Zamisli koji sam ja onda bog bio sa Siemensom m55.Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali.
Jeb`o ti Tita u bivsoj drzavi, da se tad moglo svaka bi mi dala.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zamisli koji sam ja onda bog bio sa Siemensom m55.Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali.
e moj jarane,kad sam ja sebi kupio mc60 odmah kad je izasao u prodaju. Samo se mogao kupiti u Sarajevu i karlovcu tada. 380 KM sam ga tada platioRooney88 je napisao/la:Zamisli koji sam ja onda bog bio sa Siemensom m55.Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali.![]()

Ja ba koji glupananonymousHD je napisao/la:Neko gleda atletiku? Bolt diskvalifikovanxD
Čini se da se bio nafurao podosta prije početka utrke....anonymousHD je napisao/la:Neko gleda atletiku? Bolt diskvalifikovanxD
anonymousHD je napisao/la:Neko gleda atletiku? Bolt diskvalifikovanxD
EEEEEE da znas ti Apsint 88 kad sam ja krajem 2000. godine nabavio Ericson T-20.Rooney88 je napisao/la:Zamisli koji sam ja onda bog bio sa Siemensom m55.Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali.![]()
Skola mi je 100-150 m od kuce, bude tu svastakakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/278242861695/vijesti/Sarajevo:%20Lopova%20vezali%20za%20ogradu%20i%20tukli%20metalnom%20%C5%A1ipkom
Htjeli ga isjeći na komade motornom pilom
Sarajevo: Lopova vezali za ogradu i tukli metalnom šipkom
Stanovnici sarajevskog naselja Sokolović-Kolonija jučer su bili svjedoci brutalnog obračuna u kojem su dvojica mladića pretukla Mirzu Hajdarevića (26), nastanjenog na Ilidži. Almir Alić (25), nastanjen u sarajevskom naselju Osjek, i njegov prijatelj Rusmir S. (33) u obračunu s Hajdarevićem, koji im je iznuđivao novac, htjeli su ga isjeći motornom pilom zbog čipsa i sokova koje im je ukrao, piše Dnevni avaz.
Njih dvojica su ga jučer usred bijela dana, najvjerovatnije s još jednim pomagačem, presreli ispred Pete osnovne škole u Sokolović-Koloniji, gdje su ga vezali policijskim lisicama za školsku ogradu. Jedan od njih je tukao Hajdarevića metalnom palicom, dok je drugi iz bijelog Golfa (099-J-190) izvadio motornu pilu prijeteći Hajdareviću da će ga isjeći na komade.
Zlostavljanje se odvijalo naočigled mnoštva svjedoka koji su u šoku počeli bježati, dok su drugi ipak smogli snage da pozovu Policijsku upravu Ilidža.
"Dok vam ovo pričam, još sam u šoku. Oni su momka tukli dobrih pola sata. Bili su naoružani i vikali su na njega. Šta čovjek da uradi u tim trenucima?! Iz gepeka su izvadili motornu pilu i htjeli su da ga sijeku, ali je nisu mogli upaliti, pa su odustali. Momak je vrištao vezan za ogradu, a oni su ga na kraju strpali u gepek Golfa i odvukli. Odmah sam zvao sam policiju, a oni su poslije došli i samo se provozali", ispričao je za Avaz Mithat Burović (na fotografiji), koji je potvrdio da su se napadači odvezli motociklom i bijelim Golfom.
Za to vrijeme, pripadnici PU Ilidža već su priveli sve aktere, a pred zgradom ove uprave novinari su zatekli motocikl Kawasaki i bijeli Golf, kojim su se odvezli "otmičari". Na parkingu je bio i Asim Alić, fotograf i privatni poduzetnik, čiji je sin Almir s prijateljem Rusmirom jučer išao u obračun s Hajdarevićem.
Asim je rekao da je sve počelo u srijedu, kada mu je ispred kuće u naselju Osjek ukraden njegov Golf (K19-A-643). Automobil je bio pun robe, čipsa i sokova koje Asim prodaje na Vrelu Bosne.
Lopovi su uzeli robu, a Golf su pokušali prodati na otpadu u Kiseljaku, ali im je tamo nestalo goriva, pa su ga ostavili ispred jedne kuće. Kako su ostali bez zarade, nazvali su Asima i pokušali mu iznuditi novac u zamjenu za ukradeni čips i sokove. Na dogovoreno mjesto u Sokolović-Koloniji otišli su Almir i Rusmir, koji su zatekli Mirzu Hajdarevića, od kojeg su silom pokušali vratiti ukradenu robu.
"Kad su oni otišli u Sokolović-Koloniju, ja sam odmah nazvao policiju na Ilidži i kazao sam im da idu za mojim sinom, jer će, sigurno, doći do tuče. Moj sin i Rusmir su uhvatili lopova, a policija ga je preuzela. Drugi lopov im je pobjegao", objasnio je Asim Alić za Dnevni avaz.
Iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da su Almir i Rusmir zadržani zbog protupravnog lišavanja slobode, dok je Hajdarević upućen na ljekarski pregled. U Kliničkom centru Sarajevo rečeno je da je dovezen oko 16 sati i da osim brojnih modrica po tijelu na sebi nije imao težih povreda.
Kakvog crnog zracenja?Tribalian je napisao/la:EEEEEE da znas ti Apsint 88 kad sam ja krajem 2000. godine nabavio Ericson T-20.Rooney88 je napisao/la:Zamisli koji sam ja onda bog bio sa Siemensom m55.Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali.![]()
Jeb`o ti Tita u bivsoj drzavi, da se tad moglo svaka bi mi dala.Samo posle par meseci stiglo na adresu tom liku od koga sam kupio telefon,pismo iz servisa njihovog da telefon treba vratiti(oni odmah novac vracaju) zbog prevelikog zracenja.
http://www.rapidserbia.com" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Ljudi treba mi pomoć, moram jednom liku skinuti muziku, narodnu, moram namiriti mp3 CD, a ne'am vremena jednu po jednu skidati, jel' mi može neko naći negdje zapakovan mix narodne muzike, po mogućnosti novije malo, 2010/2011...
Zahvaljujem unaprijed
Super, ovo mi je trebaloVirtu4l je napisao/la:http://www.rapidserbia.com" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Ljudi treba mi pomoć, moram jednom liku skinuti muziku, narodnu, moram namiriti mp3 CD, a ne'am vremena jednu po jednu skidati, jel' mi može neko naći negdje zapakovan mix narodne muzike, po mogućnosti novije malo, 2010/2011...
Zahvaljujem unaprijed
Moraš se registrovati, imaš tamo dosta novih kompilacija.
Vidi ti kako je on fin ,pomaže drugima ,ja konto da si ti uobražen i da si samo mučki provokator ,samo daj koga podjebavati ,a vidi ima on i dobri osobinaVirtu4l je napisao/la:http://www.rapidserbia.com" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Ljudi treba mi pomoć, moram jednom liku skinuti muziku, narodnu, moram namiriti mp3 CD, a ne'am vremena jednu po jednu skidati, jel' mi može neko naći negdje zapakovan mix narodne muzike, po mogućnosti novije malo, 2010/2011...
Zahvaljujem unaprijed
Moraš se registrovati, imaš tamo dosta novih kompilacija.