emir79 je napisao/la:ZgemboAdislic je napisao/la:JTS je napisao/la:treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje ..
Biti realan je "pljuvati i gaziti svoje"?? Pljuvanje je kada bi glasao da je bio najgori Cityev igrac.
Ne postoji argument da je Dzeko bolji od Zabalete bio ove sezone.
Postoji argument, PRVI STRIJELAC SVOJE EKIPE!
Da je prvi strijelac Agüero, nema sumnje da nebi njeg izabrali.
Bosnje uvijek seru po svojima.
Nego narode glasajte
http://www.mcfc.co.uk/Fans/Etihad-Player-of-the-Year" onclick="window.open(this.href);return false;
Po tom "argumentu" su isto Tevez, Aguero, Yaya i ne znam jos kolko igraca Citya bolju sezonu od Zabalete imali. Bil isto reko da je Mandzukic bolju sezonu od Riberyja imao? I uostalom zar nije ovo glasanje za Cityevog igraca godine u svim takmicenjima, a ne samo Premier League?
"Bosnje uvijek seru po svojima" - Ocito nisi pratio goal.com "top of the match" glasanje od Cityevih utakmica zadnjih par sezona gdje je Dzeko proglasen fan's man of the match u hiljadu utakmica gdje nije bio ni blizu najboljeg igraca na terenu.
Po meni je bolje da nas svijet gleda kao malo vise realne nego trollove koji automatski glasaju za Dzeku kao roboti. Mislim, sta sada mislis da bi se dokazalo kada bi Dzeko pobjedio ovo glasanje?
Budite malo realni, ljudi. Idite glasajte za Asmira Begovica kao najboljeg golmana Premiershipa sto je fakticki istina umjesto ovoga.