Klepili smo itekako draguljaa, koji sja i sja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To je jasno kao dan, samo sto sumnjam da cemo to gledati toliko. Njih dvojicu mozes da vidis zajedno na terenu iskljucivo ako je jedan stoper a drugi zadnji vezni, nikako drugacije.BadrHari je napisao/la: Martinez i Schweinie kao double-pivot na sredini su kljuc uspjeha, tu kad dva World Class igraca se ukomponuju, ti dominiras.
IN PEP WE TRUST... I GUESS
ZahvaljujemOmerbavarac je napisao/la:Kolega @BadrHari malo kasni sa analizom ali svako kvaliteno misljenje je dobrodoslo, a njegova analiza je isuvise kvalitetna tako da je vrijedi procitati, no ja sam danas vidio nesto novo u Bayernu i to ocekujem da se u narednih 4-5 kola pocne primjenjivati.
Ocigledno je da Pep ne racuna na Gustava, samim tim njegova buducnost je poznata tj.odlazak. Prije nekoliko dana je Rummenige izjavio da ima zainteresovanih klubova iz Engleske Spanije,Rusije, i iz Njemacke Wolfsburga,a danas se u Bildu pojavio clanak da je Arsenal poslao ponudu od 21mil. tako da kako god njegov odlazak je sasvim realan.BadrHari je napisao/la:Da ne bude off topic, imali ista od ovog Gustavo-Arsenal ?
Momak je prekvalitetan da bi sjedio na klupi jos godinu dana i dobivao minute na kapaljku a citava Evropa ga hoce s tim da nude fine pare. U najboljim godinama covjek .. Nije Contento.
" onclick="window.open(this.href);return false;effe_sa je napisao/la:Ma za Goetzea govorim da je to pojačanje i po. To je sad dimenzija više. Doduše danas nisam gledao, nije mi se dalo peglat još sad kad je sezona počela i oko prijateljske utakmice, bilo prečeg posla....Možda pogledam ipak negdje te njegove golove i te detalje s utakmice. Ali sad će on u ovim pravim utakmicama uskoro aBd da razara....
![]()
Samo ne znam ovo do sad je bilo razaranje, gaženje, lupanje, maltretiranje protivnika....Ne znam sad kako nazvat ovu novu dimenziju, kada nastupi.......![]()
On je sam na zvanicnom predstavljanju rekao kako niti ne zeli da Bayern igra kao Barcelona, te da za to nema potrebe. Istakao je kako Bayern ima svoje kvalitete, a da ce on pokusati dodati tu svoga stimunga. Ko je gledao dosadasnje tekme Bayerna, mogao je primijetiti da Bayern ne igra niti blizu kao Barcelona, pogotovo se to moglo vidjeti na otvaranju Bulija protiv Gladbacha.Valencia je napisao/la:Ipak sam misljenja da Pep nece uspjeti na Bajern prenijeti igru Barselone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.