FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam citao bio na forumu 15 dana i ne mogu da vjerujem sta danas citam.O cemu se ovdje sad razgovara.
Ovi koji s3ru o neki teritorijama,nozevima su svi mahom 94-95 godiste...kako vas nije stid ba?
Ma ne radite vi to ni zbog Zelje ni zbog sarajeva, nego zato sto ste razmazena stoka...tata dao pare za dux,za jaknicu,za majicu i vi sad kontate da ste navijaci.Furate se na neke engleze,casualce iz filmova.Pojma vi nemate o kulturi navijanja!
Neka vas bude stid i sram...jer da ste upamtili dana rata dosta bi vam bilo podjela i krvi i ne biste radili ono sto danans radite balavurdijo smrdljiva!
Ovi koji s3ru o neki teritorijama,nozevima su svi mahom 94-95 godiste...kako vas nije stid ba?
Ma ne radite vi to ni zbog Zelje ni zbog sarajeva, nego zato sto ste razmazena stoka...tata dao pare za dux,za jaknicu,za majicu i vi sad kontate da ste navijaci.Furate se na neke engleze,casualce iz filmova.Pojma vi nemate o kulturi navijanja!
Neka vas bude stid i sram...jer da ste upamtili dana rata dosta bi vam bilo podjela i krvi i ne biste radili ono sto danans radite balavurdijo smrdljiva!
O strucnjak! Novinarcino bijelosvjetska! Umjetnice rijeci i vladaru pera! Nisam mogao a da Vam ne uputim iskrene cestitke u povodu Vaseg FANTASTICNOG teksta o sir Amaru Osimu! Toliko ste nadahnuli navijace ovog malog kluba da su naprosto odusevljeni cinjenicama koje ste iznijeli, jer oni, eto kao nista ne znaju i nista ne vide. Oni ne vide da im na klupi voljenog kluba sjedi jedan tatin sin, koji osim sto je najtrofejniji posljeratni trener u BiH, nije nista u zivotu postigao. Ta ljencarina od covjeka, "bahata" i "samoljubiva" grimasa koja ne umije nista drugo no da ponizi svoje igrace kad mu isti prirede show, da ostane nezadovoljan nakon pobjede na strani. Vi superiorni covjece! Svojim intelektom ste ocarali kompletnu javnost. Samo jednim tekstom! Pobogu, obicnom covjeku nije nuzno pratiti Vas cijenjeni i duboko profesionalni rad, Vasu zavidnu karijeru, dovoljan im je bio jedan ovako spektakularan tekst, jedno ovako frapantno i sokantno otkrice. Pojasnili ste im lijepo kolike su ovce kad mu skandiraju ime na utakmici, ti "mali strumfovi". A sta cete gospodine, kad smo svi stoka, pa niko ne vidi stvari onako kako bi trebalo. Jer nije lahko uvazeni, kad vam neko podari bezbroj sretnih trenutaka, kad vam neko uljepsa neki "zajeban" dan, kad vam se bas nista ne da a rezultat voljene ekipe vas podize, vidjeti te sve stvari koje ste im otkrili. Zaista jedna genijalna sposobnost uocavanja. U njihovo ime Vam izrazavam duboku zahvalnost jer slijepi smo, dobri covjece, i nista nam nije jasno... Taj brko... Ah! Ko bi rekao?! Strasno je da mi to sve nismo znali! Ali neka, bitno je da to znate vi, umjetnici lazi i ljubomore. Vazno je da vi "maleni" znate sta sve mi trebamo da znamo. I hvala vam! Duboko... Daleko vam avlija bila.
Pozdrav!
Navijaci i simpatizeri FK ŽELJEZNIČAR!
ovo mu otislo... Faruku onom.
Pozdrav!
Navijaci i simpatizeri FK ŽELJEZNIČAR!
ovo mu otislo... Faruku onom.
Osim - drugo ime za Želju !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Zna li neko ima li se gdje skinuti utakmicu finala kupa sa Grbavice ?
evo ovo za TV prijenose
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-42475.htm
Željo ce se prenositi 10 puta
Sarajevo 7 puta tj najmanje
Široki 9 puta
Borac 8
Zrinjski 9
Od tih 10 prenosa Željo ce biti domacin 6 puta a gost 4 puta, sto je dobro jer domacin dobija 2.000km i jos neka marketinska prava, a od tih marketinskih prava tj 4 min koje idu u eter željo tj svi klubovi ce dobiti pare od tih sponzora koje ce biti na reklamama.
Znaci pozitivna stvar za Želju jos jedna u nizu !!!!
Široki 9 puta
Borac 8
Zrinjski 9
Od tih 10 prenosa Željo ce biti domacin 6 puta a gost 4 puta, sto je dobro jer domacin dobija 2.000km i jos neka marketinska prava, a od tih marketinskih prava tj 4 min koje idu u eter željo tj svi klubovi ce dobiti pare od tih sponzora koje ce biti na reklamama.
Razumijes ti mene burazere moj 

Inače najbolje bi bilo da završimo sa ovom pričom o Fu-Di ,i da se okrenemo malo utakmici portiv SB, vezano za to... Varea im ne igra jer mu je napukla kost u nozi, što je dobro jer im je on jedan od najbljih igrača ...
1996
ne valja se radovat tuđoj nesreci, al ovaj put moramocassanova je napisao/la:Inače najbolje bi bilo da završimo sa ovom pričom o Fu-Di ,i da se okrenemo malo utakmici portiv SB, vezano za to... Varea im ne igra jer mu je napukla kost u nozi, što je dobro jer im je on jedan od najbljih igrača ...

Razumijes ti mene burazere moj 

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pa kako to da ce se "najkvalitetniji" klub u BiH, najmanje gledati na Tv-u?Luca.Toni je napisao/la:evo ovo za TV prijenose
Široki 9 puta
Borac 8
Zrinjski 9

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Svakako da je dobro po Zelju da ne igra Varea mislim da je ujedno on i najopasni igrac Sirokog, medjutim to i nije olaksavajuca okolnost ako nasi ne odu tamo da odigraju musku utakmicu.Momku zelim brzo ozdravljenje i povratak na teren.Mnogo bitnija je situacija to sto su oni sad pod pritiskom nakon poraza u travniku pa i to da im je odbrana i slabi dio tima, jos jedna bitna situacija da se u sirokom moze igrati samim tim mogu se donijeti i bodovi.Znaci sve je na nama, uslovi za igru su povoljni i po meni jako bitna utakmica koja moze puno toga pokazati, dobijemo li siroki otvorice se mnogo toga za ovu ekipu bez obzira sto je tek pocetak sezone s druge strane ako izgubimo i nije toliko strasno nekog pretjeranog uspjeha dole nikad nismo imali do prosle godine.Nama je bitno potvrditi da utakmica protiv leotara nije bila slucajnost, vjerujte da sad mnogima nakon leotara sama gace spadaju, Siroki ima kvalitet i nadigravace se a mi ako budemo to pametno iskoristili bice i bodova.
Visca bi se trebao vratiti u ekipu a u ekipi bi trebao ostati Kerla, prosle godine smo nakon ovih mini priprema uvijek dizali formu i igrali bolje vjerujem da ce i ovaj put biti tako, ova ekipa moze puno bolje od ovoga do sada.
Bice i na TV pa ce svi imati priliku da vide
pozitivna je stvar ovo sa TV kad smo kuci bice i neke zarade a i necemo biti osteceni na gostovanjima, mada ove seljacke ekipe koje krpe i otimaju bodove nece nikad ni pristati na TV prenose pravdace to sa mnogo stvari posjeta itd.
Visca bi se trebao vratiti u ekipu a u ekipi bi trebao ostati Kerla, prosle godine smo nakon ovih mini priprema uvijek dizali formu i igrali bolje vjerujem da ce i ovaj put biti tako, ova ekipa moze puno bolje od ovoga do sada.
Bice i na TV pa ce svi imati priliku da vide

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Krajišnik - Željo 0-3
Kako je lijepo ima zvaničnu stranicu koja sve to lijepo i uredno prati
)))
Kako je lijepo ima zvaničnu stranicu koja sve to lijepo i uredno prati

2 gola Nikolić, jedan Haris Bešlija.
Nikolic je zabio 3 protiv Kiseljaka i 2 evo protiv Krajisnika izgleda dobro ga je krenulo ovo je put u kom se moze nametnuti Amaru.elSaik je napisao/la:2 gola Nikolić, jedan Haris Bešlija.
Samo mala napomena kako je došao Ištuk Varea je više na klupi nego što igra. U Utakmici sa Olimpikom je ušao tek u zadnjih 10 minuta.
ma bitno je da neko daje ali kad vidim ovo uvijek mi bajro padne napamet.jadnik se ubio od treniranja a vala i na pripremama zabijo ali nikad vise ods 10 minuta ne dobi,konto sam ubacit ce ga protiv leotara kad osim 3 vezna promjeni a spica nigdje,savic i perak udjose a spicevi ostadose na klupipile87 je napisao/la:Nikolic je zabio 3 protiv Kiseljaka i 2 evo protiv Krajisnika izgleda dobro ga je krenulo ovo je put u kom se moze nametnuti Amaru.elSaik je napisao/la:2 gola Nikolić, jedan Haris Bešlija.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa dobro ispostavilo se pametnim ipak je Lazo zabio i u drugom poluvremenu, ocigledno je imao u cilju da podigne Lazi samopouzdanje.nick je napisao/la:ma bitno je da neko daje ali kad vidim ovo uvijek mi bajro padne napamet.jadnik se ubio od treniranja a vala i na pripremama zabijo ali nikad vise ods 10 minuta ne dobi,konto sam ubacit ce ga protiv leotara kad osim 3 vezna promjeni a spica nigdje,savic i perak udjose a spicevi ostadose na klupi
ma da,ali ipak se prije meca znnalo da lazo mora pod noz osim je izjavio da igra pod blokatorima ili sta vec pa sam konto da ce mozda neko dobit priliku,nesto mi zao bajre i ostalihpile87 je napisao/la:Pa dobro ispostavilo se pametnim ipak je Lazo zabio i u drugom poluvremenu, ocigledno je imao u cilju da podigne Lazi samopouzdanje.nick je napisao/la:ma bitno je da neko daje ali kad vidim ovo uvijek mi bajro padne napamet.jadnik se ubio od treniranja a vala i na pripremama zabijo ali nikad vise ods 10 minuta ne dobi,konto sam ubacit ce ga protiv leotara kad osim 3 vezna promjeni a spica nigdje,savic i perak udjose a spicevi ostadose na klupi

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Mogao bi Nikolić dobiti priliku, ako ništa, onda makar protiv Drine.
Lazo ce pod noz na zimskoj pauzi po svoj prilici, a zato i ima trener koji postavi igru i prvih 11 i samim tim preuzima odgovornost a i da nemi mahala sastavljala ekipu.nick je napisao/la:ma da,ali ipak se prije meca znnalo da lazo mora pod noz osim je izjavio da igra pod blokatorima ili sta vec pa sam konto da ce mozda neko dobit priliku,nesto mi zao bajre i ostalih