E jes' tesko ono rasprodatisajo10 je napisao/la:Obavještavamo navijače da je ostalo malo više od 1000 ulaznica sa južnu tribinu. Pozivamo navijače da ulaznice kupe što prije i da na stadion uđu najmanje sat vremena prije početka susreta.![]()
![]()
stadion uskoro rasprodat!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20-25 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20-25 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
NON MOLLARE MAI
Biće bolje kad napravimo istok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
s obzirom da malo sarajlija moze prisutiti bilo kakvo ljetovanje i da je većina ostala u sarajevu ja bih rekao da je 50 000 posjetitelja neka realna brojka.Alen Škoro je napisao/la:Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
pozdrav s jadranske obale, neka bolji pobjedi
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Govedo, ti si mucki provokator 
Saće Franto uletit i reć da mogu zbog raspodjele prihoda.tripice je napisao/la:s obzirom da malo sarajlija moze prisutiti bilo kakvo ljetovanje i da je većina ostala u sarajevu ja bih rekao da je 50 000 posjetitelja neka realna brojka.Alen Škoro je napisao/la:Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
pozdrav s jadranske obale, neka bolji pobjedi
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kitari kupuju karte za Jug

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Pa da vam nema nas, bio bi vam sjever prazan.
- Hrasno1921
- Kontakt:
vas 2.000 popunit ce te sjever nema staZip je napisao/la:Pa da vam nema nas, bio bi vam sjever prazan.
ps. cuvajte se Manijaka sa sjevera, mogli bi se onda preseliti na gradjevinu
1921'
Šta znači čuvajte se? Zar tu nisu djeca i nane?Hrasno1921 je napisao/la:vas 2.000 popunit ce te sjever nema staZip je napisao/la:Pa da vam nema nas, bio bi vam sjever prazan.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel to neka prijetnja?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma lako ce djeca i nane sa ovakvimHigh je napisao/la:Šta znači čuvajte se? Zar tu nisu djeca i nane?Hrasno1921 je napisao/la:vas 2.000 popunit ce te sjever nema staZip je napisao/la:Pa da vam nema nas, bio bi vam sjever prazan.![]()
image upload no compression1921'
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hrasno1921 je napisao/la:Šta znači čuvajte se? Zar tu nisu djeca i nane?High je napisao/la:ps. cuvajte se Manijaka sa sjevera, mogli bi se onda preseliti na gradjevinuZip je napisao/la:Pa da vam nema nas, bio bi vam sjever prazan.
image upload no compression[/quote]Hrasno, nemoj se previse sokirati danas facama na bordo strani sjevera, to su gradske face, cisto da znas prije nego sto kazes ''OOJJJHAAAA VIDI HINN TAMOOO''
btw.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jul 2016, 16:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joj vidi usiju kod ovog na 0:18MortemHz je napisao/la:
Hrasno, nemoj se previse sokirati danas facama na bordo strani sjevera, to su gradske face, cisto da znas prije nego sto kazes ''OOJJJHAAAA VIDI HINN TAMOOO''
btw.
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- elamalakia
- Kontakt:
Cuj to su gradske faceMortemHz je napisao/la:
Hrasno, nemoj se previse sokirati danas facama na bordo strani sjevera, to su gradske face, cisto da znas prije nego sto kazes ''OOJJJHAAAA VIDI HINN TAMOOO''
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- MocMahale444
Nemoj da postavljam vašeg klempu, cuje Ezan iz Mekke.admirr je napisao/la:MortemHz je napisao/la: joj vidi usiju kod ovog na 0:18ovaj cuje zalazak sunca
![]()
Spremi se za avatar mališa
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
koliko ces ti ono morati nsiti nas avatar? ja zaboravio na koliko smo se kladiliMocMahale444 je napisao/la:Nemoj da postavljam vašeg klempu, cuje Ezan iz Mekke.admirr je napisao/la:MortemHz je napisao/la: joj vidi usiju kod ovog na 0:18ovaj cuje zalazak sunca
![]()
Spremi se za avatar mališa
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.