'okači ih na štriknime_tm87 je napisao/la:Potrebno mi je editovanje 2 slike koje su mutne.
Znal neko ? Hitno mi je!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nema ga trenutno. Sigurno se prisjeca nekog novog Amerikanca koji je igrao za KK Bosnu, pa da te pita nesto u vezi njega. Hoce opet da bude pametan, i covjek sa dobrim pamcenjem...neno#4 je napisao/la:@legenda, kakav si veceras![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Nema ga trenutno. Sigurno se prisjeca nekog novog Amerikanca koji je igrao za KK Bosnu, pa da te pita nesto u vezi njega. Hoce opet da bude pametan, i covjek sa dobrim pamcenjem...neno#4 je napisao/la:@legenda, kakav si veceras![]()
![]()
![]()
Ko zna kakvim se prevarama bavi trenutnoPostman je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Nema ga trenutno. Sigurno se prisjeca nekog novog Amerikanca koji je igrao za KK Bosnu, pa da te pita nesto u vezi njega. Hoce opet da bude pametan, i covjek sa dobrim pamcenjem...neno#4 je napisao/la:@legenda, kakav si veceras![]()
![]()
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kakav si tineno#4 je napisao/la:@legenda, kakav si veceras![]()
Sad ce prvenstvo,s kakvim raspolozenjem ga ti docekujes,ja evo razmisljam kojim pravcima bi sve mogla krenuti utakmice protiv Grcke,ali ni jedan put me nije odveo do nase pobjede
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel meni neko objasnit sta ovo znaci?
Mozda bih ja mogao ,samo kad bi mi rekao sta?Donnie Darko je napisao/la:Mozel meni neko objasnit sta ovo znaci?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ova tackica 
Sto se nas tice, samo je jedina nada da cemo dobiti Finsku i evenutalno Makedonce. Jer su i oni furda teska.Dylan Dog je napisao/la:Kakav si tineno#4 je napisao/la:@legenda, kakav si veceras![]()
![]()
Sad ce prvenstvo,s kakvim raspolozenjem ga ti docekujes,ja evo razmisljam kojim pravcima bi sve mogla krenuti utakmice protiv Grcke,ali ni jedan put me nije odveo do nase pobjede
A to je drugi dan Bajrama, ko zna kako ce da se stigne sve to da pogleda
Ali morat ce se nekako. Bice nas ipak fino vidjeti gore, ali ocekivanja su pobijediti 1, eventualno dvije i to je to.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Malo me je lupila suncanica danas,ali ja ne vidim nikakvu tackicuDonnie Darko je napisao/la:Ova tackica
Jbg,znaci nista..
Al ajd,mozda Djedovic i Domercant nesto odigraju,uz Teletovicev standardan ucinak ko zna...nada je slaba,ali nadati se mora
Ako nista,dobra je stvar sto rijetko ko sta ocekuje od njih,pa nas samo mogu iznenaditi,ali s druge strane sta ocekivati od ekipe koja ima Jazvina za centra
Al ajd,mozda Djedovic i Domercant nesto odigraju,uz Teletovicev standardan ucinak ko zna...nada je slaba,ali nadati se mora
Ako nista,dobra je stvar sto rijetko ko sta ocekuje od njih,pa nas samo mogu iznenaditi,ali s druge strane sta ocekivati od ekipe koja ima Jazvina za centra
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
izgleda da je i mene lupila suncanica, pa i ja ne vidim tackicuTribalian je napisao/la:Malo me je lupila suncanica danas,ali ja ne vidim nikakvu tackicuDonnie Darko je napisao/la:Ova tackica
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ta tackica se zove SPACE ? ? ? jesam pogodio ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Svi mi koji ne vidimo tackicujasmin10 je napisao/la:izgleda da je i mene lupila suncanica, pa i ja ne vidim tackicuTribalian je napisao/la:Malo me je lupila suncanica danas,ali ja ne vidim nikakvu tackicuDonnie Darko je napisao/la:Ova tackica![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:

Viditel je sad ebem vas usta.
Ja sam se svadjao sa jednom forumasicom(za koju i danas imam dilemu cija je sestraDylan Dog je napisao/la:Jbg,znaci nista..
Al ajd,mozda Djedovic i Domercant nesto odigraju,uz Teletovicev standardan ucinak ko zna...nada je slaba,ali nadati se mora![]()
Domercant ce igrati na EP ipak bolje, partija protiv Francuske je najava tome.
Teletovic, nazalost nema ni on standardan ucinak. Kada ga ide zabit ce 20+, a kada ne ide onda uz veliku potrosnju lopti 10. Ali za nase sve ostale je kosarkas.
Pisem jedan tekst za jedan portal, pa postirat cu i na forum sutra. Cujemo se.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Donnie Darko je napisao/la:
Viditel je sad ebem vas usta.
Al sta znaci,jbem li ga
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ljudi sutra mi sudjenje za skuter... Kako i sta ? Prvi put mi je...
**** sudinici, onoj crnokosoj, ako si u SA, mater za mene jednom. Nece ti nista, ne salju na robiju za to.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi sutra mi sudjenje za skuter... Kako i sta ? Prvi put mi je...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!