Naši Britanci.
Meni su fini igrači, a ja vjerujem da će postati još bolji. I ako nam oni dostignu jako visok nivo, mi možemo svašta očekivati od ove generacije.
Fali još pet igrača za prve postave.
U akademiji još stoje (od boljih): Meade, Yennaris, Aneke, Afobe, Ansah, Akpom, Toral (po majci Harper). Neka dva uspiju biće dobro.
Edit:
"Gledao sam Wilfrieda razmišljajući da ima nešto posebno u tom momku. On ima taj osjećaj da trči sa loptom i zaobilazi igrače, ima odličnu ravnotežu", istakao je Burley, te nastavio:
"On je tip mladića koji, i kada ga fauliraju ne pada. Činilo mi se da se samo odbijaju od njega, a onda kreće ponovo. Maradona je imao takvu snagu", smatra on.
Burley je zatim talentovanog Zahu uporedio i sa najvećim igračem današnjice, Leom Messijem:
"Messi i Wilfried su manji u kadru, ali to ne znači da nisu snažni u duelima. To je kao šesto čulo, koordinacija s loptom i brze noge, baš kao i kada su igrali na ulici okruženi sa 20 dječaka oko sebe", zaključio je bivši predsjednik kluba u kojem Zaha i dalje nastupa, budući da će do kraja godine ostati u klubu, a onda preći na Teatar snova.
Ajde ima ih još talentovanih poput Zahe. Nadam se da će dovesti makar dvojcu. Hughes je stvarno talentovan mladić. Charlie Austin može kao četvrti napadač, taman. Nadam se da će se Ipswich odužiti za JET-a i dat nam Elliott Hewitta. Momak je Luke Shaw desne strane.