q ima ss.ba stavljati na portal, to je protiv svih novinarskih logika i etike. objektivnost i fazoni...

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 21 maj 2013, 16:58

Mislim da je Džeko bio u top 3 igrača Cityja ove sezone, tako i da osvoji nagradu za najboljeg igrača samo zbog Bosanaca neće biti nezasluženo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 maj 2013, 18:14

Postoji argument, PRVI STRIJELAC SVOJE EKIPE!

Da je prvi strijelac Agüero, nema sumnje da nebi njeg izabrali.

Bosnje uvijek seru po svojima.

Nego narode glasajte

http://www.mcfc.co.uk/Fans/Etihad-Player-of-the-Year" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 maj 2013, 18:38

Mjenajte ime, e-mail adresu, godiste i zemlji i mozete glasat koliko puta hocete.
ciza je napisao/la:haha nakaradni novinari nakaradni ovi koji se kace po portalima i klikaju na sve sto ima ikakve veze s bosnom i ako je izbor namjenjen za neke druge ,s nekim drugim ciljem
Hajde ne seri covjece, najbolje ti je da ugasi pc.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 maj 2013, 18:42

AlenHalilovic je napisao/la:
Hajde ne seri covjece, najbolje ti je da ugasi pc.
hoces li drzati tog balu na profilnoj kad zaigra za susjede,a prije toga obavezno jedan klik za nadarevica biraju najboljeg igraca genove ;) lajkas ;)

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 maj 2013, 18:48

Bit ce tesko, ali dosad nismo nikad nase zmajeve unevjerili kad je se trebalo glasat za njih :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 maj 2013, 20:54

Ja sam glasao,ali ne mogu da vjerujem kako uvijek,bilo sta da se desi u vezi Dzeke i dospije na ovu temu,pocne se pricati o nekom bosanskom mentalitetu i pocnu se ljudi svadjati :lol:
#miasanmia

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 maj 2013, 21:33

Ljudi su malo je reć glupi. Glasaj i zdra'o. Šta komentarišeš koji kur*ac 8-)
Allegri je gospodin!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 21 maj 2013, 22:02

emir79 je napisao/la:

Postoji argument, PRVI STRIJELAC SVOJE EKIPE!

Da je prvi strijelac Agüero, nema sumnje da nebi njeg izabrali.

Bosnje uvijek seru po svojima.

Nego narode glasajte

http://www.mcfc.co.uk/Fans/Etihad-Player-of-the-Year" onclick="window.open(this.href);return false;
Po tom "argumentu" su isto Tevez, Aguero, Yaya i ne znam jos kolko igraca Citya bolju sezonu od Zabalete imali. Bil isto reko da je Mandzukic bolju sezonu od Riberyja imao? I uostalom zar nije ovo glasanje za Cityevog igraca godine u svim takmicenjima, a ne samo Premier League?

"Bosnje uvijek seru po svojima" - Ocito nisi pratio goal.com "top of the match" glasanje od Cityevih utakmica zadnjih par sezona gdje je Dzeko proglasen fan's man of the match u hiljadu utakmica gdje nije bio ni blizu najboljeg igraca na terenu.

Po meni je bolje da nas svijet gleda kao malo vise realne nego trollove koji automatski glasaju za Dzeku kao roboti. Mislim, sta sada mislis da bi se dokazalo kada bi Dzeko pobjedio ovo glasanje?

Budite malo realni, ljudi. Idite glasajte za Asmira Begovica kao najboljeg golmana Premiershipa sto je fakticki istina umjesto ovoga.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 maj 2013, 22:32

Zgembo,

Bezveze se nerviras.
Bosanaca i Hercegovaca ima ukupno 4 miliona, a od toga sigurno 1.5 miliona i ne prizna zemlju kao svoju niti voli Dzeku ikako.

London sam ima 3 put vise stanovnika nego sve populacije u BiH koja navija za BH repku. Ne vidim po cemu bi ja to vjerovao da bi Dzeko bio izabran za najboljeg igraca Citija radi glasanja nekih 20-30 hiljada BH navijaca i po cemu bi to imalo neki veci uticaj na glasanje nego nekih 40 miliona Argentinaca koji isto tako prate Aguera?

De Boga ti, pusti ljude da glasaju za kog hoce.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 maj 2013, 22:52

Pa nije prvi put da je Dzeko pobjedio na izborima Citya, sta mislis zasto je pobjedio, sigurno je Mancini sjeo sa computer i pravio fake e-mailove i glasao za njega.

Dosad nije ni jedan zmaj izgubio glasanje koje je bilo objavljeno na svim portalima. Tako da nece ni ovaj put.
Vi et glasajte za Zabaletu ili Tevez koji mislite da netreba glasati za Dzeko a mi cemo za Dzeko i svi sretni.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 21 maj 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 maj 2013, 22:53

Nas Edin Dzeko u raznim nacionalstima:

BiH: Dzeko
Makedonac: Dzekovski
Srbin: Dzekoslav
Slovenac: Dzekec
Turcin: Dzekoglu
Grk: Dzekas
Bugar/Rus: Dzekov
Talijan: Dzekini
Brazilac: Dzekinho
Englez: Dzekson
Svedjanin: Dzekensen
Spanac: Dzekito
Litvanac: Dzekauskas
Albanac: Dzekiri

DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, edin139, Google Adsense [Bot], Hansestadt, PeppermintSA i 44 gosta.