Butlandaa bih volio u konkurenciji. A moze i kakav Svabo. Od Bosanaca samo Pjanic. Necu Asmira, staromodan je.

PS. Kad god sam ga gled'o na mene je Watt uvijek ostavlj'o fine utiske. Steta sto ce 'propasti'.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa sto si ih napravio u obliku penisaRockefeller je napisao/la:
Naši Britanci.![]()
KOJI KRALJ!!!!!!!!!!! TAKO MI JE DRAGO STO IMAMO NEKOGA KAO TI NA FORUMU!!!!!!!!AaronRamsey je napisao/la:Pa sto si ih napravio u obliku penisaRockefeller je napisao/la:
Naši Britanci.![]()
To brate.. Pa suze krenule poslije videa.. kakva smo ekipa samo bili..Profesor je napisao/la:nostalgija nakon sto sam pogledao videokakvu smo tada imali ekipu. Strasno. Henry babo, kompletan napadac. Eh da nam je sad jedan Titi.
jesil dvaput oplako ?Semsudin je napisao/la:To brate.. Pa suze krenule poslije videa.. kakva smo ekipa samo bili..Profesor je napisao/la:nostalgija nakon sto sam pogledao videokakvu smo tada imali ekipu. Strasno. Henry babo, kompletan napadac. Eh da nam je sad jedan Titi.
EDIT: Aaron![]()
Odakle ti to da je Eisfeld na posudbi, to je samo zelja Ipswicha koja nije realizirana.Gunner4 je napisao/la:Danas Eisfiled otisao na pozajmicu u Ipswich! Nadam se da ce steci dovoljno iskustva za prvi tim. Covjek je biser!
Oficijelni acc. ne oni lazni.@SkySportsNews: Arsenal have told us at #SSN tonight that they are not in talks with Barcelona to sign David Villa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.