Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2011, 13:38

Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali. :mrgreen:
Zamisli koji sam ja onda bog bio sa Siemensom m55. :mrgreen:
Jeb`o ti Tita u bivsoj drzavi, da se tad moglo svaka bi mi dala. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 avg 2011, 13:46

Rooney88 je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sa 13 godina dobio NOKIU 3310 i bio glavni u mahali. :mrgreen:
e moj jarane,kad sam ja sebi kupio mc60 odmah kad je izasao u prodaju. Samo se mogao kupiti u Sarajevu i karlovcu tada. 380 KM sam ga tada platio

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 avg 2011, 13:54

Neko gleda atletiku? Bolt diskvalifikovan :D xD

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 avg 2011, 14:01

anonymousHD je napisao/la:Neko gleda atletiku? Bolt diskvalifikovan :D xD
Ja ba koji glupan :D oci svijeta uprte u njega i diskvalifikacija i to kakva po sekunde ranije krrenuo ccc nije se mogla nastaviti dominacija dzaba je
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 avg 2011, 14:06

LAŽI LAŽI !!!!! :lol: http://www.egeezer.net/wp-content/uploa ... occhio.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 28 avg 2011, 14:22

Čini se da se bio nafurao podosta prije početka utrke.... :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 avg 2011, 15:00

jbg,takva su pravila

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 avg 2011, 16:53

http://www.****.ba/clanak/27824286169 ... C5%A1ipkom" onclick="window.open(this.href);return false;

Htjeli ga isjeći na komade motornom pilom

Sarajevo: Lopova vezali za ogradu i tukli metalnom šipkom

Stanovnici sarajevskog naselja Sokolović-Kolonija jučer su bili svjedoci brutalnog obračuna u kojem su dvojica mladića pretukla Mirzu Hajdarevića (26), nastanjenog na Ilidži. Almir Alić (25), nastanjen u sarajevskom naselju Osjek, i njegov prijatelj Rusmir S. (33) u obračunu s Hajdarevićem, koji im je iznuđivao novac, htjeli su ga isjeći motornom pilom zbog čipsa i sokova koje im je ukrao, piše Dnevni avaz.

Njih dvojica su ga jučer usred bijela dana, najvjerovatnije s još jednim pomagačem, presreli ispred Pete osnovne škole u Sokolović-Koloniji, gdje su ga vezali policijskim lisicama za školsku ogradu. Jedan od njih je tukao Hajdarevića metalnom palicom, dok je drugi iz bijelog Golfa (099-J-190) izvadio motornu pilu prijeteći Hajdareviću da će ga isjeći na komade.

Zlostavljanje se odvijalo naočigled mnoštva svjedoka koji su u šoku počeli bježati, dok su drugi ipak smogli snage da pozovu Policijsku upravu Ilidža.

"Dok vam ovo pričam, još sam u šoku. Oni su momka tukli dobrih pola sata. Bili su naoružani i vikali su na njega. Šta čovjek da uradi u tim trenucima?! Iz gepeka su izvadili motornu pilu i htjeli su da ga sijeku, ali je nisu mogli upaliti, pa su odustali. Momak je vrištao vezan za ogradu, a oni su ga na kraju strpali u gepek Golfa i odvukli. Odmah sam zvao sam policiju, a oni su poslije došli i samo se provozali", ispričao je za Avaz Mithat Burović (na fotografiji), koji je potvrdio da su se napadači odvezli motociklom i bijelim Golfom.

Za to vrijeme, pripadnici PU Ilidža već su priveli sve aktere, a pred zgradom ove uprave novinari su zatekli motocikl Kawasaki i bijeli Golf, kojim su se odvezli "otmičari". Na parkingu je bio i Asim Alić, fotograf i privatni poduzetnik, čiji je sin Almir s prijateljem Rusmirom jučer išao u obračun s Hajdarevićem.

Asim je rekao da je sve počelo u srijedu, kada mu je ispred kuće u naselju Osjek ukraden njegov Golf (K19-A-643). Automobil je bio pun robe, čipsa i sokova koje Asim prodaje na Vrelu Bosne.

Lopovi su uzeli robu, a Golf su pokušali prodati na otpadu u Kiseljaku, ali im je tamo nestalo goriva, pa su ga ostavili ispred jedne kuće. Kako su ostali bez zarade, nazvali su Asima i pokušali mu iznuditi novac u zamjenu za ukradeni čips i sokove. Na dogovoreno mjesto u Sokolović-Koloniji otišli su Almir i Rusmir, koji su zatekli Mirzu Hajdarevića, od kojeg su silom pokušali vratiti ukradenu robu.

"Kad su oni otišli u Sokolović-Koloniju, ja sam odmah nazvao policiju na Ilidži i kazao sam im da idu za mojim sinom, jer će, sigurno, doći do tuče. Moj sin i Rusmir su uhvatili lopova, a policija ga je preuzela. Drugi lopov im je pobjegao", objasnio je Asim Alić za Dnevni avaz.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da su Almir i Rusmir zadržani zbog protupravnog lišavanja slobode, dok je Hajdarević upućen na ljekarski pregled. U Kliničkom centru Sarajevo rečeno je da je dovezen oko 16 sati i da osim brojnih modrica po tijelu na sebi nije imao težih povreda.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2011, 17:14

Jest da je to ekstreman slucaj,ali fakat su u ovoj drzavi kriminalci najvise zasticeni,ne smijes im nista.
Provali ti neko u kucu,ti ga izlemas i zavezes,pozoves policiju i ona tebe odvede u cuzu i dopijes prijavu :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 avg 2011, 23:04

Koja je ono stranica sa koje se mogu skidati knjige na nasem jeziku? neko je nedavno postavljo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 avg 2011, 23:08

Rooney88 je napisao/la:
EEEEEE da znas ti Apsint 88 kad sam ja krajem 2000. godine nabavio Ericson T-20. :mrgreen: Samo posle par meseci stiglo na adresu tom liku od koga sam kupio telefon,pismo iz servisa njihovog da telefon treba vratiti(oni odmah novac vracaju) zbog prevelikog zracenja. :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 avg 2011, 23:09

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/278242861695/vijesti/Sarajevo:%20Lopova%20vezali%20za%20ogradu%20i%20tukli%20metalnom%20%C5%A1ipkom

Htjeli ga isjeći na komade motornom pilom

Sarajevo: Lopova vezali za ogradu i tukli metalnom šipkom

Stanovnici sarajevskog naselja Sokolović-Kolonija jučer su bili svjedoci brutalnog obračuna u kojem su dvojica mladića pretukla Mirzu Hajdarevića (26), nastanjenog na Ilidži. Almir Alić (25), nastanjen u sarajevskom naselju Osjek, i njegov prijatelj Rusmir S. (33) u obračunu s Hajdarevićem, koji im je iznuđivao novac, htjeli su ga isjeći motornom pilom zbog čipsa i sokova koje im je ukrao, piše Dnevni avaz.

Njih dvojica su ga jučer usred bijela dana, najvjerovatnije s još jednim pomagačem, presreli ispred Pete osnovne škole u Sokolović-Koloniji, gdje su ga vezali policijskim lisicama za školsku ogradu. Jedan od njih je tukao Hajdarevića metalnom palicom, dok je drugi iz bijelog Golfa (099-J-190) izvadio motornu pilu prijeteći Hajdareviću da će ga isjeći na komade.

Zlostavljanje se odvijalo naočigled mnoštva svjedoka koji su u šoku počeli bježati, dok su drugi ipak smogli snage da pozovu Policijsku upravu Ilidža.

"Dok vam ovo pričam, još sam u šoku. Oni su momka tukli dobrih pola sata. Bili su naoružani i vikali su na njega. Šta čovjek da uradi u tim trenucima?! Iz gepeka su izvadili motornu pilu i htjeli su da ga sijeku, ali je nisu mogli upaliti, pa su odustali. Momak je vrištao vezan za ogradu, a oni su ga na kraju strpali u gepek Golfa i odvukli. Odmah sam zvao sam policiju, a oni su poslije došli i samo se provozali", ispričao je za Avaz Mithat Burović (na fotografiji), koji je potvrdio da su se napadači odvezli motociklom i bijelim Golfom.

Za to vrijeme, pripadnici PU Ilidža već su priveli sve aktere, a pred zgradom ove uprave novinari su zatekli motocikl Kawasaki i bijeli Golf, kojim su se odvezli "otmičari". Na parkingu je bio i Asim Alić, fotograf i privatni poduzetnik, čiji je sin Almir s prijateljem Rusmirom jučer išao u obračun s Hajdarevićem.

Asim je rekao da je sve počelo u srijedu, kada mu je ispred kuće u naselju Osjek ukraden njegov Golf (K19-A-643). Automobil je bio pun robe, čipsa i sokova koje Asim prodaje na Vrelu Bosne.

Lopovi su uzeli robu, a Golf su pokušali prodati na otpadu u Kiseljaku, ali im je tamo nestalo goriva, pa su ga ostavili ispred jedne kuće. Kako su ostali bez zarade, nazvali su Asima i pokušali mu iznuditi novac u zamjenu za ukradeni čips i sokove. Na dogovoreno mjesto u Sokolović-Koloniji otišli su Almir i Rusmir, koji su zatekli Mirzu Hajdarevića, od kojeg su silom pokušali vratiti ukradenu robu.

"Kad su oni otišli u Sokolović-Koloniju, ja sam odmah nazvao policiju na Ilidži i kazao sam im da idu za mojim sinom, jer će, sigurno, doći do tuče. Moj sin i Rusmir su uhvatili lopova, a policija ga je preuzela. Drugi lopov im je pobjegao", objasnio je Asim Alić za Dnevni avaz.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da su Almir i Rusmir zadržani zbog protupravnog lišavanja slobode, dok je Hajdarević upućen na ljekarski pregled. U Kliničkom centru Sarajevo rečeno je da je dovezen oko 16 sati i da osim brojnih modrica po tijelu na sebi nije imao težih povreda.
Skola mi je 100-150 m od kuce, bude tu svasta :roll:

btw. forum is back :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2011, 23:14

Tribalian je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
EEEEEE da znas ti Apsint 88 kad sam ja krajem 2000. godine nabavio Ericson T-20. :mrgreen: Samo posle par meseci stiglo na adresu tom liku od koga sam kupio telefon,pismo iz servisa njihovog da telefon treba vratiti(oni odmah novac vracaju) zbog prevelikog zracenja. :roll:
Kakvog crnog zracenja? :?
Nisam ti ja neki strucnjak za telefone. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 avg 2011, 23:15

Ma brate otkud znam .Tako mi lik rekao tad,posle i u novinama to bilo,jbem li ga.Nisam ni ja expert za telefone :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2011, 00:09

a jesam kralj, jos malo pa cu raditi u Appleu :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 avg 2011, 00:15

Ljudi treba mi pomoć, moram jednom liku skinuti muziku, narodnu, moram namiriti mp3 CD, a ne'am vremena jednu po jednu skidati, jel' mi može neko naći negdje zapakovan mix narodne muzike, po mogućnosti novije malo, 2010/2011...

Zahvaljujem unaprijed :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2011, 00:22

mandraX je napisao/la:Ljudi treba mi pomoć, moram jednom liku skinuti muziku, narodnu, moram namiriti mp3 CD, a ne'am vremena jednu po jednu skidati, jel' mi može neko naći negdje zapakovan mix narodne muzike, po mogućnosti novije malo, 2010/2011...

http://www.rapidserbia.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Moraš se registrovati, imaš tamo dosta novih kompilacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 avg 2011, 00:26

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ljudi treba mi pomoć, moram jednom liku skinuti muziku, narodnu, moram namiriti mp3 CD, a ne'am vremena jednu po jednu skidati, jel' mi može neko naći negdje zapakovan mix narodne muzike, po mogućnosti novije malo, 2010/2011...

Super, ovo mi je trebalo :)

Hvala drug ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2011, 00:28

Virtu4l je napisao/la:

Vidi ti kako je on fin ,pomaže drugima ,ja konto da si ti uobražen i da si samo mučki provokator ,samo daj koga podjebavati ,a vidi ima on i dobri osobina :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 avg 2011, 00:49

Potrebno mi je editovanje 1 slike koje su mutne.

Znal neko ? Hitno mi je! :oops:
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 29 avg 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Sensei i 3 gosta.