Moze i u krevetu kod kuce, ali koliko njih je se ozlijedilo na parkingu a koliko na takvim utakmicama...... mislim da ciro malo precjenjuje mogucnosti igraca, nisu to vrhunski igraci koji mogu drzat tempo 2 utakmice sedmicno i jake treninge u toku prvenstvafukara1919 je napisao/la:Sve to stoji, al ne mozes u trenutnoj situaciji igrace bezveze trositi i riskirati ih povredi.Skver je napisao/la:Moraju se ispostovati sponzori, dobiti novi, steći novi prijatelji, fudbal je biznis, druga je stvar sto se do sada nije vodilo racuna o tim stvarima....Nista nije slucajno, a niti bilo kakva improvizacija, a igrac se moze povrijediti i na parkingu ispred stadiona.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Zdravo!babangida7777 je napisao/la:Zdravo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- betting1902
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/ciri-te ... inale-1998" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas los izvjestaj sa jutarnji.hr al naravno avaz ce to prenjeti a ne utakmicu protiv jedinstva,cc cujj fukare vrijedjale svoje igrace, bas mislim da smo ih aplauzom i pjesmom ispratili cc sto ti je medij...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas los izvjestaj sa jutarnji.hr al naravno avaz ce to prenjeti a ne utakmicu protiv jedinstva,cc cujj fukare vrijedjale svoje igrace, bas mislim da smo ih aplauzom i pjesmom ispratili cc sto ti je medij...
Fkt ne znam šta je ovim novinarima,koji retardi glupani to je nevjerovatno.
Pobjeda je bolja od orgazma!
ma da vam bude iskren, mogu samo da ga podudlaju 
Manje priče, više rada!

Svim simpatizerima i navijačima Crveno - crnih poraz u Gračanici teško je pao, no vremena za žaljenje nema.
Već narednog vikenda na Tušanj dolazi neugodna ekipa GOŠK - a. Gabeljani su nas u prvom dijelu prvenstva savladali rezultatom 1:0 i sada je vrijeme da im se revanširamo pred domaćim navijačima.

Miroslav Blažević se danas kraće nego obično zadržao u svlačionici na sastanku sa igračima. Svima je jasno gdje se griješilo na Lukama, stoga se krenulo onom starom: manje priče više rada!

Nakon standardnog zagrijavanja, Crveno - crni su pristupili uigravanju svojih redova. Meč na pola terena sa jedno - dva dodavanja, brza i žustra igra, poneki agresivan start rezime su današnjeg treninga.

Miroslav Blažević može biti spokojniji jer će protiv GOŠK - a na raspolaganju imati sve fudbalere osim Kapića i Mehanovića. Za sada se uigrava sljedeća jedanestorka: Hadžić na golu, Efendić, Salihović, Moranjkić, Halilović u zadnoj liniji, Jahić i Omić kao zadnji vezni, Redžepi, Mehidić, J. Mujkić ofanzivni vezni, te Krpić u špicu napada.
fksloboda.ba

Svim simpatizerima i navijačima Crveno - crnih poraz u Gračanici teško je pao, no vremena za žaljenje nema.
Već narednog vikenda na Tušanj dolazi neugodna ekipa GOŠK - a. Gabeljani su nas u prvom dijelu prvenstva savladali rezultatom 1:0 i sada je vrijeme da im se revanširamo pred domaćim navijačima.

Miroslav Blažević se danas kraće nego obično zadržao u svlačionici na sastanku sa igračima. Svima je jasno gdje se griješilo na Lukama, stoga se krenulo onom starom: manje priče više rada!

Nakon standardnog zagrijavanja, Crveno - crni su pristupili uigravanju svojih redova. Meč na pola terena sa jedno - dva dodavanja, brza i žustra igra, poneki agresivan start rezime su današnjeg treninga.

Miroslav Blažević može biti spokojniji jer će protiv GOŠK - a na raspolaganju imati sve fudbalere osim Kapića i Mehanovića. Za sada se uigrava sljedeća jedanestorka: Hadžić na golu, Efendić, Salihović, Moranjkić, Halilović u zadnoj liniji, Jahić i Omić kao zadnji vezni, Redžepi, Mehidić, J. Mujkić ofanzivni vezni, te Krpić u špicu napada.
fksloboda.ba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva gebelsovska posla.....betting1902 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/ciri-te ... inale-1998
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
ma husic leti prvom prilikom, i treba vrijedjati kad ih boli ****... nisu oni plakali kad smo ispali, ne budu oni sjebani citavu sedmicu kad izgubimo, ne spavaju cijelu noc poslije utakmice (cast izuzecima) a husic kao jedna ortodoksna seljacina ce letiti prvom prilikom ionako je prevelik trosak za ekipu...ps do kraja sezone svaki utorak cemo igrati s nekim prijateljsku utakmicu na kantonu, glup potez uprave prvenstveno azmira ali sta je tu je...SiouxLukavac je napisao/la:Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
1919 <3
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Evo sto smo...staragarda je napisao/la:Kakva gebelsovska posla.....betting1902 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/ciri-te ... inale-1998
Sent from my iPhone using Tapatalk....nevjerovatno....cuj,igrači vrijedzani od Fukara....strašnoj,jbt
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmir ako zeli da igra prijateljske utakmice neka igra svaki dan!panini je napisao/la:ma husic leti prvom prilikom, i treba vrijedjati kad ih boli ****... nisu oni plakali kad smo ispali, ne budu oni sjebani citavu sedmicu kad izgubimo, ne spavaju cijelu noc poslije utakmice (cast izuzecima) a husic kao jedna ortodoksna seljacina ce letiti prvom prilikom ionako je prevelik trosak za ekipu...ps do kraja sezone svaki utorak cemo igrati s nekim prijateljsku utakmicu na kantonu, glup potez uprave prvenstveno azmira ali sta je tu je...SiouxLukavac je napisao/la:Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
Podrska Azmiru za sve sto radi, bez obzira kako ce proci prvenstvo. Sta su neki poceli cmizdriti ko picici?!
Puniti Tusanj je nama jedini zadatak, a rezultati ce doci kad tad!
P.S. U Capljini mislim da nece dopustiti da razocaraju Ciru i daju bodove Jedinstvu. Ciri je ova sezona potrebna i to mnogi kontaju. Ima on svoje zasluge. Znam da sigurno necemo lako propustiti ulazak u PL. I ako se to desi idemo dalje, jos jaci, organizovaniji i bolji. Do konacne pobjede svi zajedno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Utorak je, a situacija je vec puno bolja nego jucer...do subote, VRIJEME JE NA NASOJ STRANI !
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Uvijek sam ja govorio da vi potajno navijate za Slobodu, kako inace mozete znati sve sto se desi na svakoj utakmici ako ne prisustvujete istim...zar ne?SiouxLukavac je napisao/la:Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Nemoj da smaraš i komotno možeš da budeš novinar pogotovu da radiš za Avaz ili Avazov sport,jer pišeš gluposti.SiouxLukavac je napisao/la:Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
To je nas klub i imamo pravo dat misljenje dal Husic treba igrati za Slobodu ili ne.A Fukare kao navijaci svi zajedno nisu pjevali nakon poraza "svi ste vi **cke " ili slicno nego su zajedno sa igracima pjevali VOLIM TE SLOBODO tako da ne pisi nebuloze.A mediji kao mediji sranje klasicno.SiouxLukavac je napisao/la:Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
joksimovic
- Kontakt:
Ja čitam samo na Tušnju.Info prvi izvor. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
lijepo da nam pratite svaki korak...ima se tu sta naucit a vase je da samo budete marljivi....husic je prozivan od nekih par ljudi...nikako od Fukara..zato ne palamudaj,sviju tiSiouxLukavac je napisao/la:Vrijeđali ste Husića i još neke ne znam im imena, to su igrači Slobode. Sve tačno što je napisano. Pozdrav komšije.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
samke12345
- Kontakt:
NK STJEPAN POLJE 0:8 FK SLOBODA
0:1 - J. Mujkić (15'), 0:2 - Krpić (24'), 0:3 - Krpić (28'), 0:4 - Omić (49'), 0:5 - Salihović (51'), 0:6 - Šaćiri (68'), 0:7 - Šaćiri (73'), 0:8 - Husić (85')
0:1 - J. Mujkić (15'), 0:2 - Krpić (24'), 0:3 - Krpić (28'), 0:4 - Omić (49'), 0:5 - Salihović (51'), 0:6 - Šaćiri (68'), 0:7 - Šaćiri (73'), 0:8 - Husić (85')
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.