Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mancini je otisao, a za sobom je ostavio totalni raspad sistema. Jednostavno je dosao do zida gdje nema dalje...sad sve mora na novo...sto ce vjerovatno i biti. Dzeko se utopio u sivilo i letargicnost ekipe, a ja da sam gazda kluba - dobro bih razmislio da li bi im isplatio zadnje plate - a sve bi ih otjerao pa na novo!!!
S druge strane, navijaci nikad nece zaboraviti Mancinia jer im je donio dugocekanu titulu prvaka Engleske, titulu FA i titulu C-Shield...u godinu dana, tako da je on ostavio dubok trag za soobom...a cisto sumnjam da ce City uspjeti ponoviti u narednim godinama neovisno koliko se pojacaju i kakvog trenera budu imali, jer jednostavno i drugi imaju tradiciju i krse lovu na igrace...ja sam ubjedjen da ce City narednih nekoliko godina biti u vrhu (nesto kao Chelsea) ali da nece nista osvojiti! Upravo zbog toga ce se navijaci sjecati i Mancinia i Aguera i Dzeke itd...itd...igraca koji su im donijeli titule!
S druge strane, navijaci nikad nece zaboraviti Mancinia jer im je donio dugocekanu titulu prvaka Engleske, titulu FA i titulu C-Shield...u godinu dana, tako da je on ostavio dubok trag za soobom...a cisto sumnjam da ce City uspjeti ponoviti u narednim godinama neovisno koliko se pojacaju i kakvog trenera budu imali, jer jednostavno i drugi imaju tradiciju i krse lovu na igrace...ja sam ubjedjen da ce City narednih nekoliko godina biti u vrhu (nesto kao Chelsea) ali da nece nista osvojiti! Upravo zbog toga ce se navijaci sjecati i Mancinia i Aguera i Dzeke itd...itd...igraca koji su im donijeli titule!
Naravno da vole Mancinija, i trebaju da ga vole, i da ga pamte dugo vremena.Alucard je napisao/la:yebi ti to, možemo se mi zayebavati na njegov račun koliko hoćemo al njega navijači i dalje vole i pjevaju mu pjesme. Vjerujem da ga više cijene i vole nego bilo kojeg igrača pa čak i Aguera koji im je ono vrh što se igrača tiče. Njima je Mancini idol i oni pate za njegovim odlaskom a to samo pokazuje o kakvom se nakaradnom klubu i navijačima bez karaktera radi...jedno vrijeme pale Tevezove dresove i učestvuju u akciji "trash your Tevez shirt" a kasnije ga kao vole i odaju mu počast! Nego bježi Džeko prvom prilikom iz tog kvazi kluba i od takvih kvazi navijača, nema tu fubalske karijere osim novca, toga ima!mandraX je napisao/la:Mancini vrati se.![]()
![]()
Mogu ga ja, ti, peti deseti, pljuvati koliko hoćemo, al' je činjenica da je nakon skoro pa i 50 godina posta donio trofej City-u.
Sa onoliko para na raspolaganju donio bi i ovajmandraX je napisao/la:Naravno da vole Mancinija, i trebaju da ga vole, i da ga pamte dugo vremena.Alucard je napisao/la:yebi ti to, možemo se mi zayebavati na njegov račun koliko hoćemo al njega navijači i dalje vole i pjevaju mu pjesme. Vjerujem da ga više cijene i vole nego bilo kojeg igrača pa čak i Aguera koji im je ono vrh što se igrača tiče. Njima je Mancini idol i oni pate za njegovim odlaskom a to samo pokazuje o kakvom se nakaradnom klubu i navijačima bez karaktera radi...jedno vrijeme pale Tevezove dresove i učestvuju u akciji "trash your Tevez shirt" a kasnije ga kao vole i odaju mu počast! Nego bježi Džeko prvom prilikom iz tog kvazi kluba i od takvih kvazi navijača, nema tu fubalske karijere osim novca, toga ima!mandraX je napisao/la:Mancini vrati se.![]()
![]()
Mogu ga ja, ti, peti deseti, pljuvati koliko hoćemo, al' je činjenica da je nakon skoro pa i 50 godina posta donio trofej City-u.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo boldano je sve politika kluba. Prvo naloze raju da pobacaju njegove dresove, onda ga vrate, on zabije 3-4 gola i zgrnu lovu jer raja opet mora kupiti dresove.Alucard je napisao/la:yebi ti to, možemo se mi zayebavati na njegov račun koliko hoćemo al njega navijači i dalje vole i pjevaju mu pjesme. Vjerujem da ga više cijene i vole nego bilo kojeg igrača pa čak i Aguera koji im je ono vrh što se igrača tiče. Njima je Mancini idol i oni pate za njegovim odlaskom a to samo pokazuje o kakvom se nakaradnom klubu i navijačima bez karaktera radi...jedno vrijeme pale Tevezove dresove i učestvuju u akciji "trash your Tevez shirt" a kasnije ga kao vole i odaju mu počast! Nego bježi Džeko prvom prilikom iz tog kvazi kluba i od takvih kvazi navijača, nema tu fubalske karijere osim novca, toga ima!mandraX je napisao/la:Mancini vrati se.![]()
![]()
Dzeko neka pazljivo odradi ovu turneju po SAD-u i dodje spreman na okupljanje. Kad dernemo Latviju, onda moze na miru razmisliti sta dalje sa karijerom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nema to nikakve veze.
Ja ga ne volim, i mislim da je obična kar'na od trenera, al' navijači City-a ga moraju podržat', i ne smiju ga zaboravit, i vjerujem da neće.
Kakav god da je, donio im je ono što su godinama prije mogli samo na TV-u vidjet', FA Cup i Ligu.
Ja ga ne volim, i mislim da je obična kar'na od trenera, al' navijači City-a ga moraju podržat', i ne smiju ga zaboravit, i vjerujem da neće.
Kakav god da je, donio im je ono što su godinama prije mogli samo na TV-u vidjet', FA Cup i Ligu.
Jes' smjesna ova prica da bi Dzeko mogao da bude najbolji strijelac lige
Onda po toj logici je mogao i Chicharito, za duplo manje minuta igranja od Dzeke, imaju haman isti ucinak.
Nista protiv Dzeke naravno, ali ne mogu da vjerujem ove nase novinare i tu logiku.

Nista protiv Dzeke naravno, ali ne mogu da vjerujem ove nase novinare i tu logiku.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ear-voting" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Da odma cestitam Dzeki za nagradu igraca godine. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja sam vec glaso.....Goalgetter je napisao/la:Zna se sta je cinitihodža je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ear-voting![]()
'Pomozimo Dzeki...'
sadaka narod...help, stop d vor in bosnia...hilfe

sadaka narod...help, stop d vor in bosnia...hilfe
samo pisite englesko ime i prezime da ne budemo ofirni

hahahahahaha jadna njihova stranica kada se sada BH navijači nakače, ko najezda skakavaca!Goalgetter je napisao/la:Zna se sta je cinitihodža je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ear-voting![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da su ovo stavili kao udarnu vijest na ss.ba
jedna je stvar po forumima pisati ali stranica bi trebala biti malo ozbiljnija.

jedna je stvar po forumima pisati ali stranica bi trebala biti malo ozbiljnija.

Upravo tako, ja lično nikada nisam glasao za Džeku u tim suludima anketama u kojima se zna ako doprije do bosanskih medija ko je pobjednik.
@calcio, upravu si, to je zaista ne profesionalno, šta su napravili.
@calcio, upravu si, to je zaista ne profesionalno, šta su napravili.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje .. bolje da Edin pobjedi, nego neki Zabaleta, Aguero, Tevez, Hart, David Silva, itd .. samim tim on će više dobiti na cijeni, pa neće znati Englezi da smo mi dali toliko glasova Edinu
mada nisam siguran kolike šanse ima da pobjedi, jer će dosta navijača Citya glasati, a ne vjerujem da će biti mnogo podjeljeni, mislim da će većina glasati za Zabaletu
al' ipak, ajmo svi glasati za Edina, pokažimo malo drskosti i ponosa

mada nisam siguran kolike šanse ima da pobjedi, jer će dosta navijača Citya glasati, a ne vjerujem da će biti mnogo podjeljeni, mislim da će većina glasati za Zabaletu
al' ipak, ajmo svi glasati za Edina, pokažimo malo drskosti i ponosa

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Iz inata, jer gdje bosanci glasaju ,,, tu smo najjaci ... tu kinezima hebemo mater 

>>No body likes us but we dont care<<
- inacefindecko
- Kontakt:
čestitam Edine! 

haha nakaradni novinari nakaradni ovi koji se kace po portalima i klikaju na sve sto ima ikakve veze s bosnom i ako je izbor namjenjen za neke druge ,s nekim drugim ciljem
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Drum, feniksptica, N3R3D, napapijri1987, Normus90, Pensioner26, Proximic, Sheyi, Shogun, signalidunapark i 69 gostiju.